متمم
-
سلام بچه ها خسته نباشین جایی استاد حسین خانی میگن که متمم مربوط به فعل جمله هس و بعضی جاها میگن که نیست مثل این دو جمله
جمله ای که متمم مربوط به فعله:من از فردای تاریخی چنین بیمار میترسم
جمله ای که متمم مربوط به فعل نیست:در خانه اگر کس هست
برای اولی میگن که سه جزئیه و برای دومی میگن دو جزئی
میخاستم اگه کسی میدونه توضیح بده چطوریه نحوه فهمیدنش و کی دوجزئی باشه و کی سه جزئی؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات -
سلام بچه ها خسته نباشین جایی استاد حسین خانی میگن که متمم مربوط به فعل جمله هس و بعضی جاها میگن که نیست مثل این دو جمله
میخاستم اگه کسی میدونه توضیح بده چطوریه نحوه فهمیدنش و کی دوجزئی باشه و کی سه جزئی؟
@راه-ابریشمی-ها-ادبیاتسالار باقری من خودمم خیلی گیر دارم تو اینا ولی یه نکته ای هست که همونجوری که خودشون فرمودن اگه یه فعلی با دو تا حرف اضافه معنی داد یعنی هیچکدوم متمم فعل نیس این خیلی جاها کمکم کرد
در مورد هست به معنی وجود دارد هم نکتشو میدونم ولی در عین حال میفهمم که براتون جا نمیفته
نکته ی کلیش اینه که هست به تنهایی هم معنی داره
کسی هست ؟ کاملا معنی میده منتظر نیستیم بدونیم در کجا
ولی کسی میترسد ؟ خب از چی ؟
میدونم میدونم کلی علامت سوال تو ذهنتونه ولی خودمم جواب اونا رو نمیدونم گفتم کلیاتشو بگم شاید همینا راتون انداخت -
سالار باقری من خودمم خیلی گیر دارم تو اینا ولی یه نکته ای هست که همونجوری که خودشون فرمودن اگه یه فعلی با دو تا حرف اضافه معنی داد یعنی هیچکدوم متمم فعل نیس این خیلی جاها کمکم کرد
در مورد هست به معنی وجود دارد هم نکتشو میدونم ولی در عین حال میفهمم که براتون جا نمیفته
نکته ی کلیش اینه که هست به تنهایی هم معنی داره
کسی هست ؟ کاملا معنی میده منتظر نیستیم بدونیم در کجا
ولی کسی میترسد ؟ خب از چی ؟
میدونم میدونم کلی علامت سوال تو ذهنتونه ولی خودمم جواب اونا رو نمیدونم گفتم کلیاتشو بگم شاید همینا راتون انداختF GH 2 ممنون از کمکتون
دیدم فیلم پیله رو ولی یکم گنگ اونجارو توضیح میده هرچی دقت میکنم متوجه نمیشم -
F GH 2 ممنون از کمکتون
دیدم فیلم پیله رو ولی یکم گنگ اونجارو توضیح میده هرچی دقت میکنم متوجه نمیشمسالار باقری
تاپیکتونو حل نشده بزنید که متوجه بشن هنوز جواب نگرفتین -
س سالار باقری marked this topic as a question on
-
F GH 2 ممنون از کمکتون
دیدم فیلم پیله رو ولی یکم گنگ اونجارو توضیح میده هرچی دقت میکنم متوجه نمیشمسالار باقری من الان یه چیزی به ذهنم رسید
ببینین هست رو ما جاهایی بدون حرف اضافه ی در هم دیدیم که معنی بده
مثلا کسی هست کمکم کنه ؟ در نمیخواد
یادتونه بهار آمدو که مثال زدن چی گفتن
اینم به هون دلیل نیاز 100% به حرف اضافه نداره -
@راه-ابریشمی-ها-ادبیاتسالار باقری سلام
هر موقع خاستید بفمید که فعل گذرا به متمم هست یا نه ، ببینید میشه فعل رو با حرف اضافه دیگه ای بکار بزد؟/ برای مثال فعل « باریدن » رو بررسی میکنیم / یه بار میگم « در شهر اصفهان ، باران بارید » / یه بار هم میگم « از آسمان باران میبارد » / پس بارید یک فعل ناگذر به متممه / اما مثلا فعل ترسیدن که گفتید ، گذرا به متممه , چرا که فقط متمم اجباریش با «از» میاد.
-
@راه-ابریشمی-ها-ادبیاتسالار باقری ببین اگه فعل نیاز صد در صدی به متمم داشته باشه یعنی جمله بدون متمم بی معنی شود اونوقت میگیم که این فعل صد در صد به متمم نیاز داره که در این صورت به اون متمم ، متمم فعل میگویند چون فعل بهش نیاز صد در صد داره