فیلم های زیست آقای موقاری
-
A Ahmadi M marked this topic as a question on
-
سلام باتوجه به اینکه کتابای زیست دهم و یازدهم و دوازدهم تغییراتی داشته میتونیم از فیلم های آقای موقاری استفاده کنیم یا نه؟چون آقای موقاری با کتابای سال پیش درس داده
Ahmadi M دهم که اصلا نمیشه
-
Ahmadi M دهم که اصلا نمیشه
چرا نمیشه اون کتابا یسری مطالب بیشتر دارن .و دونستن بیشتر مشکلی پیش نمیاره
-
سلام. کتاب ها خیلی عوض شده. بهتره از دبیران دیگه استفاده کنید
-
سلام باتوجه به اینکه کتابای زیست دهم و یازدهم و دوازدهم تغییراتی داشته میتونیم از فیلم های آقای موقاری استفاده کنیم یا نه؟چون آقای موقاری با کتابای سال پیش درس داده
Ahmadi M من که دهم رو با استاد موقاری رفتم با تغییرات هم کنار میومدم چون خیلی کم بودن و اونارو خودم خوندم. الان یازدهم رو هم با استاد موقاری دارم میخونم
-
امید کرمی میدونید دوازدهم هم به نسبت دهم تغییر داشته یا نه؟
-
Ahmadi M یازدهم تغییر چندانی نداره
-
استاد موقاری گفته که امسال برای سال دهم انشالله دوباره ظبط داره
-
سلام شب خوش
به نظر من میتونید از فیلم های ایشون استفاده کنید از دهم تغییرات اکثرا حذفیات بوده برا ما که نباید اونارو بخونید و یازدهم هم تغییرات چندانی نداشته به جز یکی دو قسمت که استاد دوباره ضبط کردن اونارو
و دوازدهم رو نگا نکردم
واقعا به نظر من با این که مربوط به چند سال پیش هستن ارزشش رو دارن و نسبت به بقیه معلما بهتر و تستی تر درس میدن
و میتونید برای اطمینان بیشتر یه مبحث رو با معلما نگا کنید و ببینید با کدوم معلم بهتر متوجه میشید -
سلام اره تغییرات خیلی کم به نظرم
-
آره
منتهی قسمتای حذف شده از کتاب بدردت نمیخوره
ولی واسه درک بدک نیست یاد بگیری،چون هرچی بیشتر بدونی هضم مطالب آسون تره