ساعت مطالعه
-
M Tg
سلام
حداقل 16 دقیقه حداکثر 38 دقیقه ای -
M Tg
باشه
ولی حانیه میدونی اگه بخوام فیلم رو جز ساعت مطالعه حساب کنم میشه مثلا 3 ساعت مطالعه ام فیلم دیدن و تست کم
من مجبورم فیلم ببینم البته بجای کلاسای مدرسه -
M Tg
باشه
ولی حانیه میدونی اگه بخوام فیلم رو جز ساعت مطالعه حساب کنم میشه مثلا 3 ساعت مطالعه ام فیلم دیدن و تست کم
من مجبورم فیلم ببینم البته بجای کلاسای مدرسهMaryam Nateqi در ساعت مطالعه گفته است:
M Tg
باشه
من مجبورم فیلم ببینم البته بجای کلاسای مدرسهچون مثلا دوستام که کلاس دارن از ساعت 7 تا مثلا 12 منم این فیلما رو منم به عنوان کلاس حساب میکنم اما نمیدونم جز این فیلما چند ساعت مطالعه داشته باشم
-
Maryam Nateqi در ساعت مطالعه گفته است:
M Tg
باشه
من مجبورم فیلم ببینم البته بجای کلاسای مدرسهچون مثلا دوستام که کلاس دارن از ساعت 7 تا مثلا 12 منم این فیلما رو منم به عنوان کلاس حساب میکنم اما نمیدونم جز این فیلما چند ساعت مطالعه داشته باشم
Maryam Nateqi تو ساعات مدرسه اگه میبینی جز مدرسه حساب میشه
-
Maryam Nateqi تو ساعات مدرسه اگه میبینی جز مدرسه حساب میشه
M Tg
ما کلاسای مدرسه مون از 10 تا 12 هست من یه قسمتی از مطالعه مو اون زمان میخونم مثلا لغات چون باید مراقب کلاس هم باشم اما قبل و بعد کلاس باید فیلم ببینم
یعنی اینطوری بگم ساعت مطالعه ام میخوام خوندن کتاب و تست باشه نه فیلم دیدن -
M Tg
ما کلاسای مدرسه مون از 10 تا 12 هست من یه قسمتی از مطالعه مو اون زمان میخونم مثلا لغات چون باید مراقب کلاس هم باشم اما قبل و بعد کلاس باید فیلم ببینم
یعنی اینطوری بگم ساعت مطالعه ام میخوام خوندن کتاب و تست باشه نه فیلم دیدنMaryam Nateqi خب فیلمات زیادن
چ اصراری داری
کمتر ببین
بجاش بیشتر مرور کن و خودتم بخون
یاهم ۷ ۸ ساعت بخون که من توصیه نمیکنم... -
Maryam Nateqi خب فیلمات زیادن
چ اصراری داری
کمتر ببین
یاهم ۷ ۸ ساعت بخون که من توصیه نمیکنم...M Tg
اونوقت میشم مثل کسی که مدرسه نمیره اگه فیلم نبینم -
Maryam Nateqi خب فیلمات زیادن
چ اصراری داری
کمتر ببین
یاهم ۷ ۸ ساعت بخون که من توصیه نمیکنم...M Tg
البته بگما هفته اول آزمون فشرده فیلم میبینم
یعنی هفته دوم بدون فیلم
حالا میشه بگی برای هر دو شرایط چند ساعت مناسبه حانیه؟ -
یا اگر باز میخوای روال قبلیو پیش بری
۳ ساعت توی هفته اول فیلم ببین
۲ ساعت مرور کن همون مباحث فیلمو
بعد توی دو هفته بعدی ک فیلم نمیبینی روی ۴ ۵ ساعت تست بزن از همون مباحثM Tg
مرسی️
️
️
-
سلام خوب هستین
دوستان بنظرتون من یازدهمی
چند ساعت باید بخونم تا خود کنکور همینطوری به صورت پله پله افزایش بدم البته من تقریبا روزی 4،5 فیلم میبینم که تایم شون رو جز ساعت مطالعه حساب نمیکنم (البته هفته های اول آزمون اینطوری فشرده است)
و میخوام با برنامه ریزی درستم دهم ی کوچولو هم مرور کنم و تست بزنم (اینم بگم سرعت تست زدم لاک پشتی هست)
Maryam Nateqi فیلمارو بزن رو دور تند
بالای صفحه وقتی فیلم میبینی دوتا علامت هست یکیش مثل ساعته بزن رو اون و سرعتشو بیشتر کن
جاهایی که مهمه دوباره سرعتشو کم کن
اینطوری فیلما زمان کمتری میبرن -
ساعات دیدن فیلم های درسی بدون کم و کاست میتونه جز ساعت مطالعه شما محسوب بشه
-
ساعات دیدن فیلم های درسی بدون کم و کاست میتونه جز ساعت مطالعه شما محسوب بشه
Masih shirdel
خودم نمیخوام آخه