شیمی دهم فصل ۱
-
عدد جرمی عنصر x برابر با ۱۰۶ است و تفاوت تعداد نوترون و پروتون های ان ۱۴ است عدد اتمی عنصر x را تایین کنید
پاسخ لطفا 🙂♥️
-
عدد جرمی عنصر x برابر با ۱۰۶ است و تفاوت تعداد نوترون و پروتون های ان ۱۴ است عدد اتمی عنصر x را تایین کنید
پاسخ لطفا 🙂♥️
Paniyaapaniya
بفرمایید

-
Paniyaapaniya
بفرمایید

@sara-haghighatrad میشه تایپی توضیح بدی ؟ و کلاس چندمی ک تونستی راحت حلش کنی
-
@sara-haghighatrad میشه تایپی توضیح بدی ؟ و کلاس چندمی ک تونستی راحت حلش کنی
Paniyaapaniya
ببینید عدد جرمی یعنی مجموع نوترون و پروتون
وقتی گفته عدد جرمی ایکس، ۱۰۶ هست یعنی نوترون بعلاوه پروتون برابر ۱۰۶ هستاز طرفی گفته اختلاف نوترون و پروتون ۱۴ هست
از اونجایی که میدونیم تعداد نوترون بیشتر پروتونه پس مینویسیم نوترون منهای پروتون برابر ۱۴حالا با دوتا معادله n+p=106
و n_p=14
میتونی هم تعداد نوترون هم هم پروتون رو بدست بیاری -
Paniyaapaniya
ببینید عدد جرمی یعنی مجموع نوترون و پروتون
وقتی گفته عدد جرمی ایکس، ۱۰۶ هست یعنی نوترون بعلاوه پروتون برابر ۱۰۶ هستاز طرفی گفته اختلاف نوترون و پروتون ۱۴ هست
از اونجایی که میدونیم تعداد نوترون بیشتر پروتونه پس مینویسیم نوترون منهای پروتون برابر ۱۴حالا با دوتا معادله n+p=106
و n_p=14
میتونی هم تعداد نوترون هم هم پروتون رو بدست بیاری@sara-haghighatrad ممنون🥰🥰
-
@sara-haghighatrad ممنون🥰🥰
Paniyaapaniya خواهش میکنم🌸
-
Paniyaapaniya خواهش میکنم🌸
@sara-haghighatrad میشع ایدی اینستات یا روبیکاتو بدی ؟ ی چندتا سوال دیگ دارم اگ میشع برام توضیح بدی خیلی نیاز دارم واقعا خدا خیرت بده
-
@sara-haghighatrad میشع ایدی اینستات یا روبیکاتو بدی ؟ ی چندتا سوال دیگ دارم اگ میشع برام توضیح بدی خیلی نیاز دارم واقعا خدا خیرت بده
Paniyaapaniya
نه اینستا دارم نه روبیکا😁
و اینکه اینجا تبادل آیدی ممنوعه
شما هر چی سوال دارید توی انجمن بپرسید من و دوستان هستیم که جواب بدیم🌸 -
Paniyaapaniya
نه اینستا دارم نه روبیکا😁
و اینکه اینجا تبادل آیدی ممنوعه
شما هر چی سوال دارید توی انجمن بپرسید من و دوستان هستیم که جواب بدیم🌸@sara-haghighatrad اوک الان ی سوال دیگ میفرستم اگ تونستی ج بده
-
@sara-haghighatrad اوک الان ی سوال دیگ میفرستم اگ تونستی ج بده
Paniyaapaniya
باش بفرستید -
Paniyaapaniya
بفرمایید

@sara-haghighatrad چرا اون اخرش ۲ تا P نوشتی ؟؟
-
@sara-haghighatrad چرا اون اخرش ۲ تا P نوشتی ؟؟
Paniyaapaniya
به جای n نوشتم p+14
از اون معادله پایین n برابر شد p+14 منم توی معادله بالا به جای n همینو گذاشتمیه بعلاوه p هم که خود معادله داشت
در واقع یه جایگذاریه
-
Paniyaapaniya
به جای n نوشتم p+14
از اون معادله پایین n برابر شد p+14 منم توی معادله بالا به جای n همینو گذاشتمیه بعلاوه p هم که خود معادله داشت
در واقع یه جایگذاریه
@sara-haghighatrad سوال جدیدم
عدد جرمی یون M منفی (–M) برابر با ۸۰ می باشد و تفاوت تعداد الکترون و نوترون های ان برابر با ۹ می باشد عدد اتمی عنصر M را به دست اورید
جوابشو داری🥺 -
سلام
جوابِ سوال اول و دومت، هر کدوم متوجه نشدی بگو برات کامل توضیحش بدم.

-
سارا M 0 اخرش ک ۳۵ در اومد برا ب دست اوردن پروتون نوترونو منهای عدد جرمی کردی ؟ ایدی روبیک یا اینستاتو اگ بدی ممنون میشم اینجا واقعا سخته
-
عدد جرمی یون M منفی (–M) برابر با ۸۰ می باشد و تفاوت تعداد الکترون و نوترون های ان برابر با ۹ می باشد عدد اتمی عنصر M را به دست اورید
جوابشو داری🥺این پست پاک شده! -
سارا M 0 اخرش ک ۳۵ در اومد برا ب دست اوردن پروتون نوترونو منهای عدد جرمی کردی ؟ ایدی روبیک یا اینستاتو اگ بدی ممنون میشم اینجا واقعا سخته
Paniyaapaniya
آره عدد جرمی رو منهای تعداده نوترون ها کردم
چرا؟ چون میدونیم عدد جرمی مجموع نوترون ها و پروتون هاست ، پس وقتی که تعداد نوترون ها بدست اومد ، کافیه برای بدست اوردنِ تعداد پروتون، نوترون ها رو از عدد جرمی کم کنیم.
عزیزم نمیشه چون تبادل آیدی خلاف قانونه اینجاست.
سوالات رو تاپیک بزن بپرس ک کسی تونست جواب بده. -
جوابشو داری🥺Paniyaapaniya
دوستمون جوابت و دادن🌸🌸 -
Paniyaapaniya
آره عدد جرمی رو منهای تعداده نوترون ها کردم
چرا؟ چون میدونیم عدد جرمی مجموع نوترون ها و پروتون هاست ، پس وقتی که تعداد نوترون ها بدست اومد ، کافیه برای بدست اوردنِ تعداد پروتون، نوترون ها رو از عدد جرمی کم کنیم.
عزیزم نمیشه چون تبادل آیدی خلاف قانونه اینجاست.
سوالات رو تاپیک بزن بپرس ک کسی تونست جواب بده.سارا M 0 باشع ممنون که جواب دادی موفق باشی🥰
-
سارا M 0 باشع ممنون که جواب دادی موفق باشی🥰
Paniyaapaniya
خواهش میکنم، همچنین:))❤