فیلمهای راه ابریشم پخش نمیشن
-
@sania-andiravan دوستان مثل اینکه مشکل برطرف شده برا من فیلما باز شدن
-
sohrab سلام اقا سهراب
لطفا رسیدگی کنید اینا همش وقتمونه که داره میره و استرسه که میاد سراغمون.
برنامه ای که من برای خودم چیدم واقعا جبرانیش از برنامه الا کمتره و اگه بخوام عقب بیوفتم از برنامه بدبختیه
ممنون از اینکه رسیدگی میکنین
-
Mobin Ezzati
من سایت و آپ رو چک کردم ویدئو هارو پخش نمیکنه -
abolfazl noori
برای منم همین ارور هارو میزنه باز نمیشه -
هعی رفع میشه باز پخش نمیشه
عقب افتادیم -
آره برا منم همینه.خواهشا زودتر رسیدگی کنید کار داریم
-
منم همین مشکلو دارم:((((
-
مرورگر رو عوض کنین مشکل باید درست شه
من با کروم و اپرا و فایرفاکس برام باز نمیکنه ولی با بریو (brave) راحت بازشون میکنه برام فیلما رو -
میلاد کریمشاهی 0 دانش آموزان آلاءreplied to میلاد کریمشاهی 0 on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
میلاد کریمشاهی 0 دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab ممنون.
خواهشاً میتونید راهنمایی کنید میخواستم بدونم که بچه ها چجوری وارد قسمت مخصوص راه ابریشمی ها توی انجمن الا میشن (یا اصلا هست؟)که میگفتن نمیتونید برای کسی بفرستید -
میلاد کریمشاهی 0 آقا میلاد برنامه مطالعاتی دادیم دیگه طبق همون نگاه کن برو جلو، لازم نیست دنبال چیزی بگردی
-
zahra babaali
من الان چک کردم درست بودا، با فیلتر شکن سایت کار نمی کنه ها
یه بار دیگه چک کنید vpn شما خاموش باشه، اگر بازم باز نشد، اطلاعات دقیق تر بدید که کدوم فیلم هست بتونم بررسی کنم -
میلاد کریمشاهی 0 دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab جان خودت داشبورد رو درست کن. مثلاً من که دوازدهم هستم با آزمون گزینه دو برام فیلم ها رندوم بیاد که نخواددنبالش بگردیم (مثل تابستان)
-
سلام برای من هم همین مشکلو داشت البته تو گوگل کروم با مرورگر هم افایرفاکس رفتم درست شد شما هم یه امتحان بکن
-
minoo p21 برنامه مطالعاتی فقط مخصوص راه ابریشمی هاس
البته فک کنم -
من که تا الان دارم نگاه میکنم هم تو اپ هم تو سایت مشکل نداشت
-
سلام دوستان من یک سوال دارم ممنون مشیم کمک کنید من راه ابریشم تهیه نکردم ولی میدونم قسمت مشاوره رایگان ازش استفاده کنیم ولی نمی تونم برنامه مطالعاتی فرسنگ رو دانلود کنم چرا ؟
پست 37 از 72