سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
یک بار برای همیشه(انتخاب منبع)
-
سلام رفقا
صبح پاییزیتون بخیر
یه سری مطلب در مورد انتخاب کتاب تست ها دیدم خیلی عالی بود؛همه کتاب ها رو با ویژگی هاش اورده بود بعد متناسب با خودمون خیلی راحتتر میتونیم انتخاب کنیم که چه کتابی بهتره برامون و با توجه به هزینه نجومی کتاب ها و کاغذ بتونیم بهترین کتاب رو بخریم...
توی این تاپیک مطالب رو میفرستم براتون -
درس ریاضی
ریاضی مهر و ماه
یکی از کتاب های خوبی است که در سال های اخیر برای درس ریاضی تالیف و روانه بازار شده. این کتاب درسنامه خوبی داره و هر مبحث درس ریاضی رو با مثال توضیح داده و در پایان هر فصل نیز تست های متنوعی از اون درس قرار گرفته. تست ها به قدری کامل و جامع است که تمامی مباحث رو پوشش میده. این کتاب در حال حاضر دو جلد هست.
از ویژگی های این کتاب خوب میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
تستهای هدفمند و منتخب
آموزش کامل و روان منطبق بر کتاب های درسی جدید
دستهبندی تستها در ۴ سطح مجزا
پاسخهای بسیار شیوا با راه حلهای خلاق
۵.داشتن خلاصه مطالب هر فصل برای مرور سریع و جمعبندی
آزمونهای تستی تفکیک شده در انتهای هر فصل همراه با پاسخهای تشریحی هست.
مباحث در این کتاب موضوعی تنظیم شده و به طور مثال در موضوع تابع تمام مباحث سه سال وجود دارد.
ریاضی تجربی کامل(میکرو طلایی)
این کتاب هم از کتاب های خوب بازار است و مانند مهر و ماه دوجلدی است. سطح تست های اون کمی از مهر و ماه پایین تر هست اما در مجموع کتاب بسیار خوبی است. کتاب های پایه به پایه گاج نیز از بهترین کتاب های پایه به پایه هستند. از ویژگی های این کتاب دارا بودن کادرهای جمع بندی در انتهای هر فصل برای مرور سریع، ارائه ی درس نامه و آموزش نکات کاربردی، ارائه ی بانک تست پربار اعم از سراسری و تالیفی، توجه به تمرینات و مثال های کتاب درسی جدید، توجه به سبک و سیاق مولفان کتاب های درسی جدید، ارائه ی پاسخ های واقعا تشریحی در جلد مکمل (جلد۲) است.__
ریاضی خیلی سبز
این انتشارات نیز ریاضی رو در دو جلد چاپ کرده، منتها با این تفاوت که دو جلد شامل پایه و دوازدهم میشه نه تست و پاسخ. برای هر مبحث اول درسنامه داده و توضحات خوبی با مثال های تستی داخل درسنامه وجود داره که گزینه ها رو خیلی خوب موشکافی کرده و توضیح داده، بعد برای اون مبحث تعدادی تست داده با پاسخ تشریحی کامل. پاسخنامه های این کتاب واقعا جامع و کامله که میتونه به شما در پیشرفت درس ریاضی کمک زیادی بکنه.
آبی کانون
این کتاب سه جلد است که دو جلد آن مربوط به ریاضی پایه است و یک جلد آن مربوط به ریاضی دوازدهم است. این کتاب درسنامه ای بسیار خلاصه ای داره که برای مرور عالیه ولی برای آموزش کم و کوتاه و ضعیف هست. تست های این کتاب هم شامل تست های تالیفی و تست کنکور سال های گذشته است. پاسخنامه این کتاب در بعضی موارد ضعیف کار شده است
ایکیو
این سری کتاب ها تست های خیلی سختی داره و برای دانش آموزان قوی و کوشا به عنوان کتاب تست دوم و منبع تست بیشتر توصیه میشه. برای نظام جدید به صورت پایه به پایه و جامع منتشر شده است. از ویژگی های این کتاب ارائهی درسنامههای روان و مفهومی همراه با مثالها و تستهای آموزشی، پوشش کامل تمامی مباحث موردنیاز برای ریاضیات تجربی کنکور سراسری بررسی تمرین ها و مثال های کتاب های درسی در قالب پرسش های چهارگزینهای، تحلیل کامل تستهای کنکورهای سراسری داخل و خارج کشور، سازگاری با سطح دشواری کنکورهای سراسری سالهای اخیر و ارائهی پاسخنامهی کاملا تشریحی است.
تخته سیاه
این کتاب در ۱ جلد به ارائهی درسنامههای منحصر به فرد، با بیانی ساده و قابل استفاده برای هر سطح دانشآموزی پرداخته است. این کتاب علاوه بر درسنامه شامل مجموعهای کامل از سؤالات تالیفی، تستهای برگرفته از کتاب درسی و تست های کنکور سراسری ۱۰ سال اخیر است. حدود ۳۰۰۰ تست تالیفی ، آزمون های آزمایشی و کنکور سراسری دارد. ویژگی ممتاز اون درسنامه روان این کتاب هست که برای دانش آموزان ضعیف مناسب است.
ریاضیا -
زیست
۱- زیست خیلی سبز
یکی از کتاب های قوی در درس زیست شناسی کتاب خیلی سبز هست ، این کتاب حجم زیاد و در عین حال درسنامه کامل و روانی داره که مطالعه اون رو به داوطلبانی توصیه می کنیم که زمان زیادی تا کنکور دارند و اگر قصد دارید که این مطالب رو در بازه زمانی نزدیک به کنکور مطالعه کنید ، چندان تهیه این کتاب را به شما توصیه نمی کنیم چرا که به دلیل حجم زیاد اون تموم شدنش در زمان کم محال به نظر میرسه.این کتاب هم پایه به پایه است با این تفاوت که یک کتاب پایه هم داره که شامل دهم و یازدهم هست. سطح تست های این کتاب از الگو کمی پایین تر است اما درسنامه بسیار خوبی دارد که از الگو هم بهتر کار کرده. برای شروع دانش آموزان ضعیف تر مناسب هست و در الویت قرار داره و از نظر من بهترین کتاب آموزش محور هست و اگر از سطح پایین میخواید استارت بزنید این کتاب بهترین هست البته انتظار زیادی از نظر تعداد تست از این کتاب نداشته باشید.
پیشنهاد اول من به کنکوری ها همین کتاب هست.
۲- زیست نشر الگو
شاید تا مدتی پیش این کتاب قهرمان کتابهای کمک آموزشی بود و با اختلاف بهترین منبع به شمار میرفت اما امروزه با ورود کتابهای جدید به بازار دیگه اون محبوبیت قبلی خودش رو نداره. زیست نشر الگو هنوز هم کتاب با کیفیتی هست و جزو بهترین منابع زیست شناسی کنکور به شمار میره، به خیلی از دانش آموزان استفاده از این کتاب که بیشتر تست محور هست رو توصیه میکنم. اگر بیشتر دوست داری تستی بخونی و تو تست نکات رو یاد بگیری تا درسنامه بهترین کتاب همین هست.از ویژگی های این کتاب میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
درسنامه کامل و منطبق با کتاب درسی
پوشش سؤالات کنکور سراسری سالهای اخیر و کنکورهای آزمایشی معتبر
طرح پرسشهای چهارگزینهای و ارائه توضیح کامل از تمام شکلهای کتاب درسی
پاسخهای کاملاً تشریحی با بیان دلیل درستی یا نادرستی هر گزینه به همراه نکات مهم،
نکات و پرسشهای چهارگزینهای ترکیبی با سایر فصلها از ویژگیهای این کتاب است که آن را به یکی از قدرتمندترین منابع زیست کنکور تبدیل کرده.
تستهای این کتاب سطح بالایی داره و اگر در این درس ضعیف هستید ابتدا به این کتاب رجوع نکنید. کتابها در این انتشارات پایه به پایه است. زیست شناسی دهم، زیست شناسی یازدهم و …
برای چه کسانی مناسب است؟تقریبا همه داوطلبان با هر سطحی متیونن از این کتاب استفاده کنند. اگر نیاز به آموزش دارید و حل تستهای فراوان با سبک کنکورهای جدید دغدغه شماست این کتاب مناسب وضعیتتون هست.
۳-فاگوزیست
فاگوزیست یکی از کتاب های پرطرفدار در رشته تجربی هست.کتابی پر حجم اما مفید با درسنامه ای که کاملا خط به خط کتاب رو بررسی کرده. قیدها تماما تو این کتاب بررسی شده هستن و اشکال و تصاویر کتاب خیلی خوب مورد توجه قرار گرفته، بنابراین حجم زیاد، تنها عیبی هست که میتونیم به این کتاب داشته باشیم.
بنابراین یک منبع قدر در زیست شناسی هستش. این کتاب آموزش محور هست و برای تست زدن بهتره یک کتاب دیگه رو تهیه کنید. اما بی نظیرترین درسنامه ها رو در زیست شناسی این کتاب داره و مشکل اون حجم زیادی هست که برای سال کنکور داره.
اگر در سال های پایه خونده بشه بسیار خوب هست.
از ویژگی های این کتاب به نقل از ناشر میشه به موارد زیر اشاره کرد:
درسنامه اون توضیح کامل و مفهومی مطالب کتاب درسی به صورت خط به خط
مشخص کردن (بولد) کلمات و جملات کلیدی متن کتاب درسی
ترکیب مفاهیم و نکات فصل های مختلف با یکدیگر
مقایسه و تعمیم مطالب مفهومی و ترکیبی با یکدیگر به همراه جداول مقایسه ای
آنالیز و کالبدشکافی کامل شکل های کتاب درسی به همراه نکات آنها
بررسی تمام قیود ذکر شده در کتاب (برخی، بیشتر ، بسیاری ، همه و…)
ابهام زدایی مطالب مبهم و نامفهوم در کتاب
استفاده از شکل های معتبر دانشگاهی جهت آموزش بهتر و عمیقتر
وجود انیمیشن های زیبا و حرفه ای در انتهای هر فصل، روان بودن مطالب به دلیل منحصر بفرد بودن سبک نگارش است.
۵- قلمچی
کتاب زیست شناسی آبی قلمچی تست های نسبتا قوی داره و برای دانش آموزانی که در آزمون های قلم چی شرکت میکنن منبع تست خوبی به حساب میاد و حتی برای کسانی که آزمون هم شرکت نمی کنن میتونه خوب باشه. با توجه به اینکه تعداد مولفان این کتاب چندین نفر هست، تست های متنوع با دیدگاه های مختلف طراحان در این کتاب دیده میشه که این از نقاط قوت کتاب محسوب میشه.بیشتر تست های کتاب تستهای کنکور و قلمچی هست که تست های آزمون های قلمچی از سخت ترین تست های زیست هست. درسنامه این کتاب بسیار خلاصه است و بیشتر جنبه تست داره.
تنها مزیت این کتاب دارا بودن سوالات ازمون و چندین مولفی بودنش هست که میتونه شما رو با دیدگاه طراح های مختلف بیشتر آشنا کنه در مجموع نسبت به باقی کتاب های بازار حرفی برای گفتن نداره.
۶- آی کیو پلاس گاج
تستهای آسون و متوسط رو غالب کنکوری ها جواب میدن اما حدود ۳۰ درصد سوالات زیست از جمله تست های چاشی هست و پاسخ دادن به این تست ها هست که رتبه های برتر رو مشخص میکنه. این کتاب واقعا تست های بسیار سختی داره هرچند امکانش هست که دانش آموز رو ناامید کنه اما بعد از مطالعه این کتاب تبدیل به “همه فن حریف” خواهید شد، تنها عیبش این هست که وقت زیادی رو از شما می گیره و امکان ناامید شدن شما رو افزایش میده!!کتاب برای دانش آموران سطح بالا طراحی شده و تست محور است و درسنامه نداره البته درمیان پاسخ تشریحی بخش های توضیحی، جداول مقایسه ای، جداول جمع بندی و ارائه نکات تست خیز داره. بنابراین اگر هنوز در زیست شناسی نیاز به آموزش مطالب اولیه دارید به سطح متوسط به بالا نرسیدید اصلا توصیه نمیکنم این کتاب رو تهیه کنید.
اکثر تست های این کتاب تالیفی و باقی سؤال ها از کنکورهای سراسری پوشش داده شده و تست ها انواع مختلفی دارن که به قول ناشر شرح زیر هست
در سؤالات این کتاب سه مدل آیکون میبینید:
آیکون اول TNT که خلاصه شده Top and Necessary Test بوده و اگر فرصت حل کردن همه سؤالات را ندارید یا برای مرور نکات برای بار دوم و سوم و… به فصل مراجعه کردهاید، با زدن این تستها، برای هر آزمونی آماده خواهید شد. همانطور که از ترجمه این عبارت معلوم است، تستهای مهم و خوب با این آیکون مشخص شدهاند.
مورد دوم تستهایی هستند که با آیکون R مشخص شدهاند که همان حرف اول Repeat به معنی تکرار است. این پرسشهای چهارگزینهای، نکات تستهای TNT را طور دیگری بیان کردهاند؛ در دور اول تستزنی و یا زمانی که وقتتان کم است، نیازی به زدن این تستها نخواهید داشت، مگر اینکه نکات تستهای TNT برایتان جا نیفتاده باشد (در دور دوم برای تسلط بیشتر، این تستها خیلی به کارتان میآید.) تستهایی که هیچ یک از علامتهای TNT و R را ندارند، دارای مطالب کماهمیتتری (با توجه به کنکورهای گذشته) هستند اما دقت کنید که گاهی این تستها هم ایدههای جذاب و خوبی برای کنکورهای آینده دارند، پس اگر سرتان درد میکند برای زدن تست بیشتر این تستها را حتما پاسخ دهید.
دسته سوم پرسشهای چهارگزینهای هستند که با یکی از علامتهای «→»، «←» و «» مشخص شدهاند که نشانگر ترکیبی بودن تستها با مباحث «گذشته»، «آینده» و یا «گذشته و آینده» با هم هستند.
@تجربیا -
chichak am سلام بی زحمت برای بقیه ی دروس هم بزارید ممنون
@تجربیا
گروه رو منشن کردم که حمایت کنن