Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. واکسن
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

واکسن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
41 دیدگاه‌ها 25 کاربران 1.1k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • derangD آفلاین
    derangD آفلاین
    derang
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط derang انجام شده

سلام🌹
    خواستم یه تاپیکی رو ایجاد کنم که هر کسی که واکسن کرونا زده عوارضی که در بدنش ایجاد شده رو بگه تا کسایی که هنوز واکسن نزدن و یا از واکسن زدن و عوارضش میترسن یه مشاوره مانندی براشون بشه و برن و واکسنشون رو بزنن تا جامعه ای ایمن تر در برابر کرونا داشته باشیم.
    به امید برگشتن به دوران قبل کرونا🙂🌈
    @دانش-آموزان-آلاء
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    @دوازدهم
    @یازدهم
    @دهم

چیچکچ JuDiJ خ saleh darepeimaaS سید حسین قربانی 1س 13 پاسخ آخرین پاسخ
    9
    • derangD آفلاین
      derangD آفلاین
      derang
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

من واکسن سینوفارم رو 3 روز قبل زدم و به جز کمی درد در ناحیه تزریق هیچ عارضه دیگه ای نداشتم.🌹🧬

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • derangD derang

سلام🌹
        خواستم یه تاپیکی رو ایجاد کنم که هر کسی که واکسن کرونا زده عوارضی که در بدنش ایجاد شده رو بگه تا کسایی که هنوز واکسن نزدن و یا از واکسن زدن و عوارضش میترسن یه مشاوره مانندی براشون بشه و برن و واکسنشون رو بزنن تا جامعه ای ایمن تر در برابر کرونا داشته باشیم.
        @دانش-آموزان-آلاء
        @دوازدهم
        @یازدهم
        @دهم

چیچکچ آفلاین
        چیچکچ آفلاین
        چیچک
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شده

derang سلام من واکسن برکت زدم روز اول مشکلی نداشتم روز دوم خیلی خوابیدم
        هیچ دردی نداشتم
        اصلأ موقع تزریق هم درد نداشت ، کلا درد نداشت تب مب هم نداشتم

Reza EstendiR 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • چیچکچ چیچک

derang سلام من واکسن برکت زدم روز اول مشکلی نداشتم روز دوم خیلی خوابیدم
          هیچ دردی نداشتم
          اصلأ موقع تزریق هم درد نداشت ، کلا درد نداشت تب مب هم نداشتم

Reza EstendiR آفلاین
          Reza EstendiR آفلاین
          Reza Estendi
          دانش آموزان آلاء دوازدهم

@haniehno
          سلام . خسته نباشید.
          واکسن برکت رو برای زیر ۱۸ ساله ها هم میزنن؟

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Erfan AbediniE آفلاین
            Erfan AbediniE آفلاین
            Erfan Abedini

اینجانب با دریافت دوز اول،بدون هیچگونه اختلال در عملکرد بدنم دارم زندگی میکنم
            فقط روز اول یذره احساس سفتی ماهیچه بازوم بود که اوکی شد
            (سینوفارم زدم...)

1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • C آفلاین
              C آفلاین
              CpR

سلام سلام
              من نیز واکسن سینوفارم زدم دوز اول زدم یه چن هفته میشه نمدونم کی بود دقیقا
              هفته بعد اینا دوز دوم میزنم
              خیلی عاااالی بود
              هیچ دردی هم نداشتم
              وقتی هم واکسن و زد به جا درد عشق کردم😂
              هیچ عوارضی هم نداشت خوشبختانه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Reza EstendiR Reza Estendi

@haniehno
                سلام . خسته نباشید.
                واکسن برکت رو برای زیر ۱۸ ساله ها هم میزنن؟

چیچکچ آفلاین
                چیچکچ آفلاین
                چیچک

Reza Estendi سلام ممنون
                نمی‌دونم ، ولی احتمالا بزنن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • M آفلاین
                  M آفلاین
                  Mohammad Javad Mo Ja
                  دوازدهم

من دوز اولم را زدم و هیچ عارضه یا دردی نداشت و فردا هم دوز دوم را میزنم!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • احسان نوروزی کیویا آفلاین
                    احسان نوروزی کیویا آفلاین
                    احسان نوروزی کیوی
                    تجربی دانش آموزان آلاء

سلام من و دوستم دوز اول سینوفارم را زدیم و سالمیم😂🖐️
                    خانوادم هم زدن و عوارضی نداشت دوشنبه هم میرم که دوز دوم را بزنم.
                    به نظر من بزنین چون تو یه درصد خیلی کمی عوارض داره، حداقل ما دانش آموزانی که زیست خوندیم خوب میدونیم که واکسن چقدر مفیده برای بدن و چقدر به سیستم ایمنی کمک میکنه، خواهشا به شایعات و خرافاتی که یک عده بی سواد میان و می نویسند و با جان انسان ها بازی میکنند گوش ندید.

گاهی، فقط یکم شجاعت لازمه.🙂

خ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • derangD derang

سلام🌹
                      @دانش-آموزان-آلاء
                      @دوازدهم
                      @یازدهم
                      @دهم

JuDiJ آفلاین
                      JuDiJ آفلاین
                      JuDi
                      ناظم

derang سلام😸
                      چون ازمشاوره صحبت کردین خواستم یکی دوموردی که خیلی توپایگاهمون بود رو بگم بهتون
                      اول اینکه خیلیا میپرسیدن آب نمک نزنین بهمون!
                      یامیگفتن میشه تست کنیم ببینیم آب مقطره یا واقعا واکسنه؟!
                      واکسنا همه پلمپ شده وتوی کلدباکس هستن
                      توی هرپایگاه بچه های از آزمایشگاه هستن که وی آلی(پوکه واکسن) مشکوک باشه رو چک میکنن
                      واکسنی که بازمیشه همون لحظه تزریق میشه چون اگربمونه فاسد میشه
                      برای هرشخص یک سرنگ جدا بازمیکنن
                      پس ازاین نظرخیالتون جمع باشه
                      و دوم اینکه میگفتن واکسنو میزنیم نمیریم!
                      بچه ها واکسن شمارو نمیکشه،واکسن باعث نمیشه دیگه کرونا نگیرین!
                      واکسن برای اینکه اگر کرونا گرفتید خدایی نکرده از کرونا جونتون رو ازدست ندین وکرونا شمارو نکشه
                      مثلا برای سینوفارم و برکت ویروس رو گرفتن و بایک تکنولوژی فوق پیشرفته قسمت زنده ویروس رو جداکردن و یه پوسته مرده از ویروس بهتون تزریق میشه
                      تا بدن آمادگی مواجه رو پیداکنه وبتونه آنتی بادی تولید کنه
                      ودرآخراینکه به حرف یکسری ازآدماگوش ندین و واکسن رو بزنین..
                      آقایی اومدپیشمون بالباس مشکی،که گفت خانمم هفته پیش از کرونا فوت کرده،چنتاجوون که اونهاهم عذادار رفیقشون بودن،کسایی که اگه واکسن میزدن شاید الان زنده بودن.‌.
                      باخیال راحت واکسن بزنین و
                      قبل ازواکسن
                      بعدازواکسن
                      رعایت پروتکل ها وماسک زدن رو فراموش نکنین🍭

amir mahdi salimiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      7
                      • JuDiJ JuDi

derang سلام😸
                        چون ازمشاوره صحبت کردین خواستم یکی دوموردی که خیلی توپایگاهمون بود رو بگم بهتون
                        اول اینکه خیلیا میپرسیدن آب نمک نزنین بهمون!
                        یامیگفتن میشه تست کنیم ببینیم آب مقطره یا واقعا واکسنه؟!
                        واکسنا همه پلمپ شده وتوی کلدباکس هستن
                        توی هرپایگاه بچه های از آزمایشگاه هستن که وی آلی(پوکه واکسن) مشکوک باشه رو چک میکنن
                        واکسنی که بازمیشه همون لحظه تزریق میشه چون اگربمونه فاسد میشه
                        برای هرشخص یک سرنگ جدا بازمیکنن
                        پس ازاین نظرخیالتون جمع باشه
                        و دوم اینکه میگفتن واکسنو میزنیم نمیریم!
                        بچه ها واکسن شمارو نمیکشه،واکسن باعث نمیشه دیگه کرونا نگیرین!
                        واکسن برای اینکه اگر کرونا گرفتید خدایی نکرده از کرونا جونتون رو ازدست ندین وکرونا شمارو نکشه
                        مثلا برای سینوفارم و برکت ویروس رو گرفتن و بایک تکنولوژی فوق پیشرفته قسمت زنده ویروس رو جداکردن و یه پوسته مرده از ویروس بهتون تزریق میشه
                        تا بدن آمادگی مواجه رو پیداکنه وبتونه آنتی بادی تولید کنه
                        ودرآخراینکه به حرف یکسری ازآدماگوش ندین و واکسن رو بزنین..
                        آقایی اومدپیشمون بالباس مشکی،که گفت خانمم هفته پیش از کرونا فوت کرده،چنتاجوون که اونهاهم عذادار رفیقشون بودن،کسایی که اگه واکسن میزدن شاید الان زنده بودن.‌.
                        باخیال راحت واکسن بزنین و
                        قبل ازواکسن
                        بعدازواکسن
                        رعایت پروتکل ها وماسک زدن رو فراموش نکنین🍭

amir mahdi salimiA آفلاین
                        amir mahdi salimi
                        تجربی
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط amir mahdi salimi انجام شده

@ida-shateri باسلام حالا من یک سوال دارم اصن 😂 چطور برای یک بیماری که هنوز کاملا شناخته نشده وهرروز یک رنگی داره واکسن ساختن؟بعدشم عوارض واکسن الان که معلوم نمیشه چندسال دیگه معلوم میشه چیشده!! اون عوارض سطحی فک نکنم چیز مهمی باشع.
                        والا هر کسی یه حرفی میزنه یکی میگه بزنین یکی میگه نزنید اگه بزنیم و چندسال دیگه پشیمون شیم چی وخیلی چیزای دیگه................................................

JuDiJ چیچکچ saleh darepeimaaS 3 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • amir mahdi salimiA amir mahdi salimi

@ida-shateri باسلام حالا من یک سوال دارم اصن 😂 چطور برای یک بیماری که هنوز کاملا شناخته نشده وهرروز یک رنگی داره واکسن ساختن؟بعدشم عوارض واکسن الان که معلوم نمیشه چندسال دیگه معلوم میشه چیشده!! اون عوارض سطحی فک نکنم چیز مهمی باشع.
                          والا هر کسی یه حرفی میزنه یکی میگه بزنین یکی میگه نزنید اگه بزنیم و چندسال دیگه پشیمون شیم چی وخیلی چیزای دیگه................................................

JuDiJ آفلاین
                          JuDiJ آفلاین
                          JuDi
                          ناظم

amir mahdi salimi 😊
                          واکسنهایی که ساخته شده برای گونه های شناخته شده بیماریه
                          عوارضی که تاچندسال دیگه شاید معلوم نشه برای بیماریه
                          نه واکسن
                          واکسن ویروس مردست،اینکه برای بعضیا همین عوارض طبیعی وکوچیک وجود داره بخاطرشرایط متفاوت بدن هاست
                          توصیه ما به کسایی که مرددن واکسن رو بزنن اینکه یکم فکرکنن..
                          واکسن مثله کارت ملیه،یه مدت که هوشمند شده بودبعضیانرفتن سراغش وگفتن باهمین شناسنامه کارمون راه میفته
                          ولی بعدازچندوقت کارت ملی برای حتی یه کاراداری کوچیک واجب شد وهمه مجبورشدن برن دنبالش
                          الانم که پرسش تحریمه اصرار دارن حتی کاغد رسیدشم بایدباشه
                          چیزی که برای ثبتنام دانشگاه هم همین امسال لازم بود
                          منوشما برای حضور تو دانشگاهم به کارت واکسن احتیاج داریم
                          تا وقتی شرایط مهیاست وانواع واکسن توی کشور هست
                          امکانات لازم در دسترس و رایگانه چرا واکسن نزنین؟
                          ایمنی جمعی وتوقف اپیدمی وقتیه که همه ایمن باشن
                          اگر کسی ضمانت میده واکسن نزنه و کرونا نگیره و به کسی ام منتقل نکنه حرفی نیست نزنه
                          مااونجابه همه میگیم باید ایمان قلبی داشته باشن تا واکسن عمل کنه😂

amir mahdi salimiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • derangD derang

سلام🌹
                            @دانش-آموزان-آلاء
                            @دوازدهم
                            @یازدهم
                            @دهم

خ آفلاین
                            خ آفلاین
                            خانوم لوبیا

@derangمن واکسن نزدم😧اما رفیقم سینوفارم زده بود و حالش خیلی بد شد شکم درد و تهوع و...بقیشم نگم بهترع😁منم از همین عوارضش ترسیدم و نزدم😷 😂

• بەها بە کوڕێکی خوێڕی مەدە کە قەدڕت نازانیت🗿🫴🏻
                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • JuDiJ JuDi

amir mahdi salimi 😊
                              واکسنهایی که ساخته شده برای گونه های شناخته شده بیماریه
                              عوارضی که تاچندسال دیگه شاید معلوم نشه برای بیماریه
                              نه واکسن
                              واکسن ویروس مردست،اینکه برای بعضیا همین عوارض طبیعی وکوچیک وجود داره بخاطرشرایط متفاوت بدن هاست
                              توصیه ما به کسایی که مرددن واکسن رو بزنن اینکه یکم فکرکنن..
                              واکسن مثله کارت ملیه،یه مدت که هوشمند شده بودبعضیانرفتن سراغش وگفتن باهمین شناسنامه کارمون راه میفته
                              ولی بعدازچندوقت کارت ملی برای حتی یه کاراداری کوچیک واجب شد وهمه مجبورشدن برن دنبالش
                              الانم که پرسش تحریمه اصرار دارن حتی کاغد رسیدشم بایدباشه
                              چیزی که برای ثبتنام دانشگاه هم همین امسال لازم بود
                              منوشما برای حضور تو دانشگاهم به کارت واکسن احتیاج داریم
                              تا وقتی شرایط مهیاست وانواع واکسن توی کشور هست
                              امکانات لازم در دسترس و رایگانه چرا واکسن نزنین؟
                              ایمنی جمعی وتوقف اپیدمی وقتیه که همه ایمن باشن
                              اگر کسی ضمانت میده واکسن نزنه و کرونا نگیره و به کسی ام منتقل نکنه حرفی نیست نزنه
                              مااونجابه همه میگیم باید ایمان قلبی داشته باشن تا واکسن عمل کنه😂

amir mahdi salimi
                              تجربی

@ida-shateri درسته😂 👌🏻
                              فقط برای دانش آموزان که الان اختیاری چی میشه؟

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • احسان نوروزی کیویا احسان نوروزی کیوی

سلام من و دوستم دوز اول سینوفارم را زدیم و سالمیم😂🖐️
                                خانوادم هم زدن و عوارضی نداشت دوشنبه هم میرم که دوز دوم را بزنم.
                                به نظر من بزنین چون تو یه درصد خیلی کمی عوارض داره، حداقل ما دانش آموزانی که زیست خوندیم خوب میدونیم که واکسن چقدر مفیده برای بدن و چقدر به سیستم ایمنی کمک میکنه، خواهشا به شایعات و خرافاتی که یک عده بی سواد میان و می نویسند و با جان انسان ها بازی میکنند گوش ندید.

خ آفلاین
                                خ آفلاین
                                خانوم لوبیا

احسان نوروزی کیوی باوا زیست شناس🤓 😂
                                با قدرت برو دوز دوم😂 💪🏼 🎈 💉

• بەها بە کوڕێکی خوێڕی مەدە کە قەدڕت نازانیت🗿🫴🏻
                                1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

@ida-shateri درسته😂 👌🏻
                                  فقط برای دانش آموزان که الان اختیاری چی میشه؟

JuDiJ آفلاین
                                  JuDiJ آفلاین
                                  JuDi
                                  ناظم

amir mahdi salimi اختیاری دیگه😊
                                  مگراینکه خوده سنجش وبهداشت اعلام کنن برای حضوری شدن واکسن لازمه

amir mahdi salimiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • JuDiJ JuDi

amir mahdi salimi
                                    تجربی

@ida-shateri پس فک کنم مدارسم اختیاری کنن🤦♂ 😅

JuDiJ derangD 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • JuDiJ JuDi

amir mahdi salimi
                                      تجربی
                                      این پست پاک شده!
                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0

@ida-shateri پس فک کنم مدارسم اختیاری کنن🤦♂ 😅

JuDiJ آفلاین
                                        JuDiJ آفلاین
                                        JuDi
                                        ناظم

amir mahdi salimi شاید😆🤷🏻‍♀️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Mr. PerfectM آفلاین
                                          Mr. PerfectM آفلاین
                                          Mr. Perfect
                                          فارغ التحصیلان آلاء

سلام دوستان

من واکسن سینوفارم زدم و بعدش خیلی حالم بد شد در حد سرم زدن و اینا البته اینو بگم که بعد فهمیدم که ربطی به واکسن نداشت چون من یه سرماخوردگی خفیف داشتم برا اون اینطوری شدم به نظرم شما هم قبل رفتن به پزشک مراجعه کنید بعد از یه چک کامل برین بزنین.

البته در مورد واکسن که یه عده میگن بعد از دوسال اینطوری میشه اونطوری میشه باید گفت اینا بیشتر حرف های بی اساسی هست واکسن های موجود در ایران از نوع واکسن های بیماری ضعیف شده هست از مدل اون واکسن هایی که در مورد بیماری های آنفولانزا و... هم استفاده شده هست به عبارتی همون تکنولوژی هست فقط کمی واکسن های mRNA که همون فایزر و مدرنا هست کمی مشکل ساز هست که البته به نظر من اونم هیچ مشکلی نداره چون بالاخره در انیستیتو های بزرگ جهان تائیدیه گرفت حالا چرا میگن اونا کمی مشکل دارن چون که تکنولوژی mRNA در مورد واکسن تنها حدود۱۰ سال هست که داره روش تحقیق میشه و برا اولین بار به صورت وسیع در بیماری کرونا استفاده کردند در حالی که واکسن هایی که در ایران هست این مشکل رو ندارند تکنولوژی همه واکسن های موجود در ایران سالهاست که داره در سطح بین المللی استفاده میشه پس بدون نگرانی برین و بزنید. البته چک کردن توسط پزشک هم یادتون نره.

موفق باشید و پیروز 🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه