ریاضی23مهر قلمچی
-
سلام.این درسته که واسه آزمون23مهر کانون باید فرسنگ یک و دو رو ببینیم؟یا فقط فرسنگ اول هستش؟
تجربیا -
سلام
فقط برای درس ریاضی اینجوره
بقیه درسا تو فرسنگه یک هست
یا اونایی که میخوان از بین زوج درس ؛ دروس یازدهم رو انتخاب کننHhh Hh
حجم زیادی میشه.تو دوهفته نهایت بشه درسنامه ها رو دید -
Hhh Hh
حجم زیادی میشه.تو دوهفته نهایت بشه درسنامه ها رو دید -
سلام.این درسته که واسه آزمون23مهر کانون باید فرسنگ یک و دو رو ببینیم؟یا فقط فرسنگ اول هستش؟
تجربیا@mr-fantastic سلام
من بررسی کردم همه دو فرسنگ لازم نیست
از فرسنگ اول فقط توابع
فرسنگ دوم هم مجموعه الگو دنباله و ادامه تابع
یعنی حدودا از هر فرسنگ نصفش لازمه -
تجربیا@mr-fantastic سلام از ریاضی تابع فرسنگ یک و دو به همراه دنباله الگو و مجموعه فرسنگ دو . تو شیمی دوازهم کل فرسنگ یک به همراه اسید و باز های 5 صفحه اول فرسنگ دو تو زیست همه چی فرسنگ یک تو فیزیک فرسنگ یک هم زیادی تو ازمون برای دهم فقط چگالی هستش و دوازدهم هم تا تحلیل نمودار .
-
@mr-fantastic سلام از ریاضی تابع فرسنگ یک و دو به همراه دنباله الگو و مجموعه فرسنگ دو . تو شیمی دوازهم کل فرسنگ یک به همراه اسید و باز های 5 صفحه اول فرسنگ دو تو زیست همه چی فرسنگ یک تو فیزیک فرسنگ یک هم زیادی تو ازمون برای دهم فقط چگالی هستش و دوازدهم هم تا تحلیل نمودار .
Sina massahzadeh این بر اساس بررسی من از برنامه راهبردی و فرسنگا بود اگه اشتباهی میکنم ممنون میشم بگین
-
@mr-fantastic سلام از ریاضی تابع فرسنگ یک و دو به همراه دنباله الگو و مجموعه فرسنگ دو . تو شیمی دوازهم کل فرسنگ یک به همراه اسید و باز های 5 صفحه اول فرسنگ دو تو زیست همه چی فرسنگ یک تو فیزیک فرسنگ یک هم زیادی تو ازمون برای دهم فقط چگالی هستش و دوازدهم هم تا تحلیل نمودار .
Sina massahzadeh اره منم چک کردم همیناس