IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
فیلم های زیست آقای موقاری
-
-
چرا نمیشه اون کتابا یسری مطالب بیشتر دارن .و دونستن بیشتر مشکلی پیش نمیاره
-
سلام. کتاب ها خیلی عوض شده. بهتره از دبیران دیگه استفاده کنید
-
Ahmadi M من که دهم رو با استاد موقاری رفتم با تغییرات هم کنار میومدم چون خیلی کم بودن و اونارو خودم خوندم. الان یازدهم رو هم با استاد موقاری دارم میخونم
-
امید کرمی میدونید دوازدهم هم به نسبت دهم تغییر داشته یا نه؟
-
Ahmadi M یازدهم تغییر چندانی نداره
-
استاد موقاری گفته که امسال برای سال دهم انشالله دوباره ظبط داره
-
سلام شب خوش
به نظر من میتونید از فیلم های ایشون استفاده کنید از دهم تغییرات اکثرا حذفیات بوده برا ما که نباید اونارو بخونید و یازدهم هم تغییرات چندانی نداشته به جز یکی دو قسمت که استاد دوباره ضبط کردن اونارو
و دوازدهم رو نگا نکردم
واقعا به نظر من با این که مربوط به چند سال پیش هستن ارزشش رو دارن و نسبت به بقیه معلما بهتر و تستی تر درس میدن
و میتونید برای اطمینان بیشتر یه مبحث رو با معلما نگا کنید و ببینید با کدوم معلم بهتر متوجه میشید -
سلام اره تغییرات خیلی کم به نظرم
-
آره
منتهی قسمتای حذف شده از کتاب بدردت نمیخوره
ولی واسه درک بدک نیست یاد بگیری،چون هرچی بیشتر بدونی هضم مطالب آسون تره