Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. دوازدهم و صفر بودن
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

دوازدهم و صفر بودن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
29 دیدگاه‌ها 12 کاربران 715 بازدیدها 11 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mahdih q 2M mahdih q 2

بچه ها خواهشا اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی‌‌م کنه
    من دوازدهم تجربی ام و تقریبا صفرم امسال قلمچی هم شرکت کردم مدارس از آبان میخواد باز بشه من باید چیکار کنم
    پیش نیاز های دوازدهم واقعا زیادن

لطفا کمکم کنید

ریحانه باقری 0ر آفلاین
    ریحانه باقری 0ر آفلاین
    ریحانه باقری 0
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

mahdih q 2 استرس الکی نداشته باش مدرسه ها که باز شدنی نیست با این وضع پدر و مادرا نمیزارن بچه ها برن مدرسه وضع واکسن زدنم که میبینی
    اگه نگران کنکوری که بگم خیلیا چطور فقط بعد عید میخونن تو تازه جلوتری

mahdih q 2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • ریحانه باقری 0ر ریحانه باقری 0

mahdih q 2 استرس الکی نداشته باش مدرسه ها که باز شدنی نیست با این وضع پدر و مادرا نمیزارن بچه ها برن مدرسه وضع واکسن زدنم که میبینی
      اگه نگران کنکوری که بگم خیلیا چطور فقط بعد عید میخونن تو تازه جلوتری

mahdih q 2M آفلاین
      mahdih q 2M آفلاین
      mahdih q 2
      دانش آموزان آلاء

ریحانه باقری 0
      وااااای مرسی 😍
      نه راستش زیاد نگران کنکور نیستم (نمیدونم این خوبه یا نه 😁) بیشتر نگران مدرسه ها بودم که الان خداروشکر خیالم جمع شد من همیشه همینم بخدا الکی بهونه گیری میکنم
      بازم ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Yazdan GonabadiY Yazdan Gonabadi

mahdih q 2 نگران مدرسه نباش
        فعلا خبری از مدارس نیست
        کشور های دیگه که در واکسیناسیون جلوتر هستن ۳ ماه پیش دوز دوم هم زدم بازم مدارس تعطیله
        بعد اینجا تازه دارن دوز اول میزنن
        مدرسه کجا بود
        خیلی هنر کنن امتحانات ترم حضوری بریم
        پس نگران مدرسه نباش....

Mr.Lucky BanditM آفلاین
        Mr.Lucky BanditM آفلاین
        Mr.Lucky Bandit

Yazdan Gonabadi نه الان ما حضوری هستیم😐

🥀🍂 این دل من نیست که این میکده یارِ 💐🍁

2
        • ali mohebbi 0A آفلاین
          ali mohebbi 0A آفلاین
          ali mohebbi 0
          دانش آموزان آلاء

سلام
          منم امسال دوازدهمم و تقریبا صفرم و مدرسمون هم آزمون گزینه دو شرکت کرده و اصلا نمیتونم با مدرسه که کلاس آنلاین میدارن پیش بیام ،چون هی امتحان میگیرن و بعد هم نمرت یا درصدت کم بشه سریع اس ام اس میدن به پدر مادر و دیگه یه بحثی میشه تو خونه.
          من تا قبل از این که بخاطر کرونا مدارسمون بسته شه،خیلی درسم خوب بود،جزء برترین ها بودم؛ولی بعد از کرونا اصلا نتونستم بخونم و سر آزمون هام از ترس اینکه مدرسه مادر پدر بهم نگن چرا نمرت کم شده در آزمون های آنلاین تقلب کردم و از کتاب در آزمون استفاده میکردم.
          بعد تصمیم گرقتم که بعد از اتمام دهم،برنامه بریزم برای سال بعد و کنکور ولی همون موقع ها،متاسفانه یا خوشبختانه عاشق یه دختری،یه سال بزرگ تر از خودم شدم و توی ماه بهمن که یازدهم بودم،بهش تصمیم گرفتم در دایرکت اینستاگرام بگم ولی اون واکنش تندی داشت و فکر میکرد که مزاحمم،ولی نمیدونست که من اصلا آدم محفوظ به حیایی ام و هیچوقت با هیچ دختری توی زندگیم رابطه نگرفتم و کار بدی میدونستم ولی وقتی که عاشق شدم همه چیز بهم ریخت؛افت تحصیلی شدید،بی انگیزگی و...
          بعد از جواب تند اون دختر میخواستم خودکشی کنم که به روانشناس گفتم و باهام صحبت کرد و منصرفم کرد.
          ولی الان هنوزم بی انگیزه ام،هیچی بلد نیستم.
          ببخشید طولانی شد؛لطفا بی زحمت، بهم مشورت بدید.

Mr.Lucky BanditM Tannaz DalirT AnselA mahdih q 2M Maryam NateqiM 7 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • ali mohebbi 0A ali mohebbi 0

سلام
            منم امسال دوازدهمم و تقریبا صفرم و مدرسمون هم آزمون گزینه دو شرکت کرده و اصلا نمیتونم با مدرسه که کلاس آنلاین میدارن پیش بیام ،چون هی امتحان میگیرن و بعد هم نمرت یا درصدت کم بشه سریع اس ام اس میدن به پدر مادر و دیگه یه بحثی میشه تو خونه.
            من تا قبل از این که بخاطر کرونا مدارسمون بسته شه،خیلی درسم خوب بود،جزء برترین ها بودم؛ولی بعد از کرونا اصلا نتونستم بخونم و سر آزمون هام از ترس اینکه مدرسه مادر پدر بهم نگن چرا نمرت کم شده در آزمون های آنلاین تقلب کردم و از کتاب در آزمون استفاده میکردم.
            بعد تصمیم گرقتم که بعد از اتمام دهم،برنامه بریزم برای سال بعد و کنکور ولی همون موقع ها،متاسفانه یا خوشبختانه عاشق یه دختری،یه سال بزرگ تر از خودم شدم و توی ماه بهمن که یازدهم بودم،بهش تصمیم گرفتم در دایرکت اینستاگرام بگم ولی اون واکنش تندی داشت و فکر میکرد که مزاحمم،ولی نمیدونست که من اصلا آدم محفوظ به حیایی ام و هیچوقت با هیچ دختری توی زندگیم رابطه نگرفتم و کار بدی میدونستم ولی وقتی که عاشق شدم همه چیز بهم ریخت؛افت تحصیلی شدید،بی انگیزگی و...
            بعد از جواب تند اون دختر میخواستم خودکشی کنم که به روانشناس گفتم و باهام صحبت کرد و منصرفم کرد.

Mr.Lucky BanditM آفلاین
            Mr.Lucky BanditM آفلاین
            Mr.Lucky Bandit

ali mohebbi 0
            همه، یِه همچین برهه ای دارن اما تموم میشه میفهمی همش الکی بوده مهم این هست که زود به خودت بیایی ببینی اینا همش الکی هست. هنوز زوده، بچه ای😄
            خودکشی فک کردی بکنی بقیه ناراحت میشن بعد یه ماه عادت میکنن بعد این تو هستی که دیگه نیستی.
            شاید به خاطر این هست که تنهایی خیلی
            اگه تنهایی میتونی با نماز یا یه صفحه قرآن یا هرچی دیگه اگه اهلش هستی انجام بدی خیلی واقعا تاثیر داره و حالت رو واقعا خوب میکنه بعد یه مدت

ali mohebbi 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • Mr.Lucky BanditM Mr.Lucky Bandit

ali mohebbi 0
              همه، یِه همچین برهه ای دارن اما تموم میشه میفهمی همش الکی بوده مهم این هست که زود به خودت بیایی ببینی اینا همش الکی هست. هنوز زوده، بچه ای😄
              خودکشی فک کردی بکنی بقیه ناراحت میشن بعد یه ماه عادت میکنن بعد این تو هستی که دیگه نیستی.
              شاید به خاطر این هست که تنهایی خیلی
              اگه تنهایی میتونی با نماز یا یه صفحه قرآن یا هرچی دیگه اگه اهلش هستی انجام بدی خیلی واقعا تاثیر داره و حالت رو واقعا خوب میکنه بعد یه مدت

ali mohebbi 0A آفلاین
              ali mohebbi 0A آفلاین
              ali mohebbi 0
              دانش آموزان آلاء

@آرمان-میرانی 🙏 🙏 ممنون از لطفتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

سلام

Tannaz DalirT آفلاین
                Tannaz DalirT آفلاین
                Tannaz Dalir
                دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دل

ali mohebbi 0 داداش من فدای سرت بیخیال چیزی که زیاده دختر مگه فقط همین یکی تو دنیا هست بعدشم اینی که گفتی عاشق شدم به نظرم درست نیست اینا همش حواس پرتی هایی هست که تو این سن واسه هر کسی پیش میاد ذهنت رو پاک کن از این فکر وخیال ها خودت هم میدونی که الان وقتش نیست.
                محکم پای ارزوهات وهدفت وایسا سرت بنداز پایین ودرست رو بخون پاکی خودت رو حفظ کن
                موفق باشی🌷🌸

3

سلام

AnselA آفلاین
                  AnselA آفلاین
                  Ansel
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ansel انجام شده

ali mohebbi 0 سلام ببینید من خیلی مشاوره بلد نیستم فقط یه چیزایی رو میدونم
                  اول اینکه تا زمانی که هدف نداشته باشید درس خوندن معنی نمیده(نه تنها درس خوندن هیچ چیزی تو زندگی ما بدون هدف معنی نمیده)
                  دوم اینکه وقتی شما هدف تون رو تونستید پیدا کنید قطعااااا بعدش انگیزه هم به وجود میاد(به شرط اینکه هدفتون براتون مهم باشه🙄)

ببخشید این قسمتش یه خورده لحنم عوض میشه😅🙏
                  برادر من غصه بی لیاقتی آدمای دور و برت رو نخور

موفق باشید🌷

مَردُمان
                  اهلِ عادت اند...

3
                  • Tannaz DalirT Tannaz Dalir

ali mohebbi 0 داداش من فدای سرت بیخیال چیزی که زیاده دختر مگه فقط همین یکی تو دنیا هست بعدشم اینی که گفتی عاشق شدم به نظرم درست نیست اینا همش حواس پرتی هایی هست که تو این سن واسه هر کسی پیش میاد ذهنت رو پاک کن از این فکر وخیال ها خودت هم میدونی که الان وقتش نیست.
                    محکم پای ارزوهات وهدفت وایسا سرت بنداز پایین ودرست رو بخون پاکی خودت رو حفظ کن
                    موفق باشی🌷🌸

ali mohebbi 0A آفلاین
                    ali mohebbi 0A آفلاین
                    ali mohebbi 0
                    دانش آموزان آلاء

Tannaz Dalir 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • mohammadhosein BahadoriM آفلاین
                      mohammadhosein BahadoriM آفلاین
                      mohammadhosein Bahadori

سلام منم دقیقا همین مشکلی که شما دارید رو دارم ، خخخ

1

سلام

mahdih q 2M آفلاین
                        mahdih q 2M آفلاین
                        mahdih q 2
                        دانش آموزان آلاء

ali mohebbi 0
                        سلام وضعیت من هم توی مورد اول مشابه شماست
                        در ارتباط با مورد دوم ، من خودمم اراده عالی ندارم چون منم الان ۲ ساله دارم کم کاری میکنم و همچنین قصد نصیحتم ندارم
                        ببینید گذشته رو بزارید کنار
                        نمیگم عاشق شدن کار بدیه نه ، اما حداقل توی این سن کار اشتباهیه شما با ذهنی که جای دیگه ای هست نمیتونین خوب درس بخونین با خودتون رک باشید
                        ببینید از کنکور و آینده چی میخواین
                        من قصد جسارت ندارم من خودمو مثال میزنم من هنوز اونقدر تجربه ندارم که بخوام شریک زندگی‌م رو از الان انتخاب کنم قبول دارین خیلی زوده؟
                        البته این چیزا دست خود آدم نیست قبول دارم
                        فراموشش کنید اصلا اصلا کار سختی نیست
                        و هر چیزی که شما رو یاد اون دختر میندازه از زندگی تون پاک کنید هدف تون رو بزارید روی آزمون ها و سعی کنید توی هر آزمون پیشرفت کنید
                        میتونید در کنار درس کلی تفریح داشته باشین
                        برای خودتون ارزش قائل بشین و از این تایم لذت ببرید
                        تنها کسی که تا اخر عمر باهاتونه خودتون هستین

1

سلام

Maryam NateqiM آفلاین
                          Maryam NateqiM آفلاین
                          Maryam Nateqi
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

ali mohebbi 0
                          سلام ببخشید من منظور شما رو از اینکه عاشق شدین نفهمیدم :
                          میخواستید پیشنهاد دوستی بدید یا واقعا به عنوان شریک زندگی آینده تون؟

بنظر من واکنش اون دختر خانم درست بوده! تو این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد
                          اگه پیشنهاد تون دوستیه که هیچ، خیلی اشتباهه!
                          اما اگه واقعا دوست داشتید به عنوان شریک زندگی آینده تون باشه شرایطش رو ایجاد کنید!
                          مثلا الان درسا تون رو خیلی خوب بخونید تا بهترین نتیجه رو بگیرید و اگه واقعا اون خانم رو میخواین سعی کنید با کار های الان تون یه آدم موفق بشین و بدستش بیارید! شما نباید انقد ضعیف باشید بخاطر جواب دادن اون خانم دست به خودکشی بزنید تازه بنظر من دم شون گرم نشون دادن خانم باحیایی هستند.
                          ببینید کل حرفم اینه اگه فکر می‌کنید واقعا این حس تون حقیقی هست سعی کنید فرد موفقی در آینده بشید و از راه درست ابراز علاقه کنید ( که البته من فکر میکنم این فکر و خیال ها زود گذره!)

و در ضمن بنظر من دوست داشتنی که باعث پیشرفت نشه دوست داشتن نیست! (حتی به غلط)

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1
                          • mohammadhosein BahadoriM mohammadhosein Bahadori

سلام منم دقیقا همین مشکلی که شما دارید رو دارم ، خخخ

mahdih q 2M آفلاین
                            mahdih q 2M آفلاین
                            mahdih q 2
                            دانش آموزان آلاء

mohammadhosein Bahadori
                            اصلا هیچی معلوم نیست
                            شاید یه دفعه گفتن همه مدارس بسته شن
                            مثل پارسال که از نیمه شهریور وا کردن و ما دو هفته رفتیم مدرسه بعد گفتن نه همون مجازی ادامه بدین
                            بقیه درست گفتن هنوز هیچ کشوری دانش اموزا جدی نمیرن مدرسه بهتره به برنامه خودمون برسیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Mr.Lucky BanditM Mr.Lucky Bandit

Yazdan Gonabadi نه الان ما حضوری هستیم😐

mahdih q 2M آفلاین
                              mahdih q 2M آفلاین
                              mahdih q 2
                              دانش آموزان آلاء

@آرمان-میرانی
                              اِ جدی 😕
                              بیشتر مدارس تا نیمه آبان باز میشن
                              من بیچاره چی کار کنم اون وقت 🙄

Mr.Lucky BanditM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

سلام

راضیه دهقانیر آفلاین
                                راضیه دهقانیر آفلاین
                                راضیه دهقانی
                                دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط راضیه دهقانی انجام شده

ali mohebbi 0 به نظر من امسال بشین جدی بخون بعدش قبولی رشته های تاپ شدی و پولدار شدی ببین چطور دخترا برات بال بال میزنن😂😂😂

1
                                • راضیه دهقانیر راضیه دهقانی

ali mohebbi 0 به نظر من امسال بشین جدی بخون بعدش قبولی رشته های تاپ شدی و پولدار شدی ببین چطور دخترا برات بال بال میزنن😂😂😂

mahdih q 2M آفلاین
                                  mahdih q 2M آفلاین
                                  mahdih q 2
                                  دانش آموزان آلاء

راضیه دهقانی
                                  حق 😅❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • mahdih q 2M mahdih q 2

@آرمان-میرانی
                                    اِ جدی 😕
                                    بیشتر مدارس تا نیمه آبان باز میشن
                                    من بیچاره چی کار کنم اون وقت 🙄

Mr.Lucky BanditM آفلاین
                                    Mr.Lucky BanditM آفلاین
                                    Mr.Lucky Bandit

mahdih q 2
                                    😐 نه شوخی کردم😁

از اول مهر حضوری هستیم فک نکنم دیگه تعطیل هم بشه داره پیش میرن به سوی باز شدن همه مدارس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1

سلام

معصومه غفاری 0م آفلاین
                                      معصومه غفاری 0م آفلاین
                                      معصومه غفاری 0
                                      دانش آموزان آلاء

ali mohebbi 0 سلام ،باتوجه به شرایطی که گفتید چند راهنمایی ساده دارم
                                      اول اینکه ناخود اگاه به خاطر اینکه در مسیر کنکور هستید و استرس و یا هیجان ،ترس و....دارید دوست دارید به موضوع های دیگه فکر کنید تا ذهنتون ازاد بشه ،اولا عاشق شدن تو سن نوجوانی و جوانی کاملا طبیعی هستش اما نکته مهم اینه به دلیل هیجانات زیاد و ترشح هورمون ها در این سن نوجوان ها دوست دارن روابط عاطفی رو زود تجربه کنند یا زود وابسته میشند
                                      پیشنهاد اولا اینه که به خودتون تلقین نکنید گاهی اوقات انسان ها برای اینکه فکرشون مشغول بشه یا...عاشق فردی میشند که خودشون تو ذهنشون ساختن و معمولا شروع می کنند به داستان سازی در ذهنشون تا وقتشون بگزره از چیز هایی که شما رو یاد این جور روابط می کنه به شدت پرهیز کنید مثل فیلم ،سریال یا اهنگ های عاشقانه حتی رمان های عاشقانه چرا که تاثیر این جور رسانه ها رو شخصیتتون به شدت زیاده

حتما حتما برای زندگیتون هدف داشته باشید اون چیزی که خودتون دوست دارید نه صرفا ترس از دیگران برای اینکه نشون بدید خیلی خوب هستید ،اشکالی نداره اگر افت تحصیلی داشتید یا حتی پایه درسیتون صفر بوده من خودم هم این مشکل رو داشتم اما همه چی با زمان درست میشه اول تلاش کنید و بعد کم کم نتیجه رو بگیرید حالا اگر پایه ی ضعیف دارید باید تلاشتون رو بیش تر کنید سعی کنید یک برنامه همه جانبه داشته باشید تک بعدی نباشید جوری برنامه ریزی کنید که وقت فکر کردن به مسائلی مثل عشق عاشقی رو نداشته باشید
                                      همیشه یه کاغذ یا دفتر داشته باشید وقت درس خوندن یا و... هر چی تو فکرتون میاد بنویسد و به خودتون بگید زمان فکر کردن رو بهش ندارم ناخود اگاه می بینید بعد یه مدت اون شور عشقی که فکر می کردید کم تر شده

1
                                      • معصومه غفاری 0م معصومه غفاری 0

ali mohebbi 0 سلام ،باتوجه به شرایطی که گفتید چند راهنمایی ساده دارم
                                        اول اینکه ناخود اگاه به خاطر اینکه در مسیر کنکور هستید و استرس و یا هیجان ،ترس و....دارید دوست دارید به موضوع های دیگه فکر کنید تا ذهنتون ازاد بشه ،اولا عاشق شدن تو سن نوجوانی و جوانی کاملا طبیعی هستش اما نکته مهم اینه به دلیل هیجانات زیاد و ترشح هورمون ها در این سن نوجوان ها دوست دارن روابط عاطفی رو زود تجربه کنند یا زود وابسته میشند
                                        پیشنهاد اولا اینه که به خودتون تلقین نکنید گاهی اوقات انسان ها برای اینکه فکرشون مشغول بشه یا...عاشق فردی میشند که خودشون تو ذهنشون ساختن و معمولا شروع می کنند به داستان سازی در ذهنشون تا وقتشون بگزره از چیز هایی که شما رو یاد این جور روابط می کنه به شدت پرهیز کنید مثل فیلم ،سریال یا اهنگ های عاشقانه حتی رمان های عاشقانه چرا که تاثیر این جور رسانه ها رو شخصیتتون به شدت زیاده

حتما حتما برای زندگیتون هدف داشته باشید اون چیزی که خودتون دوست دارید نه صرفا ترس از دیگران برای اینکه نشون بدید خیلی خوب هستید ،اشکالی نداره اگر افت تحصیلی داشتید یا حتی پایه درسیتون صفر بوده من خودم هم این مشکل رو داشتم اما همه چی با زمان درست میشه اول تلاش کنید و بعد کم کم نتیجه رو بگیرید حالا اگر پایه ی ضعیف دارید باید تلاشتون رو بیش تر کنید سعی کنید یک برنامه همه جانبه داشته باشید تک بعدی نباشید جوری برنامه ریزی کنید که وقت فکر کردن به مسائلی مثل عشق عاشقی رو نداشته باشید
                                        همیشه یه کاغذ یا دفتر داشته باشید وقت درس خوندن یا و... هر چی تو فکرتون میاد بنویسد و به خودتون بگید زمان فکر کردن رو بهش ندارم ناخود اگاه می بینید بعد یه مدت اون شور عشقی که فکر می کردید کم تر شده

ali mohebbi 0A آفلاین
                                        ali mohebbi 0A آفلاین
                                        ali mohebbi 0
                                        دانش آموزان آلاء

معصومه غفاری 0 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

ali mohebbi 0
                                          سلام ببخشید من منظور شما رو از اینکه عاشق شدین نفهمیدم :
                                          میخواستید پیشنهاد دوستی بدید یا واقعا به عنوان شریک زندگی آینده تون؟

بنظر من واکنش اون دختر خانم درست بوده! تو این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد
                                          اگه پیشنهاد تون دوستیه که هیچ، خیلی اشتباهه!
                                          اما اگه واقعا دوست داشتید به عنوان شریک زندگی آینده تون باشه شرایطش رو ایجاد کنید!
                                          مثلا الان درسا تون رو خیلی خوب بخونید تا بهترین نتیجه رو بگیرید و اگه واقعا اون خانم رو میخواین سعی کنید با کار های الان تون یه آدم موفق بشین و بدستش بیارید! شما نباید انقد ضعیف باشید بخاطر جواب دادن اون خانم دست به خودکشی بزنید تازه بنظر من دم شون گرم نشون دادن خانم باحیایی هستند.
                                          ببینید کل حرفم اینه اگه فکر می‌کنید واقعا این حس تون حقیقی هست سعی کنید فرد موفقی در آینده بشید و از راه درست ابراز علاقه کنید ( که البته من فکر میکنم این فکر و خیال ها زود گذره!)

و در ضمن بنظر من دوست داشتنی که باعث پیشرفت نشه دوست داشتن نیست! (حتی به غلط)

ali mohebbi 0A آفلاین
                                          ali mohebbi 0A آفلاین
                                          ali mohebbi 0
                                          دانش آموزان آلاء
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ali mohebbi 0 انجام شده

Maryam Nateqi نه،من هیچوقت به هیچ دختری پیشنهاد دوستی ندادم و این کار رو کار ناشایستی میدونم؛من فقط ایشون رو به عنوان شریک زندگی انتخاب کرده بودم و حسم کاملاً واقعی هست.
                                          بازم ممنون از راهنماییتون.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه