برنامه مطالعاتی قلم چی
-
شایان اسماعیلی به این برنامه از فرسنگ های دیگه برای ریاضی باید ی بخش هایی اضافه کنیم درسته؟برای رشته تجربی
-
Sara Aliakbari
سلام خوبی
بنظرت باکس تستت خیلی کم نیست؟
اصن شیمی تست نذاشتی تو برنامت کهMery Stetar
سلام
بله، حق با شماست؛ اینم یکی از اشکالاتشه...
مرسی از نظرتون -
شایان اسماعیلی به این برنامه از فرسنگ های دیگه برای ریاضی باید ی بخش هایی اضافه کنیم درسته؟برای رشته تجربی
mina omidi
سلام
والا منم از ماهیت این برنامه مطلع نیستم چون برنامه دوم گزینه دو رو هم از روی سایت برداشتن
خدا عاقبتمونو با این موضوعات عجیب غریب بخیر کنه -
mina omidi
سلام
والا منم از ماهیت این برنامه مطلع نیستم چون برنامه دوم گزینه دو رو هم از روی سایت برداشتن
خدا عاقبتمونو با این موضوعات عجیب غریب بخیر کنه -
mina omidi
سلام
خدا عاقبتمونو با این موضوعات عجیب غریب بخیر کنهشایان اسماعیلی بله واقعا اونجوری ک میگن اصلا منطبق نیست الان ادم گیج شده کاملا هی باید بری فرسنگ های بعدی و برگردی
-
mina omidi
نه من متاسفانه از مهر اضافه شدم فقط پیله هارو دیده بودم
اما با برنامه ریزیم کل فرسنگ 1 در دروس خصوصی رو می بینم البته با توجه به اختیار دروس در آزمون قلم چی منم همچون آلا دهم رو انتخاب کردم و یازدهم رو نمی خونم البته در ریاضیات یازدهم هم مطالعه می کنم
البته دورس عمومی دهم و دوازدهمی که در آزمون باید بزنم رو می خونم.
اگه وقت خالی بود یازدهمم می خونمAmir Reza Majdian دوست عزیز میتونید ب من کمک کنید فیلم های ریاضی تجربی مربوط به قلمچیو میدا کنم از فرسنگ ها؟؟واقعا گیج شدم
️
-
Amir Reza Majdian دوست عزیز میتونید ب من کمک کنید فیلم های ریاضی تجربی مربوط به قلمچیو میدا کنم از فرسنگ ها؟؟واقعا گیج شدم
️
mina omidi
ببخشید متوجه منظورتون نشدم میشه یکبار دیگه بنویسید -
Amir Reza Majdian دوست عزیز میتونید ب من کمک کنید فیلم های ریاضی تجربی مربوط به قلمچیو میدا کنم از فرسنگ ها؟؟واقعا گیج شدم
️
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد