سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یه مشورت میخوام
-
سلام
آقا یه سوال
من ساعت مطالعم خیلی پایینه 5-6 میخونم تازه همونم ثابت نیس یعنی اگه یه هفته بتونم 36 بخونم جشن میگیرم
الان منطقیش اینه که اول همینو تثبیت کنم بعد افزایش بدم با شیب ملایم جوری که زده نشم
اوکی ولی نمیرسم به هیچی . اینکه میگن تدریجی زیادش کنین کنارش یه راه حل واسه جبران عقب افتادگیا نمیگن که .
من فقط به درسنامه های فرسنگ 1 بخوام برسم ساعت مطالعه 10-11 ساعته میخواد چون به خاطر ضعفای جسمی و عصبی هی عقب افتادمو میفتم .
الان سه تا مشکل دارم
منطقیه بگم فقط هدفمو بزارم رو تثبیت ساعت مطالعه و بعد افزایش و مهم نباشه واسم چه حجمی از آزمونو پوشش بدم ؟
ممکنه بعدا انقدر فشرده شه که بگم اگه قبلا یه کم فشار میاوردم به خودم الان وضعم این نبود
ممکنه از اون طرف الان بخوام زیادش کنم بمونم توش و کلا ول کنم درسو (چون افسردگیم دارم)
انی آیدیا ؟
@دانش-آموزان-آلاء -
F GH 2 سلام
کلا ساعت مطالعه باید تدریجی اضافه بشه
اگه موفق هم بشی یک هفته روزی 11 ساعت بخونی ، بعدش یهو میبنی چندین روز نمیتونی اصلا درس بخونی و از درس زده میشی ... پس در هر صورت از تصمیم هیجانی پرهیز کن و با سرعت مطمئن حرکت کن (خیلی خودمونی : جوگیر نشو)
رُک بخوام بگم ، اگه از تابستون نم نم شروع میکردی الان این مشکلو نداشتی ... ولی الان با غصه خوردن و فکر کردن ب زمان گذشته ن تنها چیزی ب دست نمیاری بلکه زمان حال رو هم با استرس و نگرانی از دست میدی
خودم تجربش کردم ... اصلا فکر کردن ب گذشته هیچ فایده ای نداره ... هنو کلییی وقت هست ... هر چی بری جلوتر درک میکنی زمان مونده رواین پست رو هم بخون ولی باعث نشه فکر کنی خب وقت زیاده میتونم درس رو یکم شل بگیرم ، فقط برای امیده :
https://forum.alaatv.com/post/1676693
لینک این پستو گذاشتم ک بگم کسایی هم هستن ک خیلی بعد تر از ماها قراره شروع کنن و ممکنه موفق هم بشن ... خلاصه در یک کلام ب گذشته فکر نکن
از فردا سعی کن منظم هر روز یه تایم معقولی ب ساعت مطالعت اضافه کنی تا درسنامه فرسنگ 1 رو ببندی . برا تست هم سعی کن ستاره دارا رو بزنی (تهش اینه ب همه تستا نرسی دیگه .... هیچ اتفاق خاصی نمی افته)
تا 23 مهر اینکارو ادامه بده ک از فرسنگ 2 دیگه از روز اول از هیچی عقب نیوفتی -
shayan jafari خودتون کرم فکر کردن به گذشته رو میندازین به جون آدم بعد خودتون دلداری میدین ؟
موضوع اینه که کلا تستا رو ببوسم بزارم واسه یه وقت دیگه همون تدریسا رو هم نمیشه با این سرعت پیشروی جبران کرد
با خوندن اون نکته ی تابستون یه اف وردی نثار خودم کردم -
پستتونم خوندم اصلا مدلم این نیس که بپرسم میشه یا نمیشه بدم میاد از این حرفای کلی تو جزئیاته که آدم گیر میکنه خیلی مهم نیس واسم بقیه بگن تو فلانقد زمان میشه shayan jafari
-
میدونین بچه ها من قبلا میخواستم ازمون ندم اینجا پرسیدم یهو همه گفتن نکنی همچین اشتباهیو و خب من واقعا فکر نمیکردم انقدرا بد باشه اون تصمیم
الانم میخوام دوباره روشنم کنین که اگه هدفم واسه ازمون اول صرفا تثبیتو افزایش ساعت مطالعه باشه بازم تو جاده خاکیم ؟
اولش میخواستم به کلش برسم برنامم شدش حول و حوش 14 ساعت که احمقانه بود
بعدش گفتم این ازمون فقط ستاره دارا رو میزنم بازم وحشتناک زیاد بود
گفتم اوکی تستا هیچی اونا رو به وقتش جبران میکنم شدش 10 ساعت . اوکیه ولی نه واسه من . الان که دیگه همونم فشرده شد .
کار درست چیه الان ؟ من همینکه روحیمو برگردوندم چلنج بزرگی بود چونکه دردجسمی نمیزاره خوب بخوابم و کم خوابی باعث عود افسردگیم میشه و خراب میکنم کلا -
F GH 2 من از اون مشاورا نیستم ک حرفای قشنگ قشنگ بزنم و بخوام گولت بزنم
حقیقت رو میگم و منطقی هم جلوت راه حل میزارم
من خودم امسالو موندم پشت کنکور ، رتبم جوری بود میتونستم شاخه های پزشکی مثل هوشبری ، اتاق عمل و اینا در بیام ولی چون هدفم پزشکی بود موندم
من خودم سال پیش ی وضعیت مشابه شمارو داشتم ، ساعت مطالعم اوایل بالا نمیرفت و همش هم در تلاش برای جبران عقب موندگی ... من ک کشیدم میگم این سم ب ذهنت بالاخره خطور میکنه ک اگه فلان کرده بودم بسار میشد ... فقط یک نتیجه داره : الانت رو هم از دست میدی و فردا باید برا الان غصه بخوری ... خیلی منطقیه... وقتی با فکر ب گذشته چیزی ب دست نمیاد و حتی باعث میشه الانتم از دست بره و فردا ب الانت فک کنی ( دقیقا خود پارسال منه هاااا ) خب چرا باید اینکارو کنی؟! -
shayan jafari بخدا من هیچی در مورد گذشته نگفتم
-
F GH 2 راه حل رو تو پست اول گفتم سعی کن فقط درسنامه رو تموم کنی
جاهایی ک بلدی رو با سرعت بالا ببین و اگه میتونی جلو بزن ... اگه وقت کردی چند تا تست کنار کار بزن که همونطور ک گفتم از فرسنگ 2 عقب نمونی
انقد ایستگاه جبرانی داریم ...
دی ماه گداره هر چی تا اون موقع دوازدهم خوندی جارو میشه
عید با تفتان پایه رو داری
بعد آرش
میخوام بگم ک اگه ب هر دلیلی حتی درسنامه این فرسنگ نتونستی برسی باز جا برا جبران هس -
F GH 2 میدونم از گذشته نگفتی
دارم پیشگیری میکنم ک بعد درمان نیاز نیشی والا قصد منم کمکه وگرنه الکی پست نمیزاشتم ک
خیلی منطقی سعی داشتم بگم حالا ک عقب موندی و میخوای جبران کنی یکی از آفت های ذهنی ممکنه فکر ب گذشته باشه ک سعی کردم توضیحی بدم دربارش در کنار توضیحی ک برا وقت باقی مونده تو فرسنگ 1 دادم -
shayan jafari معلومه دوست عزیز خیلی هم قدردان محبتتونم من
کامنت قبلیتون که گفتین به درسنامه هم نرسی بازم اوکیه خیلی بهم امکان جوگیر نشدن داد
دمتون گرم که اینهمه وقتتونو بهم دادین -
F GH 2 در یه مشورت میخوام گفته است:
سلام
آقا یه سوال
من ساعت مطالعم خیلی پایینه 5-6 میخونم تازه همونم ثابت نیس یعنی اگه یه هفته بتونم 36 بخونم جشن میگیرم
الان منطقیش اینه که اول همینو تثبیت کنم بعد افزایش بدم با شیب ملایم جوری که زده نشم
اوکی ولی نمیرسم به هیچی . اینکه میگن تدریجی زیادش کنین کنارش یه راه حل واسه جبران عقب افتادگیا نمیگن که .
من فقط به درسنامه های فرسنگ 1 بخوام برسم ساعت مطالعه 10-11 ساعته میخواد چون به خاطر ضعفای جسمی و عصبی هی عقب افتادمو میفتم .
الان سه تا مشکل دارم
منطقیه بگم فقط هدفمو بزارم رو تثبیت ساعت مطالعه و بعد افزایش و مهم نباشه واسم چه حجمی از آزمونو پوشش بدم ؟
ممکنه بعدا انقدر فشرده شه که بگم اگه قبلا یه کم فشار میاوردم به خودم الان وضعم این نبود
ممکنه از اون طرف الان بخوام زیادش کنم بمونم توش و کلا ول کنم درسو (چون افسردگیم دارم)
انی آیدیا ؟
@دانش-آموزان-آلاءسلام به نظرم من اگه شما هشتاد درصد مطالب رو بخونید با کیفیت صد در صد بهتر از اینکه همشو بخونید با کیفیت پایین
-
@ftm-montazeri فاطمه جان من که در مورد مشکلاتو سختیا و این چیزا صحبت نکردم فقط در مورد برنامه و حجمشو اینا پرسیدم
ولی الان که اینو گفتین یهویی بغضی که از دیروز تو گلوم بود ترکید
متنفرم از گفتن مسائل شخصیم نمیخوام بیشتر از اینایی که گفتم بگم -
@ftm-montazeri نه بابا عذرخواهی چرا فقط خواستم یه چیزی بگم به یکی مامان من اینطوریه که جلوش عصبی باشی یا ناراحت بیشتر از خودت واکنش نشون میده واسه همین سعی میکنم عصبانیتمو سر درسام خالی کنم گاهیم تمرکزم پایینه نمیکشم . دنبال یه منفذی بودم منفجر نشم خیلی هم ممنونم
-
بچه ها چنتا فیلم درسی بزارم واسه شروع ؟ فقط درسنامه بخوام بخونم و فیزیکو هندسه 3 هم که تموم نشه یکمش بمونه واسه فرسنگ بعدی بازم 6 تا اختصاصی میشه . 6 تا خیلی اوکیه واسه شروع منطقی ولی عمومیا چی خب ؟ با عمومیا میشه روزی 12 تا فیلم تازه عربی مث فیزیک تموم نمیشه .
12 تا که سنگینه عمومیو حذف کنمم بده که . وات تو دو وات نات تو دو