جل نشدن تست اينه و عدسي با فرمول هاي اقاي طلوعي كمك!!!
-
Alireza17 شما از فیلم های اقای طلوعی راضی هستین؟؟؟
-
چند تا از دوستام پیشنهاد کردن لی من هنوز فرصت نکردم فیلم هاشونو ببینم ... این نکته تستی هم از فیلمای مسعودی یادم مونده بود
-
@ZAHRA.M1999
به عنوان یه منبع مکمل خیلی خوبه ... اگه اول از روی کتاب کار یه فصل رو بخونی و بعدش دی وی دی ببینی خیلی کمکت میکنه هم سرعت تست زنیت میره بالا هم سوالایی که فکر میکردی سختن رو برات با یه دید دیگه حل میکنه ... ولی اگه به فیلم هاش به عنوان یه منبع کامل نگاه کنی و کتابتو ول کنی خیلی بد ضربه میخوری -
@ZAHRA.M1999
به عنوان یه منبع مکمل خیلی خوبه ... اگه اول از روی کتاب کار یه فصل رو بخونی و بعدش دی وی دی ببینی خیلی کمکت میکنه هم سرعت تست زنیت میره بالا هم سوالایی که فکر میکردی سختن رو برات با یه دید دیگه حل میکنه ... ولی اگه به فیلم هاش به عنوان یه منبع کامل نگاه کنی و کتابتو ول کنی خیلی بد ضربه میخوریAlireza17 در جل نشدن تست اينه و عدسي با فرمول هاي اقاي طلوعي كمك!!! گفته است:
@ZAHRA.M1999
به عنوان یه منبع مکمل خیلی خوبه ... اگه اول از روی کتاب کار یه فصل رو بخونی و بعدش دی وی دی ببینی خیلی کمکت میکنه هم سرعت تست زنیت میره بالا هم سوالایی که فکر میکردی سختن رو برات با یه دید دیگه حل میکنه ... ولی اگه به فیلم هاش به عنوان یه منبع کامل نگاه کنی و کتابتو ول کنی خیلی بد ضربه میخوریازچه کتاب کاری میخونید؟؟ درسنامه گاج نقره ای خیییییلی بده...... آینه رو ازراه هندسه نمیتونم حل کنم وخیلی خیلی خلاصه س وبعضی تست ها کلا درسنامه ندارن
-
Alireza17 در جل نشدن تست اينه و عدسي با فرمول هاي اقاي طلوعي كمك!!! گفته است:
@ZAHRA.M1999
به عنوان یه منبع مکمل خیلی خوبه ... اگه اول از روی کتاب کار یه فصل رو بخونی و بعدش دی وی دی ببینی خیلی کمکت میکنه هم سرعت تست زنیت میره بالا هم سوالایی که فکر میکردی سختن رو برات با یه دید دیگه حل میکنه ... ولی اگه به فیلم هاش به عنوان یه منبع کامل نگاه کنی و کتابتو ول کنی خیلی بد ضربه میخوریازچه کتاب کاری میخونید؟؟ درسنامه گاج نقره ای خیییییلی بده...... آینه رو ازراه هندسه نمیتونم حل کنم وخیلی خیلی خلاصه س وبعضی تست ها کلا درسنامه ندارن
@dr-yassi
شما فیلم اساتید رو می بینید
میشه برای هر درس استادی که موثر بوده روبگین
بله درست متاسفانه درسنامه گاج زیاد خوب نیست
من اینبار برای ازمون قلم چی فیلم فیزیک استاد کازرانیان رودیدم وبعد تست زدم کاملا مفهومی وخیلی کم با فرمول سوالا ی گاج رو با دید عالی حل کردم التبه بین استاد کازرانیان وطلوعی شک دارم بعد از ازمون فیلم استاد طلوعی رو می بینم اگه نتیجه نگرفتم . یکی استاد کازرانیان رو بهم پیشنهاد داد درمورد درسنامه من گاج و خیلی سبز دارم درسنامه خیلی سبز رون تر ومفصل تره به نظرم از درسنامه گاج میشه به عنوان یه خلاصه برای مرور استفاده کرد منظورم اینکه یرای یادگیری زیادی خلاصه است البته من چون فیلم می بینم دیگه خیلی سبز کنار گذاشتم لعد فیلم درسنامه وتست از گاج کار می کنم
بعد از ازمون بررسی می کنم اگه خواستید بهتون میگم نتیجه بخش بوده یانه وبراتون می پرسم از دوستام که چه کتابی درسنامه ش خیلی قوی هست -
@dr-yassi
شما فیلم اساتید رو می بینید
میشه برای هر درس استادی که موثر بوده روبگین
بله درست متاسفانه درسنامه گاج زیاد خوب نیست
من اینبار برای ازمون قلم چی فیلم فیزیک استاد کازرانیان رودیدم وبعد تست زدم کاملا مفهومی وخیلی کم با فرمول سوالا ی گاج رو با دید عالی حل کردم التبه بین استاد کازرانیان وطلوعی شک دارم بعد از ازمون فیلم استاد طلوعی رو می بینم اگه نتیجه نگرفتم . یکی استاد کازرانیان رو بهم پیشنهاد داد درمورد درسنامه من گاج و خیلی سبز دارم درسنامه خیلی سبز رون تر ومفصل تره به نظرم از درسنامه گاج میشه به عنوان یه خلاصه برای مرور استفاده کرد منظورم اینکه یرای یادگیری زیادی خلاصه است البته من چون فیلم می بینم دیگه خیلی سبز کنار گذاشتم لعد فیلم درسنامه وتست از گاج کار می کنم
بعد از ازمون بررسی می کنم اگه خواستید بهتون میگم نتیجه بخش بوده یانه وبراتون می پرسم از دوستام که چه کتابی درسنامه ش خیلی قوی هست -
واسه فیزیک باید دبیر خوبی داشته باشی که درس رو خوب و مفهومی بهت یاد بده ... که تو این مورد فیلمای اموزشی خیلی خوبه و میتونه تو وقت صرفه جوبی کنه نسبت به کلاسای خصوصی ... هزینشم که بماند ... راه دومی هم داره و اینه که تست خییییلی زیاد بزنی کتاب مبتکران شهریاری عالیه تستای گلچین از سال های خیلی دور میاره و از لحاظ تست کم نمیاره ... بنظرم تستای سال های خیلی دور کنکور رو بزنی و تحلیل کنی خیلی خیلی بهتر از اینه که تستای تالیفی بزنی
-
دوستان ،به نظر من اگه پایه ضعیفی دارین فیزیکو با استاد کازرانیان شروع کنید ، من خودم شخصا همیشه با دکتر طلوعی کار کردم ولی یه چیزی که هست اونم اینه که دکتر طلوعی تستی و خلاصه وار تر درس میدن ،و نکات تستیو میگن ،از استاد فدایی فرد فیلمی ندیدم ولی هر سه تا لستاد کارشون عالیه شما باید با توجه به سبک درس خوندنتون انتخاب کنید