سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
کنکور و حضوری شدن مدارس
-
سلام به همه آلایی های عزیز
من دوازدهم تجربی هستم
به دلایل مختلفی نتونستم دهم و یازدهم رو خوب بخونم و متاسفانه تقریبا صفرم
تصمیم گرفتم با قلمچی جلو برم هم برنامه عالی و منسجمی داره هم پیش نیاز های دوازدهم رو پوشس میده
ولی خب با یه مشکلی مواجه ام
اگه مدارس حضوری بشه من باید چیکار کنم؟
الان فقط حضور میزنم میرم سر درس خودم ولی وقتی حضوری بشه مجبورم برم مدرسه اینجوری نه چیزی از تدریس دبیرام میفهمم هم از برنامه خودم جا میمونمو اینم بگم که تدریس دبیرام بر اساس امتحانات نهایی نه کنکور و تشریحی آموزش میدن
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
-
بچه ها
-
mahdih q 2 فعلا که حضوری نیست ولی واقعا راه های درست و غلط زیادی برای نرفتن به مدرسه هست . مثلا بگی کرونا گرفتم خودش یه ماه خونه ای
-
mahdih q 2
پس از همین فرصتی ک داری خوب استفاده کن -
mahdih q 2
سلام بنظرم بخاطر شرایطت یه مشاور خوب خیلی کمکته و اینکه حضور میزنی و نمیری سر کلاس حالا الان که اول ساله ولی بدترین کار ممکن رو داری میکنی چون تدریس و نکته و درسی که معلم میده خیلی بهتر بهت درس رو میگه تا اینکه بخوای خودت بخونی و معلم میدونه کجا بدفهمی شکل میگیره و برات درستش میکنه ولی خودت که بخونی بدفهمی ها رو نمیفهمی و همونطور اشتباه یاد میگیری پس اصلا کلاسای مهم رو نپیچون و فیزیک دهم رو اول بخون که با فیزیک دوازدهم ادغام داره اما فیزیک یازدهم ربطی به دوازدهم نداره میتونی تو اولویت دوم بخونیش زیست و شیمی و بعضی فصول ریاضی هم اولویتت باشه چون دهم و یازدهم و دوازدهمش همش بهم مرتبطه و سعی کن سر کلاسا خیلی خوب دوازدهم رو یاد بگیری چون کلاس مهمه -
علی شلالوند
بله درسته متشکرم -
Kit Cat
ممنون عزیزم
دهم و یازدهم رو با قلمچی پیش برم
دوازدهم رو با مدرسه خوبه؟
حداقل برای ۴ تا درس اختصاصی با مدرسه پیش میرم
بله درسته شما درست میگی ارزش نداره همهش استرس دارم که نکنه صدام کنن نکنه حضوری شهفقط ببخشید میشه یکم واضح تر پیش نیاز های دوازدهم رو بگین برای هر درس از دوازدهم ، چه درسایی از دهم و یازدهم بخونم؟
میتونم یه قسمتی از روز رو برای پایه بزارم (قلمچی)
و یه قسمتی از روز برای پیش نیاز های دوازدهم و خود دوازدهم اینجوری خوبه؟ -
mahdih q 2
خواهش میکنم
دوازدهم با مدرسه خوبه اما برای اینکه تو یادگیری دوازدهم با مدریه مشکل نداشته باشی حتما چیزای پایه مثل فیزیک دهم و شیمی دهم و یازدهم و مباحث مثلثات و تابع دهم و یازدهم رو سعی کن قبل هر چیزی تموم کنی چون تا وقتی توشون خوب نیستی نمیتونی تو دوازدهمم خوب یاد بگیری ولی مثلا برای دیتی میتونی با برنامه قلم چی باشی برا ادبیات و زبان و عربی هم بنظرم لغات رو تقسبم کن هرروز یه تعداد لغت بخون و چند تا ارایه و قواعد و گرامر اینا اینجوری سریعتر یاد میگیری تا بخوای با کتاب پیش بری...اره برا اختصاصیا یا عمومی ای مثل ادبیات و عربی با مدرسه برو دیتی هم اگه نکته ای باشه که معلم بخواد بگه تو کتابکار هست مثلا...و اینکه بله ممکنه صدات بزنن و خلاصه نمره مدرسه هم تا حدودی تو کنکور تاثیر داره که اونم داشته باشید خوبه...حتی اگرم حضوری شد زنگ تفریح میشه لغت خوند یا زمانی که معلم دیر میاد میتونی تا حدودی درس بخونی...
معلما خیلی بهتر پیش نیازا رو میدونن بنظرم بپرسین خیلی دقیقتر راهنمایی میکن بنظرم راه ابریشم بگیری هم حیلی خوب میشه چون هم پیش ازمون مس ازمون قلمچیش کمکت میکنه هم تو میله اش پیش نیازای دوازدهم رو یاد میده و خلاصه کمک میتونه کنه بهت...
بنظرم هر چی زودتر اون پیش نیازا رو تموم گنی بهتره و در حینش دوازدهم رو با مدرسه و دروس رو با قلمچی پیش برو و دیگه مثلا وقتی یه مبحث ریاضی رو چون پیش نیاز بوده خوندی یجورایی وقتی با قلمچی برای ریاضی پایه پیش میری خیلی سریعتر راه میفتی و نیاز نیست اون تیکه رو دوباره بخونی...
سعی کردم کوتاه بگم دیگه ولی طولانی شد ببخشید -
-
Howsen Drag راستش من برا فارسی نشر الگو نداشتم ولی کاری که میکنم اینه که کل دستور زبان و آرایه رو فول میشم(الان اول ساله یبار میخونی تا اخر سال و تو کنکور دیگه راحتی) بعد کلمات اون درس و مبحث مورد نظر رو من با کتاب لغت و املا و تاریخ ادبیاتم میخونم و اینکه بنظر من به شخصه یادگیری اصولی مثل ارایه و دستور اولویت بالاتری داره نسبت به یادگیری ارایه و...متن کتاب!
یه معلمی داشتیم میگفتن برای ادبیات خوندن درسنامه کتابکار بدرد نمیخوره چون اینجور نباید باشه که حفظ کنیم فلان بیت فلان شعر فلان آرایه رو داره و بنظرم شما هم برا خوندن ادبیات اول بیت رو بخونید و سعی کنید خودتون ارایه بیابید و دستور زبانش رو برسی کنید تا اینکه درسنامه رو خیلی روش مانور بدین... -
Kit Cat در کنکور و حضوری شدن مدارس گفته است:
Howsen Drag راستش من برا فارسی نشر الگو نداشتم ولی کاری که میکنم اینه که کل دستور زبان و آرایه رو فول میشم(الان اول ساله یبار میخونی تا اخر سال و تو کنکور دیگه راحتی) بعد کلمات اون درس و مبحث مورد نظر رو من با کتاب لغت و املا و تاریخ ادبیاتم میخونم و اینکه بنظر من به شخصه یادگیری اصولی مثل ارایه و دستور اولویت بالاتری داره نسبت به یادگیری ارایه و...متن کتاب!
یه معلمی داشتیم میگفتن برای ادبیات خوندن درسنامه کتابکار بدرد نمیخوره چون اینجور نباید باشه که حفظ کنیم فلان بیت فلان شعر فلان آرایه رو داره و بنظرم شما هم برا خوندن ادبیات اول بیت رو بخونید و سعی کنید خودتون ارایه بیابید و دستور زبانش رو برسی کنید تا اینکه درسنامه رو خیلی روش مانور بدین...خیلی ممنونم از راهنماییتون
-
Howsen Drag خواهش میکنم
-
mahdih q 2 سلام ..
غیر حضوری نمیتونی بخونی ؟ -
مصطفي عباسیان
بهش فکر نکردم اگه رفتن به مدرسه اجباری شد غیرحضوری میخونم -
mahdih q 2
سلام
الان یه ویدیو تو آلا دیدم که برای ریاضی جواب سوالی که پرسیده بودین رو داشت (پیش نیاز یادگیری ریاضی دوازدهم)و گفتم بیام به اشتراک بذارم
https://alaatv.com/c/8139
مباحثی از ریاضی یازدهم و دهم رو که به دوازدهم وصلن توضیح داده...نمیدونم میخواید چیکار کنید در هر صورت امیدوارم مفید واقع بشه -
یک سوال گفتم اینجا بپرسم
ببخشید بچه های دوازدهم امسال فک کنم برا تجربی رشته های دیگه رو نمیدونم چرا کتاب ادبیات از طرف آموزش پرورش به مدارس داده نشده هنوز؟ -
mahdih q 2 اشتباه میکنی سر کلاس نمیری 40 درصد کنکور معدل کارنامه است که برای امتحانات نهایی باید تشریحی کتاب رو بلد باشی اینطوری دوازدهم رو از دست میدی
-
@آرمان-میرانی ؟