b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی تدریس احسان گودرزی
-
سلام من امسال یازدهم رو تموم کردم و میخوام شیمی سال دهم و یازدهم رو از آلا استفاده کنم برای یادگیری و خصوصا تست زنی . راستش میخوام بدونم تدریس آقای گودرزی برای هر دو پایه ینی ده و یازده خوبه یا نه ؟ مسی استفاده کرده که راضی باشه . راستش من کتاب نشر الگو هم ندارم و نمیتونم تست هارو از کتاب بزنم و باید از تو فیلم به تست ها پاسخ بدم . و اینکه من زمانم محدوده به نظرتون از تدریس آقای پویان نظر استفاده کنم؟؟ من البته شیمیم در حد صفر هس ینی میخوام شروع کنم از صفر
-
-
تدریس استاد گودرزی خیلی روند داره انتشار فیلماش و الان فقط دهم تقریبا کامله و یازدهم و قسمتی از دهم تدریس و تستش مونده
شما میتونی دهمو نسبتا خوب ببندی با ایشون و بقیه رو خودت تست بزنی
البته راه ابریشم شیمی یه چیز دیگس به نظرم
-
mohammad m 1 سلام
من سال دهم شیمی رو با استاد گودرزی پیش رفتم خیلی راضی بودم میتونستم تستاشو بزنم
سال یازدهم هم میخواستم با همین استاد پیش برم ولی دورشون کامل نبود نتونستم به خاطر همین یازدهم رو با استاد پویان نظر پیش رفتم
باید بگم هردو استاد واقعا خوب اند
ولی خب استاد گودرزی تست بیشتری حل میکنن
و استاد پویان نظر نکته های تستی بیشتر میگن
مهم اینه که شما با کدوم استاد ارتباط بگیری -
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to atena abolhasani on آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani خیلی ممنون بله هر دو استاد عالی هستن
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri آره اقای گودرزی هنوز دهم و یازدهم و تموم نکردن و تعداد فیلماشونم زیاده البته تست هم کار میکنن
-
amirmohammad shakeri در شیمی تدریس احسان گودرزی گفته است:
تدریس استاد گودرزی خیلی روند داره انتشار فیلماش و الان فقط دهم تقریبا کامله و یازدهم و قسمتی از دهم تدریس و تستش مونده
شما میتونی دهمو نسبتا خوب ببندی با ایشون و بقیه رو خودت تست بزنی
البته راه ابریشم شیمی یه چیز دیگس به نظرم
بله دقیقا راه ابریشم یه چیز دیگه هست
-
mohammad m 1 خواهش میکنم
-
تدریس آقای گودرزی بی نظیره خیلی کمکتون میکنه من اول شک داشتم که شیمی رو با آقای گودرزی شروع کنم یا نه چون هیچی از دوران راهنمایی بلد نبودم ولی وقتی شروع کردم باعث شد شیمی بشه یکی از بهترین درسایی که بهشون علاقه دارم. از آقای گودرزی تقاضا دارم سریع تر فیلم های سال یازدهم رو تکمیل کنن که با مشکل مواجه نشیم.
-
mohammad m 1
اگه نظر من رو پرسی فقط پویان نظر چون ایشون طراح سوالات آزمون های آزمایشی هست و خیلی بهتر به این مباحث کنترل داره