تاپیک رفع اشکال برنامه نویسی python
-
yas ta در تاپیک رفع اشکال برنامه نویسی python گفته است:
@m-an
خب الان بگید چه کار کنم
طبق گفته شما من توی متود append گذاشتم ولی تغیر نکرد
یعنی اینجوری:من اومدم return aپایان گذاشتم
که برای تشکیل حلقه به مشکل نخورم
ولی خب خطای منطقی میدهدyas ta در تاپیک رفع اشکال برنامه نویسی python گفته است:
@m-an
خب الان بگید چه کار کنم
یعنی اینجوری:نه اینی که نوشتین اشتباه در میاد
چون شما هر بار که تابع رو داخل خودش صدا میزنید اون آرایه رو میشه گفت خالی می کنید
و همین طور return رو جای درستی ننوشتینمن بخوام کد شما رو بازنویسی کنم این مدلی می نویسم :
به ایندنت ها توجه کنید
-
yas ta
اما من بخوام سوال شما رو حل کنم این شکلی می نویسم
نباید محدودیت ایجاد کنید
تو حالتی که شما نوشتین حتما باید کاربری که از کد استفاده می کنه ابتدای بازه عدد فرد وارد کنه، این اصلا منطقی نیست کد شما باید خودش تصمیم بگیره که اگه زوج بود یا فرد بود بیاد اعداد فرد اون بازه رو پیدا کنه
بدون توجه به عدد ابتدای بازه -
@m-an بکاند آلا هم با پایتون ساخته شده ؟؟؟
ali vahedy در تاپیک رفع اشکال برنامه نویسی python گفته است:
@m-an بکاند آلا هم با پایتون ساخته شده ؟؟؟
نه
-
yas ta سلام.شما از کجا برنامه نویسی رو شروع کردی؟کلاس حضوری یا دوره مجازی یا...؟
@mr-fantastic
سلام، منابع فارسی رایگان و غیر رایگان هست ولی همگی یک وجه اشتراک دارن و ناقصن از یجایی به بعد... چ کتاب های ترجمه شده توی بازار چ دانشگاهی و چ آموزش ها و دوره های آموزشی.... (این بدین معنی هستش ک برای شروع خوبن...)
.
.
منابع آموزشی %(#ff0000)[انگلیسی] رو دنبال کن. -
@mr-fantastic
سلام، منابع فارسی رایگان و غیر رایگان هست ولی همگی یک وجه اشتراک دارن و ناقصن از یجایی به بعد... چ کتاب های ترجمه شده توی بازار چ دانشگاهی و چ آموزش ها و دوره های آموزشی.... (این بدین معنی هستش ک برای شروع خوبن...)
.
.
منابع آموزشی %(#ff0000)[انگلیسی] رو دنبال کن.Amirreza Vafaei Moghadam
سلام بخواطر قوانین آلا نمیتونم لینک بزارم ولی سایت تاپلرن هست که خیلی خوب آموزش انواع زبان های برنامه نویسی رو داره ولی به نظر من از دوره های رایگانش شروع کن -
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام بخواطر قوانین آلا نمیتونم لینک بزارم ولی سایت تاپلرن هست که خیلی خوب آموزش انواع زبان های برنامه نویسی رو داره ولی به نظر من از دوره های رایگانش شروع کنali vahedy
من شروع کنم؟
اشتباهی فک کنم ریپلی زدی -
ali vahedy
من شروع کنم؟
اشتباهی فک کنم ریپلی زدیAmirreza Vafaei Moghadam چرا ؟؟؟
اگه واقعاً بلدی پس لطفاً به من کمک کن -
@mr-fantastic
.
.
منابع آموزشی %(#ff0000)[انگلیسی] رو دنبال کن.Amirreza Vafaei Moghadam
سلام.یه چنل یوتوب رو میخوام دنبال کنم.فقد چون هنوز زبانم به اون حد نرسیده یکم سخت میشه متوجه شد،ترجمه زیرنویس هم که اصلا یه چیز دیگه میشه
مرسی -
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام.یه چنل یوتوب رو میخوام دنبال کنم.فقد چون هنوز زبانم به اون حد نرسیده یکم سخت میشه متوجه شد،ترجمه زیرنویس هم که اصلا یه چیز دیگه میشه
مرسی@mr-fantastic
از فرادرس به صورت پولی یا
باگ نامه به صورت رایگان
باگ نامه بیشتر مقدماتی است -
yas ta
مرسی -
yas ta در تاپیک رفع اشکال برنامه نویسی python گفته است:
@m-an
خب الان بگید چه کار کنم
یعنی اینجوری:نه اینی که نوشتین اشتباه در میاد
چون شما هر بار که تابع رو داخل خودش صدا میزنید اون آرایه رو میشه گفت خالی می کنید
و همین طور return رو جای درستی ننوشتینمن بخوام کد شما رو بازنویسی کنم این مدلی می نویسم :
به ایندنت ها توجه کنید
@m-an من این کد وارد کردم درست کار نکرد
-
yas ta
نباید محدودیت ایجاد کنید
تو حالتی که شما نوشتین حتما باید کاربری که از کد استفاده می کنه ابتدای بازه عدد فرد وارد کنه، این اصلا منطقی نیست کد شما باید خودش تصمیم بگیره که اگه زوج بود یا فرد بود بیاد اعداد فرد اون بازه رو پیدا کنه
بدون توجه به عدد ابتدای بازه@m-an در تاپیک رفع اشکال برنامه نویسی python گفته است:
yas ta
نباید محدودیت ایجاد کنید
بدون توجه به عدد ابتدای بازهاما این کد خیلی عالی کار کرد
ممنونم از لطفتون که وقت گذاشتید و به من کمک کردید
@M-an -
yas ta
نباید محدودیت ایجاد کنید
بدون توجه به عدد ابتدای بازه@m-an
فقط یک جا رامتوجه نشدم
چرا در بازه تعریف شده برای range شما m+1 نوشتید چرا m خالی نگذاشتید -
@m-an
فقط یک جا رامتوجه نشدم
چرا در بازه تعریف شده برای range شما m+1 نوشتید چرا m خالی نگذاشتیدyas ta چون آخرین عدد در بازه مشخص شده( عدد دوم که نوشته میشه ) محل توقف به حساب میاد و خودش محسوب نمیشه
-
yas ta چون آخرین عدد در بازه مشخص شده( عدد دوم که نوشته میشه ) محل توقف به حساب میاد و خودش محسوب نمیشه
ali vahedy
خیلی ممنونم
کاملا متوجه شدم -
سلام میشه بگین برنامه نویسی رو از کجا یاد گرفتین ؟چه سایت هایی اموزش میده؟ @M-an yas ta
-
M M.an marked this topic as a regular topic on