همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام لینک کانال تلگرام اقای رحیمی رو میخوام
@shariiifiii-yyy در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام لینک کانال تلگرام اقای رحیمی رو میخوام
سلام، اگه جستجو کنید پیدا میکنید:
http://forum.alaatv.com/topic/2229/کانال-های-تلگرام-دبیران-آلاء-جدید
-
دوستان اقای رحیمی فصل های 4-6-7 زیست پیش رو درس ندادن؟ من الان فصل 4 گیر کردم -استاد پازوکی هستن ولی زیاد نتونستم استفاده کنم -میشه بگید با کدوم دبیر بخونم؟ من که پیدا نمیکنم
مرسی توی این 10 روز هم باید تا فصل 7 پیش بخونم پلیز هلپ
-
دوستان اقای رحیمی فصل های 4-6-7 زیست پیش رو درس ندادن؟ من الان فصل 4 گیر کردم -استاد پازوکی هستن ولی زیاد نتونستم استفاده کنم -میشه بگید با کدوم دبیر بخونم؟ من که پیدا نمیکنم
مرسی توی این 10 روز هم باید تا فصل 7 پیش بخونم پلیز هلپ
-
سجاد96
اقای پازوکی خوب تدریس کردن این فصلا رو.من پارسال دیدم و راضی بودم
البته 4.6.7 خیلی حفظی ان خودتونم میتونید بخونید@dr-saraaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سجاد96
البته 4.6.7 خیلی حفظی ان خودتونم میتونید بخونیدقبلا خوندم اونم چند بار -راستش تدریس اقای بروجنی رو دیدم ف 3 پ خیلی خلاصه و مفید دنبال همچین چیزی بودم چون خیلی تکراری شده اذیت میکنه-به هر حال مرسی
-
@dr-saraaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سجاد96
البته 4.6.7 خیلی حفظی ان خودتونم میتونید بخونیدقبلا خوندم اونم چند بار -راستش تدریس اقای بروجنی رو دیدم ف 3 پ خیلی خلاصه و مفید دنبال همچین چیزی بودم چون خیلی تکراری شده اذیت میکنه-به هر حال مرسی
سجاد96 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@dr-saraaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سجاد96
خواهش میکنم -
سلام
من کنکوری ۹۷هستم
ممنون بابت تمام خدمات عالیتون
میخواستم بدونم برنامه هاتون برای کنکور ۹۷ چیه -
سلام
من کنکوری ۹۷هستم
میخواستم بدونم برنامه هاتون برای کنکور ۹۷ چیهshayan khazaie در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
من کنکوری ۹۷هستم
میخواستم بدونم برنامه هاتون برای کنکور ۹۷ چیهسلام، طی چند روز آینده اعلام میشه.
-
سلام من امروز شروع به دیدن فیلم های استاد رحیمی کردم .. فوق العاده بودن انصافا خیلی عالی تدریس میکنن.. فقط یه سوال دارم چه مباحثی رو تدریس نکردن؟
@ادمین @همیار @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @Dr-Saraaa -
سلام من امروز شروع به دیدن فیلم های استاد رحیمی کردم .. فوق العاده بودن انصافا خیلی عالی تدریس میکنن.. فقط یه سوال دارم چه مباحثی رو تدریس نکردن؟
@ادمین @همیار @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @Dr-SaraaaMehdi_Zr در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@ادمین @همیار @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @Dr-Saraaa@دانش-آموزان-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء لطفا جواب بدین
-
Mehdi_Zr در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@ادمین @همیار @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @Dr-Saraaa@دانش-آموزان-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء لطفا جواب بدین
Mehdi_Zr در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
درود بر شما
فک کنم همه مباحثو پوشش دادن به چز فصل 3 و 4 و 6 و 7 پیش که اونم سوالاشو حل کردن فک کنم! -
درود بر شما
فک کنم همه مباحثو پوشش دادن به چز فصل 3 و 4 و 6 و 7 پیش که اونم سوالاشو حل کردن فک کنم! -
این همایش در اردوی مطالعاتی نوروز فرات برگزار شده است، که فیلم های آن را می توانید از اینجا دانلود نمایید.
sohrab Marjan 77 @administrators مهی جون Mehdi_Zr @Dr-Bernosi @Dr-Saraaa HossEin freedom Drmehdi @همیار Drmehdi @shariiifiii-yyy هادی1111371 سلام .آقای پوریا رحیمی هم کلاس کنکور دارن هم همایش جمع بندی؟؟؟من کلاس کنکورشون میخوام از کجا باید. پیگیر شم
-
sohrab Marjan 77 @administrators مهی جون Mehdi_Zr @Dr-Bernosi @Dr-Saraaa HossEin freedom Drmehdi @همیار Drmehdi @shariiifiii-yyy هادی1111371 سلام .آقای پوریا رحیمی هم کلاس کنکور دارن هم همایش جمع بندی؟؟؟من کلاس کنکورشون میخوام از کجا باید. پیگیر شم
@dr-lila در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
همایش جمع بندیشون همون کلاس کنکورشونه
-
@dr-lila در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
همایش جمع بندیشون همون کلاس کنکورشونه
-
@dr-sobhan آقای دکتر من از همین همایش دان کردم بعضی قسمتها خودشون تنهان و هیچ دانش آموزیم نیس ک کتاب خط ب خط توضیح میدم مث ایمنی بدن من این روش درس دادنشونو میخوام چون کامل کامل
@dr-sobhan آقای دکتر من از همین همایش دان کردم بعضی قسمتها خودشون تنهان و هیچ دانش آموزیم نیس ک کتاب خط ب خط توضیح میدم مث ایمنی بدن من این روش درس دادنشونو میخوام چون کامل کامل
آره بیشتر فصل ها رو ب این سبک درس دادن ولی بعضی قسمت ها ک دانش آموزا هستن همایش عیدشونه و دوباره اون بخش ها رو تدریس نکردن
-
آره بیشتر فصل ها رو ب این سبک درس دادن ولی بعضی قسمت ها ک دانش آموزا هستن همایش عیدشونه و دوباره اون بخش ها رو تدریس نکردن
-
@dr-sobhan بقیه فصل های ک اصلا تدریس نکردن چجوری باید پیگیری کنیم تا تدریس بشه
اینطور ک آقا سهراب فرموندن دیگه سایت آلا ادامه همکاری ای با آقای رحیمی ندارن !
-
@dr-sobhan بقیه فصل های ک اصلا تدریس نکردن چجوری باید پیگیری کنیم تا تدریس بشه
اینطور ک آقا سهراب فرموندن دیگه سایت آلا ادامه همکاری ای با آقای رحیمی ندارن !
-
این همایش در اردوی مطالعاتی نوروز فرات برگزار شده است، که فیلم های آن را می توانید از اینجا دانلود نمایید.
-
sohrab @administrators @mr-mohammad-as @Dr-Bernosi @dr-sobhan Drmehdi میشه بهترین اساتید زیست الارو ب ترتیب بگید تا من یکی انتخاب کنم
@dr-lila همشون واقعا عالین ولی رشتت چیه