نمونه سوال شیمی دهم فصل ۱
-
اگر بدانیم در ذره X با بار -۳ و عدد جرمی ۳۱ ، اختلاف تعداد نوترون ها با الکترون ها ۲ واحد است اختلاف تعداد پروتون ها و نوترون ها را به دست اوردید
پاسخخخخ لطفاااا
-
اگر بدانیم در ذره X با بار -۳ و عدد جرمی ۳۱ ، اختلاف تعداد نوترون ها با الکترون ها ۲ واحد است اختلاف تعداد پروتون ها و نوترون ها را به دست اوردید
پاسخخخخ لطفاااا
Paniyaapaniya در نمونه سوال شیمی دهم فصل ۱ گفته است:
پاسخخخخ لطفاااا
سلام

-
پاسخخخخ لطفاااا
Paniyaapaniya از این به بعد تاپیک میزنید تگ کنید تا ببینند بچه ها
-
پاسخخخخ لطفاااا
۱۳ تا پروتون/ ۱۸ تا نوترون
-
۱۳ تا پروتون/ ۱۸ تا نوترون
hamed bagheri 0 میشه راه حلتو توضیح بدی ؟
-
Paniyaapaniya در نمونه سوال شیمی دهم فصل ۱ گفته است:
پاسخخخخ لطفاااا
سلام

@ftm-montazeri در نمونه سوال شیمی دهم فصل ۱ گفته است:
سلام
لطفاً راه حلتو تایپی توضیح میدی ؟ -
hamed bagheri 0 میشه راه حلتو توضیح بدی ؟
خب یه اتمی بوده که ۳ تا الکترون بش دادیم و اختلاف نوترون و الکترونش شده ۲ / پس اگه ۳ تا e رو پس بگیریم ( حالت خنثی) اختلافشون میشه ۵ / و میدونیم درحالت خنثی پروتون با الکترون برابره / پس n+p=31 / و 5=n-p / دوتا رابطه رو ک جمع کنی »» میشه ۱۸نوترون و ۱۳ پروتون
-
خب یه اتمی بوده که ۳ تا الکترون بش دادیم و اختلاف نوترون و الکترونش شده ۲ / پس اگه ۳ تا e رو پس بگیریم ( حالت خنثی) اختلافشون میشه ۵ / و میدونیم درحالت خنثی پروتون با الکترون برابره / پس n+p=31 / و 5=n-p / دوتا رابطه رو ک جمع کنی »» میشه ۱۸نوترون و ۱۳ پروتون
hamed bagheri 0 ممنونم 🌹
-
پاسخخخخ لطفاااا
Paniyaapaniya
سلام
برای حل این سوالات ک ساده هستند نیازی به تشکیل دستگاه معادله و....به نظر من نیست چون خیلی ساده میشه حتی بدون دست به قلم شدن فهمید ، فقط کافیه رابطه ای ک یادداشت کردم رو مد نظر داشته باشی.
اینجا فقط اختلاف پروتون و نوترون رو خواسته ک میشه 5.

-
Paniyaapaniya
سلام
برای حل این سوالات ک ساده هستند نیازی به تشکیل دستگاه معادله و....به نظر من نیست چون خیلی ساده میشه حتی بدون دست به قلم شدن فهمید ، فقط کافیه رابطه ای ک یادداشت کردم رو مد نظر داشته باشی.
اینجا فقط اختلاف پروتون و نوترون رو خواسته ک میشه 5.

سارا M 0 خوب من تازه پایع دهم هستم و از این رابطه ها اطلاع ندارم شما چ روشی دارید ؟!
-
سارا M 0 خوب من تازه پایع دهم هستم و از این رابطه ها اطلاع ندارم شما چ روشی دارید ؟!
Paniyaapaniya
این رابطه ها رو موقع یادگیری همین مسائل یاد میگیرید.
معلم باید بهتون بگه.
کلا برای این مسائل این مبحث باید این رابطه رو بلد باشید. -
@ftm-montazeri در نمونه سوال شیمی دهم فصل ۱ گفته است:
سلام
لطفاً راه حلتو تایپی توضیح میدی ؟Paniyaapaniya سلام
ببین توی سوال گفته بود اختلاف نوترون با الکترون برابر دو پسn_e میشه دو
از یه طرف دیگه ما میدونیم بار_p برابر الکترون هاست
حالا این دوتا رابطه رو توی دستگاه میزاریم و خیلی ساده و راحت اختلاف نوترون و پروتون بدست میاد