ریاضی23مهر قلمچی
-
سلام.این درسته که واسه آزمون23مهر کانون باید فرسنگ یک و دو رو ببینیم؟یا فقط فرسنگ اول هستش؟
تجربیا -
سلام
فقط برای درس ریاضی اینجوره
بقیه درسا تو فرسنگه یک هست
یا اونایی که میخوان از بین زوج درس ؛ دروس یازدهم رو انتخاب کنن -
سلام
فقط برای درس ریاضی اینجوره
بقیه درسا تو فرسنگه یک هست
یا اونایی که میخوان از بین زوج درس ؛ دروس یازدهم رو انتخاب کننHhh Hh
حجم زیادی میشه.تو دوهفته نهایت بشه درسنامه ها رو دید:face_without_mouth: -
Hhh Hh
حجم زیادی میشه.تو دوهفته نهایت بشه درسنامه ها رو دید:face_without_mouth:@mr-fantastic
درسته:expressionless_face: :ok_hand_light_skin_tone:
البته میتونید قسمتی از روز های تعطیل رو هم به این کار اختصاص بدید که چند روز آخر فقط تست بزنید( یا اگه درسی رو جلو هستید. میتونید جای اون درس ریاضی رو قرار بدید.) -
سلام.این درسته که واسه آزمون23مهر کانون باید فرسنگ یک و دو رو ببینیم؟یا فقط فرسنگ اول هستش؟
تجربیا@mr-fantastic سلام
من بررسی کردم همه دو فرسنگ لازم نیست
از فرسنگ اول فقط توابع
فرسنگ دوم هم مجموعه الگو دنباله و ادامه تابع
یعنی حدودا از هر فرسنگ نصفش لازمه -
تجربیا@mr-fantastic سلام از ریاضی تابع فرسنگ یک و دو به همراه دنباله الگو و مجموعه فرسنگ دو . تو شیمی دوازهم کل فرسنگ یک به همراه اسید و باز های 5 صفحه اول فرسنگ دو تو زیست همه چی فرسنگ یک تو فیزیک فرسنگ یک هم زیادی تو ازمون برای دهم فقط چگالی هستش و دوازدهم هم تا تحلیل نمودار .
-
@mr-fantastic سلام از ریاضی تابع فرسنگ یک و دو به همراه دنباله الگو و مجموعه فرسنگ دو . تو شیمی دوازهم کل فرسنگ یک به همراه اسید و باز های 5 صفحه اول فرسنگ دو تو زیست همه چی فرسنگ یک تو فیزیک فرسنگ یک هم زیادی تو ازمون برای دهم فقط چگالی هستش و دوازدهم هم تا تحلیل نمودار .
Sina massahzadeh این بر اساس بررسی من از برنامه راهبردی و فرسنگا بود اگه اشتباهی میکنم ممنون میشم بگین
-
@mr-fantastic سلام از ریاضی تابع فرسنگ یک و دو به همراه دنباله الگو و مجموعه فرسنگ دو . تو شیمی دوازهم کل فرسنگ یک به همراه اسید و باز های 5 صفحه اول فرسنگ دو تو زیست همه چی فرسنگ یک تو فیزیک فرسنگ یک هم زیادی تو ازمون برای دهم فقط چگالی هستش و دوازدهم هم تا تحلیل نمودار .
Sina massahzadeh اره منم چک کردم همیناس