Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. یک بار برای همیشه(انتخاب منبع)📚
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
شما هم سردرگم شدین ؟
چیچکچ
سلام رفیق ✋ امیدوارم حالت خوب باشه🌸 چند سال پیش من خودم یه روزی دقیقاً جای تو بودم ، یه دانش‌آموز کنکوری پر از استرس و سوال!😵‍💫 اما حالا دانشجوی پزشکی تبریز‌ام و می‌خوام تجربه‌هامو باهات به اشتراک بذارم😁💞 برای چند تا از بچه‌هایی که تو این شرایط واقعا سردرگمن و دنبال یه مشاوره اصولی و کاربلد و اختصاصی هستن ، ظرفیت مشاوره و تدریس زیست باز کردم تا برا امتحانات پایان ترم و کنکور حسابی آماده بشن . طرح رایگان مشاوره هم برای شروع مسیرمون با هم وجود داره تا با خیال راحت تصمیم بگیری 💬 اگه حس می‌کنی وقتشه یه تغییر واقعی بسازی میتونی رو کمک من حساب باز کنی💞🌟 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا 🌸
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
شیمی |ضرایب سوختن
HAKOOH
سلام سلام اقا تو واکنش سوختن این ضرایب چطوری بودن/...مخصوصا اکسیژن ..همش از ذهنم پریده @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
شیمی
فیزیک 3|بازه زمانی شناخته شده در هماهنگ ساده
HAKOOH
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟ ذاتا نفهمیدم چی به چیه.... @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای

یک بار برای همیشه(انتخاب منبع)📚

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتخاب منابع
4 دیدگاه‌ها 2 کاربران 431 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • C آفلاین
    C آفلاین
    chichak am
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام رفقا:fallen_leaf:
    صبح پاییزیتون بخیر:orange_heart:
    یه سری مطلب در مورد انتخاب کتاب تست ها دیدم خیلی عالی بود؛همه کتاب ها رو با ویژگی هاش اورده بود بعد متناسب با خودمون خیلی راحتتر میتونیم انتخاب کنیم که چه کتابی بهتره برامون و با توجه به هزینه نجومی کتاب ها و کاغذ بتونیم بهترین کتاب رو بخریم...
    توی این تاپیک مطالب رو میفرستم براتون:sparkles: :dizzy:

فَلا تَعْلَمُ نَفْسٌ ما أُخْفِیَ لَهُمْ مِنْ قُرَةِ أَعْیُنٍ

C مهدیه احترامی 0م 2 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • C chichak am

یه سری مطلب در مورد انتخاب کتاب تست ها دیدم خیلی عالی بود؛همه کتاب ها رو با ویژگی هاش اورده بود بعد متناسب با خودمون خیلی راحتتر میتونیم انتخاب کنیم که چه کتابی بهتره برامون و با توجه به هزینه نجومی کتاب ها و کاغذ بتونیم بهترین کتاب رو بخریم...

C آفلاین
      C آفلاین
      chichak am
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شده

درس ریاضی:butterfly:

ریاضی مهر و ماه

یکی از کتاب های خوبی است که در سال های اخیر برای درس ریاضی تالیف و روانه بازار شده. این کتاب درسنامه خوبی داره و هر مبحث درس ریاضی رو با مثال توضیح داده و در پایان هر فصل نیز تست های متنوعی از اون درس قرار گرفته. تست ها به قدری کامل و جامع است که تمامی مباحث رو پوشش میده. این کتاب در حال حاضر دو جلد هست.

از ویژگی های این کتاب خوب میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

تست‌های هدفمند و منتخب
      آموزش کامل و روان منطبق بر کتاب های درسی جدید
      دسته‌بندی تست‌ها در ۴ سطح مجزا
      پاسخ‌های بسیار شیوا با راه حل‌های خلاق
      ۵.داشتن خلاصه مطالب هر فصل برای مرور سریع و جمع‌‌بندی
      آزمون‌های تستی تفکیک شده در انتهای هر فصل همراه با پاسخ‌های تشریحی هست.
      مباحث در این کتاب موضوعی تنظیم شده و به طور مثال در موضوع تابع تمام مباحث سه سال وجود دارد.

ریاضی تجربی کامل(میکرو طلایی)
      این کتاب هم از کتاب های خوب بازار است و مانند مهر و ماه دوجلدی است. سطح تست های اون کمی از مهر و ماه پایین تر هست اما در مجموع کتاب بسیار خوبی است. کتاب های پایه به پایه گاج نیز از بهترین کتاب های پایه به پایه هستند. از ویژگی های این کتاب دارا بودن کادرهای جمع بندی در انتهای هر فصل برای مرور سریع، ارائه ی درس نامه و آموزش نکات کاربردی، ارائه ی بانک تست پربار اعم از سراسری و تالیفی، توجه به تمرینات و مثال های کتاب درسی جدید، توجه به سبک و سیاق مولفان کتاب های درسی جدید، ارائه ی پاسخ های واقعا تشریحی در جلد مکمل (جلد۲) است.

__
      ریاضی خیلی سبز
      این انتشارات نیز ریاضی رو در دو جلد چاپ کرده، منتها با این تفاوت که دو جلد شامل پایه و دوازدهم میشه نه تست و پاسخ. برای هر مبحث اول درسنامه داده و توضحات خوبی با مثال های تستی داخل درسنامه وجود داره که گزینه ها رو خیلی خوب موشکافی کرده و توضیح داده، بعد برای اون مبحث تعدادی تست داده با پاسخ تشریحی کامل. پاسخنامه های این کتاب واقعا جامع و کامله که میتونه به شما در پیشرفت درس ریاضی کمک زیادی بکنه.

آبی کانون
      این کتاب سه جلد است که دو جلد آن مربوط به ریاضی پایه است و یک جلد آن مربوط به ریاضی دوازدهم است. این کتاب درسنامه ای بسیار خلاصه ای داره که برای مرور عالیه ولی برای آموزش کم و کوتاه و ضعیف هست. تست های این کتاب هم شامل تست های تالیفی و تست کنکور سال های گذشته است. پاسخنامه این کتاب در بعضی موارد ضعیف کار شده است

ایکیو

این سری کتاب ها تست های خیلی سختی داره و برای دانش آموزان قوی و کوشا به عنوان کتاب تست دوم و منبع تست بیشتر توصیه میشه. برای نظام جدید به صورت پایه به پایه و جامع منتشر شده است. از ویژگی های این کتاب ارائه‌ی درس‌نامه‌های روان و مفهومی همراه با مثال‌ها و تست‌های آموزشی، پوشش کامل تمامی مباحث موردنیاز برای ریاضیات تجربی کنکور سراسری بررسی تمرین ‌ها و مثال ‌های کتاب ‌های درسی در قالب پرسش‌ های چهارگزینه‌ای، تحلیل کامل تست‌های کنکورهای سراسری داخل و خارج کشور، سازگاری با سطح دشواری کنکورهای سراسری سال‌های اخیر و ارائه‌ی پاسخ‌نامه‌ی کاملا تشریحی است.

تخته سیاه
      این کتاب در ۱ جلد به ارائه‌ی درسنامه‌‌های منحصر به فرد، با بیانی ساده و قابل استفاده برای هر سطح دانش‌آموزی پرداخته است. این کتاب علاوه بر درسنامه شامل مجموعه‌ای کامل از سؤالات تالیفی، تست‌های برگرفته از کتاب درسی و تست‌ های کنکور سراسری ۱۰ سال اخیر است. حدود ۳۰۰۰ تست تالیفی ، آزمون های آزمایشی و کنکور سراسری دارد. ویژگی ممتاز اون درسنامه روان این کتاب هست که برای دانش آموزان ضعیف مناسب است.
      ریاضیا:globe_showing_europe-africa:

1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • C آفلاین
        C آفلاین
        chichak am
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شده

زیست:butterfly:

۱- زیست خیلی سبز
        یکی از کتاب های قوی در درس زیست شناسی کتاب خیلی سبز هست ، این کتاب حجم زیاد و در عین حال درسنامه کامل و روانی داره که مطالعه اون رو به داوطلبانی توصیه می کنیم که زمان زیادی تا کنکور دارند و اگر قصد دارید که این مطالب رو در بازه زمانی نزدیک به کنکور مطالعه کنید ، چندان تهیه این کتاب را به شما توصیه نمی کنیم چرا که به دلیل حجم زیاد اون تموم شدنش در زمان کم محال به نظر میرسه.

این کتاب هم پایه به پایه است با این تفاوت که یک کتاب پایه هم داره که شامل دهم و یازدهم هست. سطح تست های این کتاب از الگو کمی پایین تر است اما درسنامه بسیار خوبی دارد که از الگو هم بهتر کار کرده. برای شروع دانش آموزان ضعیف تر مناسب هست و در الویت قرار داره و از نظر من بهترین کتاب آموزش محور هست و اگر از سطح پایین میخواید استارت بزنید این کتاب بهترین هست البته انتظار زیادی از نظر تعداد تست از این کتاب نداشته باشید.

پیشنهاد اول من به کنکوری ها همین کتاب هست.

۲- زیست نشر الگو
        شاید تا مدتی پیش این کتاب قهرمان کتاب‌های کمک آموزشی بود و با اختلاف بهترین منبع به شمار می‌رفت اما امروزه با ورود کتاب‌های جدید به بازار دیگه اون محبوبیت قبلی خودش رو نداره. زیست نشر الگو هنوز هم کتاب با کیفیتی هست و جزو بهترین منابع زیست شناسی کنکور به شمار میره، به خیلی از دانش آموزان استفاده از این کتاب که بیشتر تست محور هست رو توصیه می‌کنم. اگر بیشتر دوست داری تستی بخونی و تو تست نکات رو یاد بگیری تا درسنامه بهترین کتاب همین هست.

از ویژگی های این کتاب میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

درسنامه کامل و منطبق با کتاب درسی
        پوشش سؤالات کنکور سراسری سال‌های اخیر و کنکورهای آزمایشی معتبر
        طرح پرسش‌های چهارگزینه‌ای و ارائه توضیح کامل از تمام شکل‌های کتاب درسی
        پاسخ‌های کاملاً تشریحی با بیان دلیل درستی یا نادرستی هر گزینه به همراه نکات مهم،
        نکات و پرسش‌های چهارگزینه‌ای ترکیبی با سایر فصل‌ها از ویژگیهای این کتاب است که آن را به یکی از قدرتمندترین منابع زیست کنکور تبدیل کرده.
        تستهای این کتاب سطح بالایی داره و اگر در این درس ضعیف هستید ابتدا به این کتاب رجوع نکنید. کتابها در این انتشارات پایه به پایه است. زیست شناسی دهم، زیست شناسی یازدهم و …
        برای چه کسانی مناسب است؟

تقریبا همه داوطلبان با هر سطحی متیونن از این کتاب استفاده کنند. اگر نیاز به آموزش دارید و حل تست‌های فراوان با سبک کنکورهای جدید دغدغه شماست این کتاب مناسب وضعیتتون هست.

۳-فاگوزیست
        فاگوزیست یکی از کتاب های پرطرفدار در رشته تجربی هست.

کتابی پر حجم اما مفید با درسنامه ای که کاملا خط به خط کتاب رو بررسی کرده. قیدها تماما تو این کتاب بررسی شده هستن و اشکال و تصاویر کتاب خیلی خوب مورد توجه قرار گرفته، بنابراین حجم زیاد، تنها عیبی هست که میتونیم به این کتاب داشته باشیم.

بنابراین یک منبع قدر در زیست شناسی هستش. این کتاب آموزش محور هست و برای تست زدن بهتره یک کتاب دیگه رو تهیه کنید. اما بی نظیرترین درسنامه ها رو در زیست شناسی این کتاب داره و مشکل اون حجم زیادی هست که برای سال کنکور داره.

اگر در سال های پایه خونده بشه بسیار خوب هست.

از ویژگی های این کتاب به نقل از ناشر میشه به موارد زیر اشاره کرد:

درسنامه اون توضیح کامل و مفهومی مطالب کتاب درسی به صورت خط به خط
        مشخص کردن (بولد) کلمات و جملات کلیدی متن کتاب درسی
        ترکیب مفاهیم و نکات فصل های مختلف با یکدیگر
        مقایسه و تعمیم مطالب مفهومی و ترکیبی با یکدیگر به همراه جداول مقایسه ای
        آنالیز و کالبدشکافی کامل شکل های کتاب درسی به همراه نکات آنها
        بررسی تمام قیود ذکر شده در کتاب (برخی، بیشتر ، بسیاری ، همه و…)
        ابهام زدایی مطالب مبهم و نامفهوم در کتاب
        استفاده از شکل های معتبر دانشگاهی جهت آموزش بهتر و عمیقتر
        وجود انیمیشن های زیبا و حرفه ای در انتهای هر فصل، روان بودن مطالب به دلیل منحصر بفرد بودن سبک نگارش است.

۵- قلمچی
        کتاب زیست شناسی آبی قلمچی تست های نسبتا قوی داره و برای دانش آموزانی که در آزمون های قلم چی شرکت میکنن منبع تست خوبی به حساب میاد و حتی برای کسانی که آزمون هم شرکت نمی کنن میتونه خوب باشه. با توجه به اینکه تعداد مولفان این کتاب چندین نفر هست، تست های متنوع با دیدگاه های مختلف طراحان در این کتاب دیده میشه که این از نقاط قوت کتاب محسوب میشه.

بیشتر تست های کتاب تستهای کنکور و قلمچی هست که تست های آزمون های قلمچی از سخت ترین تست های زیست هست. درسنامه این کتاب بسیار خلاصه است و بیشتر جنبه تست داره.

تنها مزیت این کتاب دارا بودن سوالات ازمون و چندین مولفی بودنش هست که میتونه شما رو با دیدگاه طراح های مختلف بیشتر آشنا کنه در مجموع نسبت به باقی کتاب های بازار حرفی برای گفتن نداره.

۶- آی کیو پلاس گاج
        تست‌های آسون و متوسط رو غالب کنکوری ها جواب میدن اما حدود ۳۰ درصد سوالات زیست از جمله تست های چاشی هست و پاسخ دادن به این تست ها هست که رتبه های برتر رو مشخص میکنه. این کتاب واقعا تست های بسیار سختی داره هرچند امکانش هست که دانش آموز رو ناامید کنه اما بعد از مطالعه این کتاب تبدیل به “همه فن حریف” خواهید شد، تنها عیبش این هست که وقت زیادی رو از شما می گیره و امکان ناامید شدن شما رو افزایش میده!!

کتاب برای دانش آموران سطح بالا طراحی شده و تست محور است و درسنامه نداره البته درمیان پاسخ تشریحی بخش های توضیحی، جداول مقایسه ای، جداول جمع بندی و ارائه نکات تست خیز داره. بنابراین اگر هنوز در زیست شناسی نیاز به آموزش مطالب اولیه دارید به سطح متوسط به بالا نرسیدید اصلا توصیه نمیکنم این کتاب رو تهیه کنید.

اکثر تست های این کتاب تالیفی و باقی سؤال ها از کنکورهای سراسری پوشش داده شده و تست ها انواع مختلفی دارن که به قول ناشر شرح زیر هست

در سؤالات این کتاب سه مدل آیکون می‌بینید:

آیکون اول TNT که خلاصه شده Top and Necessary Test بوده و اگر فرصت حل کردن همه سؤالات را ندارید یا برای مرور نکات برای بار دوم و سوم و… به فصل مراجعه کرده‌اید، با زدن این تست‌ها، برای هر آزمونی آماده خواهید شد. همان‌طور که از ترجمه این عبارت معلوم است، تست‌های مهم و خوب با این آیکون مشخص شده‌اند.

مورد دوم تست‌هایی هستند که با آیکون R مشخص شده‌اند که همان حرف اول Repeat به معنی تکرار است. این پرسش‌های چهارگزینه‌ای، نکات تست‌های TNT را طور دیگری بیان کرده‌اند؛ در دور اول تست‌زنی و یا زمانی که وقت‌تان کم است، نیازی به زدن این تست‌ها نخواهید داشت، مگر اینکه نکات تست‌های TNT برایتان جا نیفتاده باشد (در دور دوم برای تسلط بیشتر، این تست‌ها خیلی به کارتان می‌آید.) تست‌هایی که هیچ یک از علامت‌های TNT و R را ندارند، دارای مطالب کم‌اهمیت‌تری (با توجه به کنکورهای گذشته) هستند اما دقت کنید که گاهی این تست‌ها هم ایده‌های جذاب و خوبی برای کنکورهای آینده دارند، پس اگر سرتان درد می‌کند برای زدن تست بیشتر این تست‌ها را حتما پاسخ دهید.

دسته سوم پرسش‌های چهارگزینه‌ای هستند که با یکی از علامت‌های «→»، «←» و «↔» مشخص شده‌اند که نشانگر ترکیبی بودن تست‌ها با مباحث «گذشته»، «آینده» و یا «گذشته و آینده» با هم هستند.
        تجربیا:globe_showing_asia-australia:

1 پاسخ آخرین پاسخ
        8
        • C chichak am

مهدیه احترامی 0م آفلاین
          مهدیه احترامی 0م آفلاین
          مهدیه احترامی 0
          تجربی
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

chichak am سلام بی زحمت برای بقیه ی دروس هم بزارید ممنون
          تجربیا
          گروه رو منشن کردم که حمایت کنن

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          پاسخ