نظرتون در مورد پک عمومی راه ابریشم چیه؟
-
سلام به دوستان
عزیزانی که دروس عمومی راه ابریشم رو تهیه کردن
اگه امکان داره نظراتشون رو اینجا بگن
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
ممنون@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@تجربیا
@دوازدهم -
سلام به دوستان
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
@تجربیا
@دوازدهمDr Aryan 0 زبان که میخواستم صفر
بزنم ازش متنفر
بودم الان دلم میخواد شب و روز زبان بخونم
دینی که نگمبرات تاحالا دبیر دینی اینجوری به روز ندیده بودم
عربی چشم میزنی به هم میبینی خود به خود یادگرفتی
ادبیاتم که جامع و کامل -
سلام به دوستان
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
@تجربیا
@دوازدهمDr Aryan 0 سلام
برای زبان و دینی شک نکن دبیرای ابریشم بهترینن
عربی هم نمیگم خوب نیست ولی من یه دبیر دیگه رو ترجیح میدم ک تو آلاء نیست پس اسمشو نمیبرم
ادبیات هم ک استاد حسین خانی هستن دیگه میتونی چند مورد 0 تا 100 های موضوعیشونو ببینی و تصمیم بگیری -
Dr Aryan 0 زبان که میخواستم صفر
بزنم ازش متنفر
بودم الان دلم میخواد شب و روز زبان بخونم
دینی که نگمبرات تاحالا دبیر دینی اینجوری به روز ندیده بودم
عربی چشم میزنی به هم میبینی خود به خود یادگرفتی
ادبیاتم که جامع و کاملریحانه باقری 0
دقیقا
استاد زبانش خیلی پر انرژیه
جزوه هاش هم جوریه که تو رو وادار به نوشتن میکنه و نمیذاره که تو کلاسش بیکار باشی -
سلام به دوستان
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
@تجربیا
@دوازدهمDr Aryan 0 دینی و زبانش خیلی خوب بود
ولی عربیش چیز خاصی نداشت خودت اگه بخونی بهتره و فارسیش هم از نظر زیاد جالب نبود کتاب های الگو رو بگیری خیلی بهتره -
سلام به دوستان
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
@تجربیا
@دوازدهمDr Aryan 0
زبان و دینی بینظیر بودن هرچی تعریف کنم کیفیت کار رو پایین آوردم
عربی از لحاظ درسنامه خیلی کامل بود ولی راستش من تو ذوقم خورد وقتی دیدم فقط ۴ یا ۵ تا فیلم با ۱۰۰ تا تست توی فررسنگ اول بررسی شد
میشد بیشتر و بهتر باشه چون آقای رضایی بقا فقط تو تستای آموزشی ۱۰۰ تا تست حل کردن
اگه آقای علیمرادی بخوان توی بقیه فرسنگ ها هم همینقد کم تست حل و بررسی کنن من حتما کتاب تست عربی برا سال دوازدهم میگیرم
من با ادبیات حال نکردم
شاید دلیلش این باشه آخه بنده خدا آقای حسین خانی تو ادبیات نمیتونه که نمیتونه شاه کلید بگه یا نمیدونم بیاد ابیات کتاب رو ساعت ها روش وقت بذاره و تحلیل کنه وقتی خیلیش تو تستا نمیا
ادبیات کلا نسبت به بقیه دروس روشش متفاوته
شاید من هنوز نتونستم خودمو باهاش همراه کنم ولی بعدا خوب بشه -
پس در نتیجه دینی و زبان خوبه
ادبیات و عربی متوسط -
Dr Aryan 0
عربی از لحاظ درسنامه خیلی کامل بود ولی راستش من تو ذوقم خورد وقتی دیدم فقط ۴ یا ۵ تا فیلم با ۱۰۰ تا تست توی فررسنگ اول بررسی شد
میشد بیشتر و بهتر باشه چون آقای رضایی بقا فقط تو تستای آموزشی ۱۰۰ تا تست حل کردن
اگه آقای علیمرادی بخوان توی بقیه فرسنگ ها هم همینقد کم تست حل و بررسی کنن من حتما کتاب تست عربی برا سال دوازدهم میگیرم
من با ادبیات حال نکردم
شاید دلیلش این باشه آخه بنده خدا آقای حسین خانی تو ادبیات نمیتونه که نمیتونه شاه کلید بگه یا نمیدونم بیاد ابیات کتاب رو ساعت ها روش وقت بذاره و تحلیل کنه وقتی خیلیش تو تستا نمیا
شاید من هنوز نتونستم خودمو باهاش همراه کنم ولی بعدا خوب بشهmahan alizadeh در نظرتون در مورد پک عمومی راه ابریشم چیه؟ گفته است:
Dr Aryan 0
من با ادبیات حال نکردم
شاید من هنوز نتونستم خودمو باهاش همراه کنم ولی بعدا خوب بشهجزوات کامل منتشر شدن؟
-
Dr Aryan 0 دینی و زبانش خیلی خوب بود
ولی عربیش چیز خاصی نداشت خودت اگه بخونی بهتره و فارسیش هم از نظر زیاد جالب نبود کتاب های الگو رو بگیری خیلی بهتره@mh-mojarrad
تو ادبیات چه شیوه تدریسی دارن؟ -
سلام به دوستان
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
@تجربیا
@دوازدهمDr Aryan 0 زبان عربی و ادبیات عالین
دینی خیلی حجمش زیاده و جزوه درسنامشون مطالب اضافی زیاد داره ولی در کل خوبه -
@mh-mojarrad
تو ادبیات چه شیوه تدریسی دارن؟Dr Aryan 0 به صورت خیلی سریع و مختصر دروس رو رد میکنن بدرد آزمون های آزمایشی نمیخوره
من خودم یک قسمت دیدم دیگه ندیدم
ادبیات فقط پیله هاش خوب بود
پیشنهاد من اینکه کتاب های الگو رو بگیرین کم کم طبق آزمون با همونا برین جلو مخصوصا قرابت
عربی هم اگه عربیتون ضعیفه بگیرین چون وقت تلف کردنه که بشینین فیلم هارو نگاه کنین وگرنه یه کتاب تست خوب خیلی بهتره -
mahan alizadeh در نظرتون در مورد پک عمومی راه ابریشم چیه؟ گفته است:
Dr Aryan 0
من با ادبیات حال نکردم
شاید من هنوز نتونستم خودمو باهاش همراه کنم ولی بعدا خوب بشهجزوات کامل منتشر شدن؟
Dr Aryan 0
زبان و عربی بله
ادبیات هم قرار بوده اخر هفته میاد
دینی هم هفته دیگه -
Dr Aryan 0 به صورت خیلی سریع و مختصر دروس رو رد میکنن بدرد آزمون های آزمایشی نمیخوره
پیشنهاد من اینکه کتاب های الگو رو بگیرین کم کم طبق آزمون با همونا برین جلو مخصوصا قرابت
عربی هم اگه عربیتون ضعیفه بگیرین چون وقت تلف کردنه که بشینین فیلم هارو نگاه کنین وگرنه یه کتاب تست خوب خیلی بهتره@mh-mojarrad ببینید دوست عزیز اگر عربی شما خوبه می تونید بالای 90 بزنید خوب 100 درصد دیگه نمی خواد اصلا فیلم نگاه کنید شاید کسی عربیش 20 درصد هستش و من خودم به شخصه دیدم که کتاب خیلی سبز عربی منظورم جامع اون هستش برا کسی که عربی 20 30 درصد میزنه درسنامش اصلا بدرد نمی خوره تا دانش آموز بیاد مطلب یاد بگیر طول میکشه ولی دبیر که بهت میگه و خدای هم بدون حاشیه میگه دآنش آموز سریع تر یاد میگیره در ثانی شما کتاب جامع خیلی سبز نگاه کنید میبینید که هر بخشیش حدودا 170 تا تست داره خوب اینجور که میگن بهترین کتاب بازار برا عربی هم همین خیلی سبزه استادم همین قدر تست داره حدودا با کنکورچه ها که حساب کنی همین قدر میشه رابعا تو تست عربی باید تو 30 الا 40 ثانیه بزنی استادم با همین سرعت تست عربی میزنن برا همینه که تعداد کلیپ ها کمه این نظر شخصی من بود .و قصد جسارت هم نداشتم و درمورد فارسیم بگم فارسیش نه بد بود نه خوب متوسط حدودا
-
@mh-mojarrad ببینید دوست عزیز اگر عربی شما خوبه می تونید بالای 90 بزنید خوب 100 درصد دیگه نمی خواد اصلا فیلم نگاه کنید شاید کسی عربیش 20 درصد هستش و من خودم به شخصه دیدم که کتاب خیلی سبز عربی منظورم جامع اون هستش برا کسی که عربی 20 30 درصد میزنه درسنامش اصلا بدرد نمی خوره تا دانش آموز بیاد مطلب یاد بگیر طول میکشه ولی دبیر که بهت میگه و خدای هم بدون حاشیه میگه دآنش آموز سریع تر یاد میگیره در ثانی شما کتاب جامع خیلی سبز نگاه کنید میبینید که هر بخشیش حدودا 170 تا تست داره خوب اینجور که میگن بهترین کتاب بازار برا عربی هم همین خیلی سبزه استادم همین قدر تست داره حدودا با کنکورچه ها که حساب کنی همین قدر میشه رابعا تو تست عربی باید تو 30 الا 40 ثانیه بزنی استادم با همین سرعت تست عربی میزنن برا همینه که تعداد کلیپ ها کمه این نظر شخصی من بود .و قصد جسارت هم نداشتم و درمورد فارسیم بگم فارسیش نه بد بود نه خوب متوسط حدودا
@helen-owl
خیلی ممنون
-
Dr Aryan 0 به صورت خیلی سریع و مختصر دروس رو رد میکنن بدرد آزمون های آزمایشی نمیخوره
عربی هم اگه عربیتون ضعیفه بگیرین چون وقت تلف کردنه که بشینین فیلم هارو نگاه کنین وگرنه یه کتاب تست خوب خیلی بهتره@mh-mojarrad
ممنون -
@mh-mojarrad ببینید دوست عزیز اگر عربی شما خوبه می تونید بالای 90 بزنید خوب 100 درصد دیگه نمی خواد اصلا فیلم نگاه کنید شاید کسی عربیش 20 درصد هستش و من خودم به شخصه دیدم که کتاب خیلی سبز عربی منظورم جامع اون هستش برا کسی که عربی 20 30 درصد میزنه درسنامش اصلا بدرد نمی خوره تا دانش آموز بیاد مطلب یاد بگیر طول میکشه ولی دبیر که بهت میگه و خدای هم بدون حاشیه میگه دآنش آموز سریع تر یاد میگیره در ثانی شما کتاب جامع خیلی سبز نگاه کنید میبینید که هر بخشیش حدودا 170 تا تست داره خوب اینجور که میگن بهترین کتاب بازار برا عربی هم همین خیلی سبزه استادم همین قدر تست داره حدودا با کنکورچه ها که حساب کنی همین قدر میشه رابعا تو تست عربی باید تو 30 الا 40 ثانیه بزنی استادم با همین سرعت تست عربی میزنن برا همینه که تعداد کلیپ ها کمه این نظر شخصی من بود .و قصد جسارت هم نداشتم و درمورد فارسیم بگم فارسیش نه بد بود نه خوب متوسط حدودا
@helen-owl بله منم گفتم بستگی به خودتون داره شما برین یه کتاب تست عربی بگیرین خیلی ارزون تر در میاد ( اگر هم که پول دارین بگیرین از تساتا و کنکورچه هاش خیلی خوب میشه استفاده کرد)
ولی دروس تخصصی راه ابریشم واقعا عالین شما چه ضعیف باشی چه قوی خیلی چیزا ازش یاد میگیری
درس فارسی و عربی در حد دروس دیگه نبودن ولی دبیرا فارسی و عربی قطعا از خیلی دبیرای مدرسه بهترنمن الان که فارسی و عربی رو گرفتم از تستاش استفاده میکنم
-
ادبیات رو نیستم ولی بقیه عالیه
-
سلام به دوستان
نحوه تدریس
میزان رضایت شما از دروس
@تجربیا
@دوازدهمDr Aryan 0
سلام
من از زبان و یادگیری ازش انقدر بدم میاومد که حد و اندازه نداشت.
اما الان بعضی وقت ها میگم از زمان دروس تخصصی بزنم برم زبان بخونم
دینی فوق العاده و محشره به نظرم
عربی هم همینطور
ادبیات هم عالیه و به نظرم ۳ تا درس عربی و دینی و زبان رو حتما تهیه کنید. -
سلام
نمونه جزوه فرسنگ اول ادبیات جایی هست ببینم؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا
@ریاضیا -
سلام
نمونه جزوه فرسنگ اول ادبیات جایی هست ببینم؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا
@ریاضیاDr Aryan 0
کل جزوه ادبیات(جدید) منتشر شده