Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. یه مشورت میخوام
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای

یه مشورت میخوام

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
30 دیدگاه‌ها 5 کاربران 656 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • F آفلاین
    F آفلاین
    F GH 2
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    آقا یه سوال
    من ساعت مطالعم خیلی پایینه 5-6 میخونم تازه همونم ثابت نیس یعنی اگه یه هفته بتونم 36 بخونم جشن میگیرم 😂
    الان منطقیش اینه که اول همینو تثبیت کنم بعد افزایش بدم با شیب ملایم جوری که زده نشم
    اوکی ولی نمیرسم به هیچی . اینکه میگن تدریجی زیادش کنین کنارش یه راه حل واسه جبران عقب افتادگیا نمیگن که .
    من فقط به درسنامه های فرسنگ 1 بخوام برسم ساعت مطالعه 10-11 ساعته میخواد چون به خاطر ضعفای جسمی و عصبی هی عقب افتادمو میفتم .
    الان سه تا مشکل دارم
    منطقیه بگم فقط هدفمو بزارم رو تثبیت ساعت مطالعه و بعد افزایش و مهم نباشه واسم چه حجمی از آزمونو پوشش بدم ؟
    ممکنه بعدا انقدر فشرده شه که بگم اگه قبلا یه کم فشار میاوردم به خودم الان وضعم این نبود
    ممکنه از اون طرف الان بخوام زیادش کنم بمونم توش و کلا ول کنم درسو (چون افسردگیم دارم)

انی آیدیا ؟
    @دانش-آموزان-آلاء

shayan jafariS AnselA 3 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • F F GH 2

سلام
      آقا یه سوال
      من ساعت مطالعم خیلی پایینه 5-6 میخونم تازه همونم ثابت نیس یعنی اگه یه هفته بتونم 36 بخونم جشن میگیرم 😂
      الان منطقیش اینه که اول همینو تثبیت کنم بعد افزایش بدم با شیب ملایم جوری که زده نشم
      اوکی ولی نمیرسم به هیچی . اینکه میگن تدریجی زیادش کنین کنارش یه راه حل واسه جبران عقب افتادگیا نمیگن که .
      من فقط به درسنامه های فرسنگ 1 بخوام برسم ساعت مطالعه 10-11 ساعته میخواد چون به خاطر ضعفای جسمی و عصبی هی عقب افتادمو میفتم .
      الان سه تا مشکل دارم
      منطقیه بگم فقط هدفمو بزارم رو تثبیت ساعت مطالعه و بعد افزایش و مهم نباشه واسم چه حجمی از آزمونو پوشش بدم ؟
      ممکنه بعدا انقدر فشرده شه که بگم اگه قبلا یه کم فشار میاوردم به خودم الان وضعم این نبود
      ممکنه از اون طرف الان بخوام زیادش کنم بمونم توش و کلا ول کنم درسو (چون افسردگیم دارم)

انی آیدیا ؟
      @دانش-آموزان-آلاء

shayan jafariS آفلاین
      shayan jafariS آفلاین
      shayan jafari
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده

F GH 2 سلام
      کلا ساعت مطالعه باید تدریجی اضافه بشه
      اگه موفق هم بشی یک هفته روزی 11 ساعت بخونی ، بعدش یهو میبنی چندین روز نمیتونی اصلا درس بخونی و از درس زده میشی ... پس در هر صورت از تصمیم هیجانی پرهیز کن و با سرعت مطمئن حرکت کن (خیلی خودمونی : جوگیر نشو)
      رُک بخوام بگم ، اگه از تابستون نم نم شروع میکردی الان این مشکلو نداشتی ... ولی الان با غصه خوردن و فکر کردن ب زمان گذشته ن تنها چیزی ب دست نمیاری بلکه زمان حال رو هم با استرس و نگرانی از دست میدی
      خودم تجربش کردم ... اصلا فکر کردن ب گذشته هیچ فایده ای نداره ... هنو کلییی وقت هست ... هر چی بری جلوتر درک میکنی زمان مونده رو

این پست رو هم بخون ولی باعث نشه فکر کنی خب وقت زیاده میتونم درس رو یکم شل بگیرم ، فقط برای امیده :

https://forum.alaatv.com/post/1676693

لینک این پستو گذاشتم ک بگم کسایی هم هستن ک خیلی بعد تر از ماها قراره شروع کنن و ممکنه موفق هم بشن ... خلاصه در یک کلام ب گذشته فکر نکن
      از فردا سعی کن منظم هر روز یه تایم معقولی ب ساعت مطالعت اضافه کنی تا درسنامه فرسنگ 1 رو ببندی . برا تست هم سعی کن ستاره دارا رو بزنی (تهش اینه ب همه تستا نرسی دیگه .... هیچ اتفاق خاصی نمی افته)
      تا 23 مهر اینکارو ادامه بده ک از فرسنگ 2 دیگه از روز اول از هیچی عقب نیوفتی

well, they call me the GMV boy
      ™JF BS

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • shayan jafariS shayan jafari

F GH 2 سلام
        کلا ساعت مطالعه باید تدریجی اضافه بشه
        اگه موفق هم بشی یک هفته روزی 11 ساعت بخونی ، بعدش یهو میبنی چندین روز نمیتونی اصلا درس بخونی و از درس زده میشی ... پس در هر صورت از تصمیم هیجانی پرهیز کن و با سرعت مطمئن حرکت کن (خیلی خودمونی : جوگیر نشو)
        رُک بخوام بگم ، اگه از تابستون نم نم شروع میکردی الان این مشکلو نداشتی ... ولی الان با غصه خوردن و فکر کردن ب زمان گذشته ن تنها چیزی ب دست نمیاری بلکه زمان حال رو هم با استرس و نگرانی از دست میدی
        خودم تجربش کردم ... اصلا فکر کردن ب گذشته هیچ فایده ای نداره ... هنو کلییی وقت هست ... هر چی بری جلوتر درک میکنی زمان مونده رو

این پست رو هم بخون ولی باعث نشه فکر کنی خب وقت زیاده میتونم درس رو یکم شل بگیرم ، فقط برای امیده :

https://forum.alaatv.com/post/1676693

لینک این پستو گذاشتم ک بگم کسایی هم هستن ک خیلی بعد تر از ماها قراره شروع کنن و ممکنه موفق هم بشن ... خلاصه در یک کلام ب گذشته فکر نکن
        از فردا سعی کن منظم هر روز یه تایم معقولی ب ساعت مطالعت اضافه کنی تا درسنامه فرسنگ 1 رو ببندی . برا تست هم سعی کن ستاره دارا رو بزنی (تهش اینه ب همه تستا نرسی دیگه .... هیچ اتفاق خاصی نمی افته)
        تا 23 مهر اینکارو ادامه بده ک از فرسنگ 2 دیگه از روز اول از هیچی عقب نیوفتی

F آفلاین
        F آفلاین
        F GH 2

shayan jafari خودتون کرم فکر کردن به گذشته رو میندازین به جون آدم بعد خودتون دلداری میدین ؟ 😂
        موضوع اینه که کلا تستا رو ببوسم بزارم واسه یه وقت دیگه همون تدریسا رو هم نمیشه با این سرعت پیشروی جبران کرد
        با خوندن اون نکته ی تابستون یه اف وردی نثار خودم کردم 😑

shayan jafariS 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • F آفلاین
          F آفلاین
          F GH 2

پستتونم خوندم اصلا مدلم این نیس که بپرسم میشه یا نمیشه بدم میاد از این حرفای کلی تو جزئیاته که آدم گیر میکنه خیلی مهم نیس واسم بقیه بگن تو فلانقد زمان میشه shayan jafari

0
          • F آفلاین
            F آفلاین
            F GH 2

میدونین بچه ها من قبلا میخواستم ازمون ندم اینجا پرسیدم یهو همه گفتن نکنی همچین اشتباهیو و خب من واقعا فکر نمیکردم انقدرا بد باشه اون تصمیم
            الانم میخوام دوباره روشنم کنین که اگه هدفم واسه ازمون اول صرفا تثبیتو افزایش ساعت مطالعه باشه بازم تو جاده خاکیم ؟
            اولش میخواستم به کلش برسم برنامم شدش حول و حوش 14 ساعت که احمقانه بود
            بعدش گفتم این ازمون فقط ستاره دارا رو میزنم بازم وحشتناک زیاد بود
            گفتم اوکی تستا هیچی اونا رو به وقتش جبران میکنم شدش 10 ساعت . اوکیه ولی نه واسه من . الان که دیگه همونم فشرده شد .
            کار درست چیه الان ؟ من همینکه روحیمو برگردوندم چلنج بزرگی بود چونکه دردجسمی نمیزاره خوب بخوابم و کم خوابی باعث عود افسردگیم میشه و خراب میکنم کلا

0
            • F F GH 2

shayan jafari خودتون کرم فکر کردن به گذشته رو میندازین به جون آدم بعد خودتون دلداری میدین ؟ 😂
              موضوع اینه که کلا تستا رو ببوسم بزارم واسه یه وقت دیگه همون تدریسا رو هم نمیشه با این سرعت پیشروی جبران کرد
              با خوندن اون نکته ی تابستون یه اف وردی نثار خودم کردم 😑

shayan jafariS آفلاین
              shayan jafariS آفلاین
              shayan jafari

F GH 2 من از اون مشاورا نیستم ک حرفای قشنگ قشنگ بزنم و بخوام گولت بزنم
              حقیقت رو میگم و منطقی هم جلوت راه حل میزارم
              من خودم امسالو موندم پشت کنکور ، رتبم جوری بود میتونستم شاخه های پزشکی مثل هوشبری ، اتاق عمل و اینا در بیام ولی چون هدفم پزشکی بود موندم
              من خودم سال پیش ی وضعیت مشابه شمارو داشتم ، ساعت مطالعم اوایل بالا نمیرفت و همش هم در تلاش برای جبران عقب موندگی ... من ک کشیدم میگم این سم ب ذهنت بالاخره خطور میکنه ک اگه فلان کرده بودم بسار میشد ... فقط یک نتیجه داره : الانت رو هم از دست میدی و فردا باید برا الان غصه بخوری ... خیلی منطقیه... وقتی با فکر ب گذشته چیزی ب دست نمیاد و حتی باعث میشه الانتم از دست بره و فردا ب الانت فک کنی ( دقیقا خود پارسال منه هاااا 🙂 ) خب چرا باید اینکارو کنی؟!

™JF BS

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • F F GH 2

پستتونم خوندم اصلا مدلم این نیس که بپرسم میشه یا نمیشه بدم میاد از این حرفای کلی تو جزئیاته که آدم گیر میکنه خیلی مهم نیس واسم بقیه بگن تو فلانقد زمان میشه shayan jafari

shayan jafariS آفلاین
                shayan jafariS آفلاین
                shayan jafari

F GH 2 نه هدفم از گذاشتن لینک اون پست این بوده ک بگم هنوز تایم زیادی مونده ک میتونی توش موفق بشی که در نتیجه کمتر ب گذشته فکر کنی
                بحث عدد و این چیزا نیس

™JF BS

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

F GH 2 من از اون مشاورا نیستم ک حرفای قشنگ قشنگ بزنم و بخوام گولت بزنم
                  حقیقت رو میگم و منطقی هم جلوت راه حل میزارم
                  من خودم امسالو موندم پشت کنکور ، رتبم جوری بود میتونستم شاخه های پزشکی مثل هوشبری ، اتاق عمل و اینا در بیام ولی چون هدفم پزشکی بود موندم
                  من خودم سال پیش ی وضعیت مشابه شمارو داشتم ، ساعت مطالعم اوایل بالا نمیرفت و همش هم در تلاش برای جبران عقب موندگی ... من ک کشیدم میگم این سم ب ذهنت بالاخره خطور میکنه ک اگه فلان کرده بودم بسار میشد ... فقط یک نتیجه داره : الانت رو هم از دست میدی و فردا باید برا الان غصه بخوری ... خیلی منطقیه... وقتی با فکر ب گذشته چیزی ب دست نمیاد و حتی باعث میشه الانتم از دست بره و فردا ب الانت فک کنی ( دقیقا خود پارسال منه هاااا 🙂 ) خب چرا باید اینکارو کنی؟!

F آفلاین
                  F آفلاین
                  F GH 2

shayan jafari بخدا من هیچی در مورد گذشته نگفتم 😁

1
                  • F F GH 2

میدونین بچه ها من قبلا میخواستم ازمون ندم اینجا پرسیدم یهو همه گفتن نکنی همچین اشتباهیو و خب من واقعا فکر نمیکردم انقدرا بد باشه اون تصمیم
                    الانم میخوام دوباره روشنم کنین که اگه هدفم واسه ازمون اول صرفا تثبیتو افزایش ساعت مطالعه باشه بازم تو جاده خاکیم ؟
                    اولش میخواستم به کلش برسم برنامم شدش حول و حوش 14 ساعت که احمقانه بود
                    بعدش گفتم این ازمون فقط ستاره دارا رو میزنم بازم وحشتناک زیاد بود
                    گفتم اوکی تستا هیچی اونا رو به وقتش جبران میکنم شدش 10 ساعت . اوکیه ولی نه واسه من . الان که دیگه همونم فشرده شد .
                    کار درست چیه الان ؟ من همینکه روحیمو برگردوندم چلنج بزرگی بود چونکه دردجسمی نمیزاره خوب بخوابم و کم خوابی باعث عود افسردگیم میشه و خراب میکنم کلا

shayan jafariS آفلاین
                    shayan jafariS آفلاین
                    shayan jafari
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده

F GH 2 راه حل رو تو پست اول گفتم سعی کن فقط درسنامه رو تموم کنی
                    جاهایی ک بلدی رو با سرعت بالا ببین و اگه میتونی جلو بزن ... اگه وقت کردی چند تا تست کنار کار بزن که همونطور ک گفتم از فرسنگ 2 عقب نمونی
                    انقد ایستگاه جبرانی داریم ...
                    دی ماه گداره هر چی تا اون موقع دوازدهم خوندی جارو میشه
                    عید با تفتان پایه رو داری
                    بعد آرش
                    میخوام بگم ک اگه ب هر دلیلی حتی درسنامه این فرسنگ نتونستی برسی باز جا برا جبران هس

™JF BS

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • F F GH 2

shayan jafari بخدا من هیچی در مورد گذشته نگفتم 😁

shayan jafariS آفلاین
                      shayan jafariS آفلاین
                      shayan jafari

F GH 2 میدونم از گذشته نگفتی
                      دارم پیشگیری میکنم ک بعد درمان نیاز نیشی 🙂 والا قصد منم کمکه وگرنه الکی پست نمیزاشتم ک
                      خیلی منطقی سعی داشتم بگم حالا ک عقب موندی و میخوای جبران کنی یکی از آفت های ذهنی ممکنه فکر ب گذشته باشه ک سعی کردم توضیحی بدم دربارش در کنار توضیحی ک برا وقت باقی مونده تو فرسنگ 1 دادم

™JF BS

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3

F GH 2 میدونم از گذشته نگفتی
                        دارم پیشگیری میکنم ک بعد درمان نیاز نیشی 🙂 والا قصد منم کمکه وگرنه الکی پست نمیزاشتم ک
                        خیلی منطقی سعی داشتم بگم حالا ک عقب موندی و میخوای جبران کنی یکی از آفت های ذهنی ممکنه فکر ب گذشته باشه ک سعی کردم توضیحی بدم دربارش در کنار توضیحی ک برا وقت باقی مونده تو فرسنگ 1 دادم

F آفلاین
                        F آفلاین
                        F GH 2

shayan jafari معلومه دوست عزیز خیلی هم قدردان محبتتونم من
                        کامنت قبلیتون که گفتین به درسنامه هم نرسی بازم اوکیه خیلی بهم امکان جوگیر نشدن داد
                        دمتون گرم که اینهمه وقتتونو بهم دادین

1
                        • F F GH 2

shayan jafari معلومه دوست عزیز خیلی هم قدردان محبتتونم من
                          کامنت قبلیتون که گفتین به درسنامه هم نرسی بازم اوکیه خیلی بهم امکان جوگیر نشدن داد
                          دمتون گرم که اینهمه وقتتونو بهم دادین

shayan jafariS آفلاین
                          shayan jafariS آفلاین
                          shayan jafari

F GH 2 خواهش میکنم 🌸
                          امیدوارم موفق باشین ✌🏻

™JF BS

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • F آفلاین
                            F آفلاین
                            F GH 2

من یکم دارم قفل میکنم اگه نظر دیگه ای هم بود پذیراییم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • F F GH 2

سلام
                              آقا یه سوال
                              الان سه تا مشکل دارم

انی آیدیا ؟
                              @دانش-آموزان-آلاء

AnselA آفلاین
                              AnselA آفلاین
                              Ansel
                              این پست پاک شده!
                              F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • F F GH 2

سلام
                                آقا یه سوال
                                الان سه تا مشکل دارم

انی آیدیا ؟
                                @دانش-آموزان-آلاء

AnselA آفلاین
                                AnselA آفلاین
                                Ansel

F GH 2 در یه مشورت میخوام گفته است:

سلام
                                آقا یه سوال
                                الان سه تا مشکل دارم

انی آیدیا ؟
                                @دانش-آموزان-آلاء

سلام به نظرم من اگه شما هشتاد درصد مطالب رو بخونید با کیفیت صد در صد بهتر از اینکه همشو بخونید با کیفیت پایین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • AnselA Ansel

این پست پاک شده!

F آفلاین
                                  F آفلاین
                                  F GH 2

@ftm-montazeri فاطمه جان من که در مورد مشکلاتو سختیا و این چیزا صحبت نکردم فقط در مورد برنامه و حجمشو اینا پرسیدم
                                  ولی الان که اینو گفتین یهویی بغضی که از دیروز تو گلوم بود ترکید
                                  متنفرم از گفتن مسائل شخصیم نمیخوام بیشتر از اینایی که گفتم بگم

AnselA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • F F GH 2

@ftm-montazeri فاطمه جان من که در مورد مشکلاتو سختیا و این چیزا صحبت نکردم فقط در مورد برنامه و حجمشو اینا پرسیدم
                                    ولی الان که اینو گفتین یهویی بغضی که از دیروز تو گلوم بود ترکید
                                    متنفرم از گفتن مسائل شخصیم نمیخوام بیشتر از اینایی که گفتم بگم

AnselA آفلاین
                                    AnselA آفلاین
                                    Ansel

F GH 2 ببخشید واقعا نمیخواستم نارحتت کنم🌷
                                    واقعا قصدم نارحت کردنت نبود فقط میخواستم کمک کنم
                                    میفهمم دوست نداری صحبت شه راجع بهش
                                    بازم معذرت🌷🙏

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • AnselA Ansel

F GH 2 ببخشید واقعا نمیخواستم نارحتت کنم🌷
                                      واقعا قصدم نارحت کردنت نبود فقط میخواستم کمک کنم
                                      میفهمم دوست نداری صحبت شه راجع بهش
                                      بازم معذرت🌷🙏

F آفلاین
                                      F آفلاین
                                      F GH 2

@ftm-montazeri نه بابا عذرخواهی چرا فقط خواستم یه چیزی بگم به یکی 😂 مامان من اینطوریه که جلوش عصبی باشی یا ناراحت بیشتر از خودت واکنش نشون میده واسه همین سعی میکنم عصبانیتمو سر درسام خالی کنم گاهیم تمرکزم پایینه نمیکشم . دنبال یه منفذی بودم منفجر نشم 😂 خیلی هم ممنونم🌹

AnselA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • F F GH 2

@ftm-montazeri نه بابا عذرخواهی چرا فقط خواستم یه چیزی بگم به یکی 😂 مامان من اینطوریه که جلوش عصبی باشی یا ناراحت بیشتر از خودت واکنش نشون میده واسه همین سعی میکنم عصبانیتمو سر درسام خالی کنم گاهیم تمرکزم پایینه نمیکشم . دنبال یه منفذی بودم منفجر نشم 😂 خیلی هم ممنونم🌹

AnselA آفلاین
                                        AnselA آفلاین
                                        Ansel

F GH 2 وای خداروشکر ترسیدم😅
                                        خواهش میکنم🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • F آفلاین
                                          F آفلاین
                                          F GH 2

بچه ها چنتا فیلم درسی بزارم واسه شروع ؟ فقط درسنامه بخوام بخونم و فیزیکو هندسه 3 هم که تموم نشه یکمش بمونه واسه فرسنگ بعدی بازم 6 تا اختصاصی میشه . 6 تا خیلی اوکیه واسه شروع منطقی ولی عمومیا چی خب ؟ با عمومیا میشه روزی 12 تا فیلم تازه عربی مث فیزیک تموم نمیشه .
                                          12 تا که سنگینه عمومیو حذف کنمم بده که . وات تو دو وات نات تو دو 😂

F shayan jafariS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه