شاد
-
سلام منم این مشکل رو دارم و میخوام از حالت شناور گوشی استفاده کنم . اینجوری که هم شاد رو هر از گاهی یه نگاه بندازم تا اسمم رو صدا کنن بفهمم و هم آلا رو داشته باشم .
به بچه های مدرسه هم نمیگم که چون میدونی دیگه شیطونه و گول میزنه آدمو 😶😬😬😁

Yegane Dehqan درود خداوند بر تو باد
ای احسنت
باریک الله
نماز نمیخونم وگرنه هرشب بعد نمازام دعات میکردم که گره از کار خیلی از دانش آموزان آلا باز کردی -
Yegane Dehqan درود خداوند بر تو باد
ای احسنت
باریک الله
نماز نمیخونم وگرنه هرشب بعد نمازام دعات میکردم که گره از کار خیلی از دانش آموزان آلا باز کردیParsa Amini 😂😂
شما تو هر تاپیکی داری برای من دعا میکنی .
همینم خوبه😂👌
ولی حالا که داری تلاش میکنی و به هدفت برسی تا دنیاتو بسازی ، نمازتو بخون و اون دنیاتم بساز . 🌟 -
fatemeh8181 شیطونو داری درس میدیاااا😂
میگی متنوع بگو 😂👌👏Yegane Dehqan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک کن من پارسال 10 جلسه هم انلاین نبودم دیگه اخر سال معلما ولم کردن
-
Parsa Amini 😂😂
شما تو هر تاپیکی داری برای من دعا میکنی .
همینم خوبه😂👌
ولی حالا که داری تلاش میکنی و به هدفت برسی تا دنیاتو بسازی ، نمازتو بخون و اون دنیاتم بساز . 🌟Yegane Dehqan امتحانامو نگم چند دفعه دوستم امتحان داد بجام
-
Yegane Dehqan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک کن من پارسال 10 جلسه هم انلاین نبودم دیگه اخر سال معلما ولم کردن
fatemeh8181 ای وای 😂👌
من امسال دیگه سلامم نمیدم اصلا انقدر که پارسال اذیت کردن😂😐 -
Yegane Dehqan امتحانامو نگم چند دفعه دوستم امتحان داد بجام
fatemeh8181 تو دیگه خیلی خطرناکی
بااای😂✌ -
fatemeh8181 تو دیگه خیلی خطرناکی
بااای😂✌Yegane Dehqan کلا با شاد خوب نبودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Yegane Dehqan کلا با شاد خوب نبودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 من نیز هم 😂👌
-
Yegane Dehqan امتحانامو نگم چند دفعه دوستم امتحان داد بجام
fatemeh8181 😐معلما ما امتحان تستی ام میگرفتن باید ما تشریحی مینوشتیم از رو دست خطا میفهمیدن اگر ازین کارا میکردیم
-
fatemeh8181 😐معلما ما امتحان تستی ام میگرفتن باید ما تشریحی مینوشتیم از رو دست خطا میفهمیدن اگر ازین کارا میکردیم
Parsa Amini چه کارا 😶😐
من میگفتم معلمای ما عجیب غریبن 😂
پس تنها نیستم😁 -
fatemeh8181 من نیز هم 😂👌
Yegane Dehqan
میدونی من درس نمیخوندم که سوالای پایه های پایین و جواب میدادم روزی مثلا 10 تا راحت امکتحان میدادم دهم یازدهم نهم هفتم
خیلی فعال بودم -
Parsa Amini منو دوستم دست خطمون خیلی شبیه بعدم عکس واضح نمسیدادم همیشه تارو تاریک دوباره ای هم وجود نداشت برام چون برگه هام گم میشدن
-
Parsa Amini منو دوستم دست خطمون خیلی شبیه بعدم عکس واضح نمسیدادم همیشه تارو تاریک دوباره ای هم وجود نداشت برام چون برگه هام گم میشدن
fatemeh8181 خیلی شیطون بلا هستی🤨نکنه اطلاعاتی چیزی هستی
داری دست شرلوک هلمز رو تو پیدا کردن روش و راه حل هرچیز رو از پشت میبندی -
Parsa Amini چه کارا 😶😐
من میگفتم معلمای ما عجیب غریبن 😂
پس تنها نیستم😁Yegane Dehqan معلم عربی مون همیشه میگفت حضوریتون با ویس بفرستین فک میکرد خیلی زرنگه
نمیدونست همه بعد از ویس فرستادن میرن -
fatemeh8181 خیلی شیطون بلا هستی🤨نکنه اطلاعاتی چیزی هستی
داری دست شرلوک هلمز رو تو پیدا کردن روش و راه حل هرچیز رو از پشت میبندیParsa Amini :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: شاید در اینده اطلاعاتیم شدم خدارو چه دیدی
-
سلام منم این مشکل رو دارم و میخوام از حالت شناور گوشی استفاده کنم . اینجوری که هم شاد رو هر از گاهی یه نگاه بندازم تا اسمم رو صدا کنن بفهمم و هم آلا رو داشته باشم .
به بچه های مدرسه هم نمیگم که چون میدونی دیگه شیطونه و گول میزنه آدمو 😶😬😬😁

Yegane Dehqan دوسال بعضی کلاسامو اینجوری انلاین بودم ولی تو ادوب کانکت
اگه بخوای کلیپارو ببینی و همش اونجارو چک کنی که چیشده تمرکز میاد پایین
بنظر من شرایط رو واسه مدیر توضیح بدید یا همونطور که یکی دیگه از بچه ها گفت با استفاده از سیستم، نسخه وب شاد رو نصب کنید و به یکی از رفیقاتون بگید اگه اسمتونو صدا زدن خبرتون کنه
ولی خوبه که درسنامه هارو تعاملی با معلم یاد بگیرید(به شرطی که معلم انلاین تدریس کنه و کلیپ ضبط شده نفرسته) و حتما در کلاسا سوالاتون رو بپرسید و رفع اشکال کنید
متکی صد در صدی به آلا نباشیم بنظرم -
Yegane Dehqan معلم عربی مون همیشه میگفت حضوریتون با ویس بفرستین فک میکرد خیلی زرنگه
نمیدونست همه بعد از ویس فرستادن میرنParsa Amini چه جالب دبیر عربی ما هم میگفت با ویس حضوری بزنید 😅
-
Yegane Dehqan دوسال بعضی کلاسامو اینجوری انلاین بودم ولی تو ادوب کانکت
اگه بخوای کلیپارو ببینی و همش اونجارو چک کنی که چیشده تمرکز میاد پایین
بنظر من شرایط رو واسه مدیر توضیح بدید یا همونطور که یکی دیگه از بچه ها گفت با استفاده از سیستم، نسخه وب شاد رو نصب کنید و به یکی از رفیقاتون بگید اگه اسمتونو صدا زدن خبرتون کنه
ولی خوبه که درسنامه هارو تعاملی با معلم یاد بگیرید(به شرطی که معلم انلاین تدریس کنه و کلیپ ضبط شده نفرسته) و حتما در کلاسا سوالاتون رو بپرسید و رفع اشکال کنید
متکی صد در صدی به آلا نباشیم بنظرمBahram 0 اخه اصلااااا تدریس مدرسه ما حتی نزدیک کنکورم نیست 😐
فقط سلام خانم / ببخشید خانم / خسته نباشی خانم / چشم خانم چشم خانم چشم خانم
میفرستن تو گروه ها و مسخره بازی😊👌😑
حرصم در میاد طرف برمیگرده ۸ صبح میگه خسته نباشید 😐😂
اخه ۸ صبح چرا خسته بااااشه -
Bahram 0 اخه اصلااااا تدریس مدرسه ما حتی نزدیک کنکورم نیست 😐
فقط سلام خانم / ببخشید خانم / خسته نباشی خانم / چشم خانم چشم خانم چشم خانم
میفرستن تو گروه ها و مسخره بازی😊👌😑
حرصم در میاد طرف برمیگرده ۸ صبح میگه خسته نباشید 😐😂
اخه ۸ صبح چرا خسته بااااشهYegane Dehqan ای بابا پس هرجوری هست نهایت استفاده رو از تایم مدرست بکن نمیدونم چجوری که تمرکزم داشته باشی😐
-
منو دوستم پارسال دو تا شاد نصب کردیم، یکیش اکانت خودمون یکیش اکانت دوستمون
خیلی خوب بود من آف بودم اون از طریق اکانتم، جام حضوری میزد و گاهی هم تکلیف میفرستاد
منم گاهی جای او
ولی بیشتر باهم آن بودیم، آخه تایم کلاسم زیاد نبود پارسال 😁