8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
آمار و مدلسازی رضا شامیزاده دوران طلایی(جمع بندی)
-
@rasoulhajikhezrigmail.com گفته است:
کیفیت متوسطش دانلود نمیشه
سلام لطفا دوباره امتحان بفرمایید!
قبلا فیلم ها فقط با یک کیفیت در سایت قرار می گرفتند و اصلا کیفیت متوسطی موجود نبود که بخواد خراب باشه یا نباشه!من کیفیت متوسط این فیلم آمار رو برای شما کانورت کردم و در سایت قرار دادم تا بتونید استفاده کنید!
-
با سلام.لطفا راهنمایی بفرمایید برای دانلود فیلم حل تست آقای کبریایی جایگزین جلسه سوم جمع بندی آمار آقای شامیزاده به کدام قسمت سایت مراجعه شود؟
با تشکر. -
با سلام ،لطفا لینک دانلود ویدئوی پیشنهادی به جای جلسه 3 همایش جمع بندی آمار را در صورت امکان مرقوم بفرمایید.
-
سلام لطفا اگه میشه آقای شامیزاده یه بار دیگه جمع بندی آمار رو انجام بدن واقعا ممنون میشم چون این یکی یجوری نامنظمه بازم ممنون از سایت عالی تون.باتشکر
-
میشه لینک تدریس سال بعدش رو بدید؟
-
سلام
لطفا از آقای شامیزاده بخوایید جلسه 3 که شامل حل تست هست رو برامون به انجام برسونن حداقل رو این 4 تست آمار حساب باز کنیم و مسلط بشیم ممنون -
تدرسی دبیرش خیلی ضعیفه متاسفانه
-
sina ansary در آمار و مدلسازی رضا شامیزاده دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
سلام لطفا اگه میشه آقای شامیزاده یه بار دیگه جمع بندی آمار رو انجام بدن واقعا ممنون میشم چون این یکی یجوری نامنظمه بازم ممنون از سایت عالی تون.باتشکر
فكر كنم تو گسسته پارسال درس دادند
-
توی دیفرانسیل امسال ایشون درس دادن آمار رو از اون میتونین استفاده کنین
-
خواهشا جلسه سوم رو هم بزارید
-
admin سلام بچه ها یه سوال درسی دارم...لطفا یکی جواب بده!
من تا دقیقه 42 جلسه اول نگاه کردم ولی از دقیقه 42 تا 43 دقیق نفهمیدم منظور چیه...لطفا یکی دقیقا راه حل رو بهم بگه!
خیلی ممنون! -
جلسه سوم رو هم بزارید
-
@سهندkonkor در آمار و مدلسازی رضا شامیزاده دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
admin سلام بچه ها یه سوال درسی دارم...لطفا یکی جواب بده!
من تا دقیقه 42 جلسه اول نگاه کردم ولی از دقیقه 42 تا 43 دقیق نفهمیدم منظور چیه...لطفا یکی دقیقا راه حل رو بهم بگه!
خیلی ممنون!سوال درسيت رو بپرس، دقيقا چه چيزي رو نفهميدي ؟
-
sohrab طول دسته وقتی اعشاری میشه تو نوشتن جدول فراوانی (برای همش یعنی : خود دسته ها, فراوانی مطلق, تجمعی,نسبی و ...) چه تغییری ایجاد میشه؟؟
راه حل این چه فرقی با حالتی که طول دسته اعشاری نیست داره؟ -
این پست پاک شده!
-
@سهندkonkor در آمار و مدلسازی رضا شامیزاده دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
sohrab طول دسته وقتی اعشاری میشه تو نوشتن جدول فراوانی (برای همش یعنی : خود دسته ها, فراوانی مطلق, تجمعی,نسبی و ...) چه تغییری ایجاد میشه؟؟
راه حل این چه فرقی با حالتی که طول دسته اعشاری نیست داره؟سلام خیلی ممنون از همکاری بچه ها!
یعنی هیچکس بلد نیست؟ حتی رشته تجربیا؟ -
این فیلما بدرد بچه های تجربی هم میخوره یا فقط برای ریاضیه؟؟؟
-
mostafa gholami در آمار و مدلسازی رضا شامیزاده دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
این فیلما بدرد بچه های تجربی هم میخوره یا فقط برای ریاضیه؟؟؟
آمار که ریاضی و تجربی نداره که.
کتاب هر دوتاشون یکیه
میتونن استفاده کنن تجربیا هم.