معنی بیت
-
سلام دوستان
مصراع اول این بیت یعنی چی؟راست چون سوسن و گل از اثر صحبت پاک
بر زبان بود مرا آن چه تو را در دل بود -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
مصراع اول این بیت یعنی چی؟راست چون سوسن و گل از اثر صحبت پاک
بر زبان بود مرا آن چه تو را در دل بود@sara-haghighatrad
عاشق به سوسن تشبیه شده و معشوق به گل
حافظ میگه درست مثل رابطه سوسن و گل، من کلی حرف میزنم اما تو با زبان جواب من رو نمیدی بلکه در دلت حرف های بسیار داری که من اونارو میشنوم
سوسن نماد سخنوری و زبان آوریست در شعر...مثلا در یه قطعه ای مولانا میگه: "سوسن با صد زبان، از تو نشانم نداد"
گل هم نماد خاموشی...که با همین خاموشی حرف های بسیاری رو منتقل میکنه البته برا اندیشه ورزان... -
@sara-haghighatrad
عاشق به سوسن تشبیه شده و معشوق به گل
حافظ میگه درست مثل رابطه سوسن و گل، من کلی حرف میزنم اما تو با زبان جواب من رو نمیدی بلکه در دلت حرف های بسیار داری که من اونارو میشنوم
سوسن نماد سخنوری و زبان آوریست در شعر...مثلا در یه قطعه ای مولانا میگه: "سوسن با صد زبان، از تو نشانم نداد"
گل هم نماد خاموشی...که با همین خاموشی حرف های بسیاری رو منتقل میکنه البته برا اندیشه ورزان...محمدحسین ساجدی ممنونم عالی بود🌸
یه سوال شما چطوری انقدر خوب متوجه بیت ها میشید؟
راهکارتون چی بوده؟ -
S Sara_R has marked this topic as unsolved on
-
محمدحسین ساجدی ممنونم عالی بود🌸
یه سوال شما چطوری انقدر خوب متوجه بیت ها میشید؟
راهکارتون چی بوده؟@sara-haghighatrad
در دوران جاهلیت شعر زیاد میخوندم که به شما بعنوان کنکوری زیاد توصیه نمیکنم (:
در کل شما نمیخواد دقیق منظور شاعر رو بدونید همین که مفهوم اصلی رو متوجه بشید تست رو زدید که اونم با تمرین زیاد بدست میاد...کتاب کمک درسیتون رو کامل بزنید + بیت های سالهای اخیر کنکور رو کار کنید برای بهترین درصد کافیه( من خودمم این کارو میکنم)
اگه علاقه داشتید میتونید کامنت های سایت "گنجور" هم بخونید معمولا برداشت های جالبی از اشعار توشون دیده میشه
موفق باشید🌹 -
@sara-haghighatrad
در کل شما نمیخواد دقیق منظور شاعر رو بدونید همین که مفهوم اصلی رو متوجه بشید تست رو زدید که اونم با تمرین زیاد بدست میاد...کتاب کمک درسیتون رو کامل بزنید + بیت های سالهای اخیر کنکور رو کار کنید برای بهترین درصد کافیه( من خودمم این کارو میکنم)
اگه علاقه داشتید میتونید کامنت های سایت "گنجور" هم بخونید معمولا برداشت های جالبی از اشعار توشون دیده میشه
موفق باشید🌹محمدحسین ساجدی
بازم ممنونم🌸🌸 -
@sara-haghighatrad
موفق باشید🌹محمدحسین ساجدی
یعنی کسی که شعر زیاد میخونه در دوران جاهلیت به سر میبره؟! -
محمدحسین ساجدی
یعنی کسی که شعر زیاد میخونه در دوران جاهلیت به سر میبره؟!@danial-hosseiny
نه منظورم این نبود