فیلمهای راه ابریشم پخش نمیشن
-
سلام دوستان
من با اپلیکشن فیلم های راه ابریشم رو می بینم ولی الان اومدم ببینم برام باز نمیشن فیلمای درسی رایگان باز میشدن و راه ابریشم نشد...
برای شما هم همین طوره؟ ممنون
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan سلام من برای یک مدت این شکلی شد ولی الان برام درست شده فکر کنم مشکل از سرور هست نه اینترنت شما
-
الان یه ساعته کلافم کرده، فیلم های راه ابریشم پلی نمیشه و مینویسه مشکل از اتصال در اینترنت
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobin Ezzati از دیروز تا حالا مشکل داره
درست میشه
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .
بله متاسفانه از دیروز مشکل داره و حتی تیکت رو هم پاسخ ندادن.
هیچ کدوم از فیلم های پک لود نمیشن. دو روز هست که از برنامه عقب موندیم.
پس چرا پیگیری نمیشه واقعا؟ -
سلام .
پس چرا پیگیری نمیشه واقعا؟zahra babaali من حتی به اینستاگرام آلا پیام دادم با اینکه قبلا خیلی زود جواب میدادن اما تا الان که یک ساعت گذشته هیچ جوابی ندادن واقعا از برنامه عقب موندیم
-
سلام دوستان
من با اپلیکشن فیلم های راه ابریشم رو می بینم ولی الان اومدم ببینم برام باز نمیشن فیلمای درسی رایگان باز میشدن و راه ابریشم نشد...
برای شما هم همین طوره؟ ممنون
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan خب پس چرا پیگیری نمی کنن ؟؟
-
zahra babaali من حتی به اینستاگرام آلا پیام دادم با اینکه قبلا خیلی زود جواب میدادن اما تا الان که یک ساعت گذشته هیچ جوابی ندادن واقعا از برنامه عقب موندیم
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobin Ezzati بله متاسفانه.
آیا واقعا وقت یک کنکوری انقدر بی ارزش هست؟؟؟؟؟
بچه هایی که هزینه کردن و پک ها رو خریداری کردن به آلا اعتماد کردن.
حداقل باید یک شماره تماس داشته باشن. -
یه سوال چرا مال من مشکلی نداره قبلا هم نداشت هم رایگان و هم راه ابریشم میاد و مشکلی نیست
-
الان یه ساعته کلافم کرده، فیلم های راه ابریشم پلی نمیشه و مینویسه مشکل از اتصال در اینترنت
Mobin Ezzati
اگه با برنامه نگاه میکنی کامل برنامه رو ببند و دوباره وارد شو و اینترنتت رو خاموش روشن کن برا من درست شد ولی اگه بازم نمیاد با فیلترشکن وارد شو احتمالا بیاد -
Mobin Ezzati
اگه با برنامه نگاه میکنی کامل برنامه رو ببند و دوباره وارد شو و اینترنتت رو خاموش روشن کن برا من درست شد ولی اگه بازم نمیاد با فیلترشکن وارد شو احتمالا بیادنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme drb با فیلتر شکن ک اصلا نمیشه رفت!!!
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobin Ezzati
فکر کردم فقط برای منه ، چقدر پشت سر مخابرات چیز میز گفتم -
سلام .
پس چرا پیگیری نمیشه واقعا؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra babaali امروز تعطیله کسی نیست جواب بده
-
Mobin Ezzati
فکر کردم فقط برای منه ، چقدر پشت سر مخابرات چیز میز گفتمAMIN HOSSEINI 0 اره بخدا منم کلی فوش دادم به مخابرات
-
آخه از توی سایت هم باز نمیشه
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان من یک سوال دارم ممنون مشیم کمک کنید من راه ابریشم تهیه نکردم ولی میدونم قسمت مشاوره رایگان ازش استفاده کنیم ولی نمی تونم برنامه مطالعاتی فرسنگ رو دانلود کنم چرا ؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط ریحانه باقری 0 انجام شده
من که تا الان دارم نگاه میکنم هم تو اپ هم تو سایت مشکل نداشت
-
سلام دوستان من یک سوال دارم ممنون مشیم کمک کنید من راه ابریشم تهیه نکردم ولی میدونم قسمت مشاوره رایگان ازش استفاده کنیم ولی نمی تونم برنامه مطالعاتی فرسنگ رو دانلود کنم چرا ؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهminoo p21 برنامه مطالعاتی فقط مخصوص راه ابریشمی هاس
البته فک کنم -
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام برای من هم همین مشکلو داشت البته تو گوگل کروم با مرورگر هم افایرفاکس رفتم درست شد شما هم یه امتحان بکن
-
سلام ببینم از بچه های فنی کسی که دسترسی داره به سرور رو پیدا می کنم درست کنه،
پیدا نکردم فردا تا قبل از ظهر درستش می کنیم ان شاء اللهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab جان خودت داشبورد رو درست کن. مثلاً من که دوازدهم هستم با آزمون گزینه دو برام فیلم ها رندوم بیاد که نخواددنبالش بگردیم
(مثل تابستان)