تست از تاریخ ادبیات میاد؟
-
سلامتوی دوره ی متوسطه اول اخر کتاب یه بخشی بود که اشخاص و کتاب هارو یه توضیحی دربارشون میداد.
الان توی کتاب های دبیرستان که این بخش نیست. هیچ توضیح هم از اشخاص و کتاب ها داده نشده.
تست از تاریخ ادبیات میادش توی کنکور و کنکور های ازمایشی؟؟
دانش-آموزان-آلاء -
F fatemeh asadi 1 marked this topic as a question on
-
سلامتوی دوره ی متوسطه اول اخر کتاب یه بخشی بود که اشخاص و کتاب هارو یه توضیحی دربارشون میداد.
الان توی کتاب های دبیرستان که این بخش نیست. هیچ توضیح هم از اشخاص و کتاب ها داده نشده.
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1
سلام
از تاریخ ادبیات، تا جایی که میدونم فقط ۱ سوال میاد، یعنی ۴% بخش ادبیات -
fatemeh asadi 1
سلام
از تاریخ ادبیات، تا جایی که میدونم فقط ۱ سوال میاد، یعنی ۴% بخش ادبیاتHlmi Eyt اهاا ممنون
-
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1
فقط کافیه بدونی این اثر ماله چه کسیه حالا نام اون درس یا نام کتابش که بیشتر از تاریخ ادبیات های پر تکرار میاد داخل اینترنت سرچ کنی برات لیستش رو میاره البته اونقدر هم زیاد نیست همش اگه از رو کتاب بخونید بالاخره در کنکور یه تست هم ارزشمنده -
fatemeh asadi 1
فقط کافیه بدونی این اثر ماله چه کسیه حالا نام اون درس یا نام کتابش که بیشتر از تاریخ ادبیات های پر تکرار میاد داخل اینترنت سرچ کنی برات لیستش رو میاره البته اونقدر هم زیاد نیست همش اگه از رو کتاب بخونید بالاخره در کنکور یه تست هم ارزشمندهزهرا حیدری مچکرم
-
fatemeh asadi 1
فقط کافیه بدونی این اثر ماله چه کسیه حالا نام اون درس یا نام کتابش که بیشتر از تاریخ ادبیات های پر تکرار میاد داخل اینترنت سرچ کنی برات لیستش رو میاره البته اونقدر هم زیاد نیست همش اگه از رو کتاب بخونید بالاخره در کنکور یه تست هم ارزشمنده -
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1 سلام
تا جایی که من خبرم دارم تو آزمون کنکور اینطور سوال نمیاد چون من یکی از دوستانم امسال کنکور داد
مثلا تو آزمون بگه کدام کتاب مال کدام شاعر است اینطور مدل ها نمیاد -
fatemeh asadi 1 سلام
تا جایی که من خبرم دارم تو آزمون کنکور اینطور سوال نمیاد چون من یکی از دوستانم امسال کنکور داد
مثلا تو آزمون بگه کدام کتاب مال کدام شاعر است اینطور مدل ها نمیادمحمدجواد حیدری مقدم چرا هرکی یه چیزی میگه
-
fatemeh asadi 1 سلام
مثلا تو آزمون بگه کدام کتاب مال کدام شاعر است اینطور مدل ها نمیادمحمدجواد حیدری مقدم
اتفاقا در کنکور امسال سوال از تاریخ ادبیات داشتیم که در سوال عبارت هایی رو داده و ما باید میدونستیم که مال چه کتاب هایی بودند مثلا گلستان یا بهارستان یا...
حتی می تونم سوالش رو بفرستم تا ببینید. -
سلام،
بله، هرسال یک تست از تاریخ ادبیات داریم که تا کنکور 99 به این شکل بود که مثلا میگفت قابوس نامه از کیست؟ و شما باید تو گزینه ها عنصرالمعالی کی کاووس بن اسکندر رو انتخاب می کردی. اما تو کنکور 1400 به این شکل تاریخ ادبیات ازش سوال ندادن. اومدن یک بیتی دادن و گفتن این بیت اثر کیست؟
بنابراین شما باید بخاطر همین یک تست هم نام کتاب و نویسنده شون رو حفظ کنی و هم کل ابیات کتاب و شاعرانش رو.
پس خیلی سخت و زیاد میشه... بهتره این مورد رو بزارید برای آخر که اگر وقت اضافه آوردید مطالعه کنید.