کتاب مناسب زیست شناسی
-
چه کتابی برای مطالعه زیست مناسبه هم درسنامه که ریز به ریز نکات رو گفته باشه هم تست مناسب داشته باشه
-
چه کتابی برای مطالعه زیست مناسبه هم درسنامه که ریز به ریز نکات رو گفته باشه هم تست مناسب داشته باشه
-
چه مقطعی هستین؟
-
Toulou سلام سعی کن در دروس کتاب تسلط کافی پیدا کنی و بعد به فکر کمک درسی باشی و به نظر من کتاب میکروطبقه بندی خیلی خوبه از بند به بند کتاب سوال و تست داره و بعد کتاب انرژی اتمی یا نشر الگو
-
میگن مهروماهم خوبه
-
من خیلی سبزو داشتم کمی تاقسمتی چرته خودم میخام نشرالگو بخرم اما میگن میکروهم خوبه
-
-
Toulou طبق اون چیزی که من کار کردم و نتیجه گرفتم خدا رو سکر
اول خیلی سبز
بعد نشر الگو
بعدش IQ گاج
مخصوصا توی پیش این سیر مطالعاتی خیلی کمک کننده هست@f_ssu
بنظرتو شیمی مبتکران بهتره یا ای کیو؟ -
sama0098
شماازچه منبعی استفاده میکردین؟ -
Amin22
فیزیک گاج نقره ای دیگ؟ -
سلام بهترین منابع برای زیست 1:کتاب نامه مهرماه اول بخون خیلی عالی هستش و دیگه به منابع ای که درسنامه باشه نیازی نیست بعد برا تست اول خیلی سبز بعد نشر الگو وبعد ایکیو رو بزنید تستاشو از خیلی سبز و نشر الگو دیگه نیازی به درسنامه نیست همون کتابنامه کفایت میکنه برا درسنامه
-
sama0098 در کتاب مناسب زیست شناسی گفته است:
@f_ssu
بنظرتو شیمی مبتکران بهتره یا ای کیو؟اول مبتکران
بعدش فار یا آی کیواگر سیر مطالعاتیت شامل دو کتاب یا بیشتر بشه و از کتابهای متوسط شروع کنی برسی به قوی و سطح بالا مطالب بهتر توی ذهنت تثبیت میشن
و همیشه یادت میمونه