سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشکل از کجاست؟ من یا جامعه من؟!!
-
سلام
انشاءلله عالی باشید
سال کنکورم که امسال باشه من سنگینی فضای کنکور رو به مراتب خییییلی بیشتر از دو سال پیش حس میکنم! و از طرفی میدونم که اوضاع قراره بدتر از این هم بشه!
نمیدونم واقعا متاسفانه یا خوشبختانه جو رقابتی بچه های مدرسه ای داخلش هستم شدیده ، از نوع مریضش
واقعا ببخشید که اینطوری گفتم
ولی به شدت ازار میده منو
و میدونم که در شهر های دیگه هم در اکثر مدارس این جو حتی بدترش هم هست.
خب شاید بگین اینکه خیلی خوبه! ادم ترغیب میشه به درس خوندن!
کاملا حرفتون درست
اما خودتون هم شاهدبودین و هستین که فقط به خاطر اینکه دوستش یا همکلاسیش نفهمه چه کلاسی میره یا چ کتابی میخونه یا چند ساعت درس میخونه دروغ میگه!
واقعا حالم از این رفتار بهم میخوره
متنفرم از این کار
خب نگو ولی دیگه دروغ هم نگو
یا حتی میان میگن ما هیچی نخوندیم! ما صفریم!
بعد رتبه خوب تو ازمون ها میارن یا امتحانشون میشه 20! بعد اینجاست که ادم فکر میکنه بهشون امداد غیبی رسیده!
خب واقعا خجالت نمیکشن؟ حتی یه ذره؟
بعد مثلا دروغ گفتن تو ،باعث پیشرفتت میشه؟!
واقعا ادم افسوس میخوره به حال این جامعه ( مدرسه) که از وقتی واردش میشی گوشت مزین به دروغ میشه تا وقتی میری خونه!
البته الان به لطف کرونا! دیگه شاهد همچین صحنه های دلخراشی نیستم!
ولی خب...
باز هم تو همون فضای مسموم دارم نفس میکشم!ولی حالا خودم رو بگم که من با رقابت استرس میگیرم
واقعا نمیدونم چرا؟
کارام به تعویق میفته تا اینکه سرعت بگیرن
استرسم مانع حرکتم میشه
نمیدونم چکار کنم؟
مخصوصا امسال که این فضا چ بخوام چ نخوام هست
پس ازتون میخوام تا کمکم کنید که چکار کنم که اینقدر اذیت نشم و چطوری مدیریتش کنم؟ -
-
-
shirin norouzi
نمیتونی دور شی ازشون؟!
مثلا رابطتو کمرنگ کنی .. اصلا درمورد درس و تایم مدرسه حرف نزنی .. از گروهاشون لفت بدی ..
خیلی جدی گرفتی بنظرم
خب وقتی میدونی دروغ میگ چرا استرس!؟ -
shirin norouzi همه جا اینجوری هست نیاید جدی بگیرید وارد بحث شون نشو یا هر کار میکنی تو برنامه خودت رو داشته باش
-
@shirin-norouzi.ببین منم شده دوستم بگه دیروز خوندی؟و من بگم نخوندم و واقعا واقعا هم نخونده باشم و اون دوستم ۱۳ ساعت خونده باشه اما من رتبه یک بشم و اون رتبه ۱۴ کلاس...حالا چرا؟
چون من اون مبحث رو سر کلاس یاد گرفتم/قبلا نه روز قبل امتحان کلی سوال و تست حل کردم و حالا با اینحال ک گفتم دیروز نخوندم و واقعا هم نخوندم اما جز بهترین ها بودم!!
ممکنه دوستم فکر کنه من دروغ گفتم در حالی ک نگفتم!
یا اینکه چقدر خوندی!؟
بنظرم مسخره ترین سواله!
ممکنه یکی تو ی ساعت به تسلط برسه یکی تو ۵ ساعت به همون میزان تسلط بعد پس باید ب اونی ک یه ساعته درس رو یاد گرفته و گفته من یه ساعت خوندم بگیم دروغگو؟
یا مثلا شده که دوستم به من بگه من اصلا نتونستم بخونم اما این معنی رو نمیده که اون هیچوقت کتاب رو باز نکرده که...معنیش اینه که با کیفیت کافی یا جوری که براش رضایت بخش باشه نخونده...
خلاصه که یکم مهربون فکر کنید حس بهتری میگیرید...تا هی افکار منفی دروغ رو تو ذهن پرورش بدید...
مثلا دوست من بهم بگه الان درس نمیخونه...خب یک اینکه به من چه؟دو اینکه اگرم دروغ بگه که کارش مسخرست و نشون میده اعتماد بنفس کافی نداره و فکر میکنه من بهترم که میخواد من نخونم جون فکر میکنه من بخونم اون هیچی نمیشه که در این صورت خاک تو سرش بره اعتماد بنفسشو ببره بالا و اصلا ممکنه راست بگه دیشب تا صبح داشته میخواده الان میخواد بره استراحت کنه ربات که نیست...
حالا اگر نمیتونید دیدتون رو مثبت کنید با بقیه کمتر ارتباز داشته باشید تا حرفاشون باعث نشه حس بد بگیرید..!
البته منکر نمیشم ک یکسری واقعا دروغ میگن ولی بیاید مثبت نگاه کنیم -
shirin norouzi شاید استرسی که میگیری به خاطر تیپ شخصیتیت باشه. مثلا من خودم infp م و از مسابقه و اینجوری چیزا واقعا فراریم چون استرس میگیرم و گند میزنم فقط. اگه فقط به خاطر تیپ شخصیتیته شاید بتونی باهاش کنار بیای یکم
-
سلام دوست من حالت چطوره؟
خوب من استرسی که داری رو خیلی خوب درک میکنم
خیلی جاها سره استرس توی رقابت ها کم اوردم
اما پاک کردن صورت مسئله برای من توی سال دوازدهمم اصلا نتیجه خوبی نداشت
استرس آدمو تبدیل میکنه به دیگ بخار.
اگه سوپاپ نداشته باشی در اثر فشار مغزت میترکه!
برای همین بهت پیشنهاد میکنم فشار استرس رو با راه کارهایی که هست کنترل کنی!
یه سری شو من استفاده میکنم خیلی کمکم کرده امیدوارم به تو هم کمک کنه
اولین گزینه اینه که وقتی متوجه استرست میشی میزان جنب و جوش بدنت رو کم کنی من خودم ادمی ام که استرس میگیرم زیاد راه میرم و وقتی متوجه میشم که استرسم داره زیاد مبشه میشینم
گزینه دوم تنفسه مغزت مثل یکک پردازنده که نیاز داره خنک باشه برای کار کردن نیاز داره که خنک باشه بالخره اونم یه پردازنده ی قدرت منده و این وظیفه رو اکسیژن بر عهده داره
میتونی به صورت ۴ ثانیه دم ۷ ثانیه نگه داشتن و ۸ ثانیه یازدم انجامش بدی اینکار به تمرکزت هم کمک میکنه البته اگه قبل از اینکه تنفس رو شروع کنی مشکلاتت رو بیاری روی کاغذ حسابی میتونی روی استرست تاثیر بذاری!
موفق باشی
یکمم بیخال باش -
Sharllot
میتونم دور شم ولی میدونید موضوع اینجاست که اگه خیلی هم از این فضا فاصله بگیرم نمیخونم
یعنی حس میکنم رقابت شبیه داروعه
مثل همون حدیثی که داریم ( منتها موضوعش رو یادم نمیاد )
کمش مفیده
زیادش سمه
اصلا نباشه هم اوضاع خیلی داغون میشه
همین موضوعه که نمیدونم چکار کنم
اگر بخوام یکم هم حس رقابت رو حس کنم این فضا کلا احاطه ام میکنه!
مدیرت کردنش رو بلد نیستم و میخوام یادش بگیرم اما نمیدونم چطوری! -
Kit Cat
درست میگین
من خودم هم این تجربه رو داشتم
2 روز قبل از ازمونی که خیلی مهم بود مریض شدم و نتونستم اون دو روز رو بخونم و رتبه ای که از ازمون گرفتم در مدرسه عالی بود و خب دوستم باور نمکرد که مثلا من روز قبلش نتونسته بودم بخونممنتها من بار ها اثبات شده برام که مثلا فلانی که میگه من همش تو گوشیمم و کم درس میخونم مادرش به من گفتن که من نمیذارم در روز بیشتر از نیم ساعت استفاده کنه!
قبلا خیلی دیدم مثبت تر بود ولی با این همه حرفایی که شنیدم و بعدش فهمیدم الکی گفتن دیدم به مفی گراید!
اما باز هم میگم که شما درست میگید
اگه دیدم رو مثبت تر کنم کمتر اذیت میشم از این فضامرسی که وقت گذاشتی الان راحت تر شدم نسبت بهش
گاهی ادم نیاز داره یکسری حرف ها براش یاد اوری بشه -
Masih shirdel
خیلی ممنونم که تجربه هات رو با من در میون گذاشتی
منم وقتی استرس میگیرم به جای نشستن همش راه میرم و جنب و جوش دارم و تا حالا دقت نکرده بودم که نشستن میتونه مفید تر باشه ! -
Par isa
اره واقعا احساس میکنم به خاطر تیپ شخصیتیمه
infj ام و اصلا نمی تونم گاهی این حجم از فشار رو تحمل کنم چون تو این تیپ معمولا افراد از اجتماع یا رقابت های فشرده دوری میکنن
بار ها فکر کردم کاش میشد شخصیت روحیم رو یه امسال تغییر بدم که از شر این احساسات خلاص شم ولی متاسفانه نمیشه -
وای یکی از دوستای منم اینطوریه ️
همیشه میگه نخوندم از حد... بلدم درسو امتحان که میدادیم میومدیم بیرون میگف بچه گند زدم بعد میشد ۲۰
اینطور آدما هم پنهونکاری میکنن هم دروغ میگن اگه نمیخوای بگی خب نگو چرا همیشه گریه و زاری میکنی؟!
و اینطور حرف زدنشون باعث میشه ما هم روحیه مون تضعیف بشه به نظرم دور شدن از دوستا راه درستی نیس چون اینطوری از بقیه عقب میوفتی من خودم دیگه اون دوستمو میشناسم میدونم هرچه بیشتر بگه نخوندم به همون قدر خونده برا همین وقتی اونطوری حرف میزنه دیگه روحیه مو تضعیف نمیکنم شل نمیگیرم چون میدونم اون خودش داره این حرفارو میزنه که از من چند قدم جلو تر بیوفته و منو رقیب بزرگی میدونه واسه خودش و این باعث میشه روحیه بگیرم برا بیشتر خوندن -
shirin norouzi
لعنت به بقیه
ارتباطتون رو با دنیای بیرون قطع کنید و به کارتون برسید
من خودمو با صغیرو کبیرو مقایسه کردم الان پشت کنکوریم
شما نکنید این کارو -
مهدیه احترامی 0 سلام لطف دارید منم متقابلا ارزوی موفقیت براتون میکنم
-
shirin norouzi shirin norouzi خب راستش یه جوی گاها بین بچه ها دیدم که مثلا یسری ی فکر مزخرف مبنی بر هر کی با تلاش کمتر درس بخونه باهوش تره یا مثلا هر کی بیشتر درس بخونه یا اصطلاحا درس بخونه نمیتونه شاخ و کول و این حرفا باشه که البته چرت محضه!یکی میتونه هم درس بخونه هم ادم جذابی باشه...مگه قراره همه درسخونا با عینک ته استکانی جلو کلاس بشینن و برای معلم چاپلوسی کنن؟و من ب شخصه دیدم افردای رو که نه از روی بدجنسی بلکه با همین تفکر مزخرف میگن ما درس نمیخونیم در حالی ک کتابشونو جوییدن
واقعا حس بدی داره که فکر کنید دوستتون همچین دروغ مسخره ای گفته و تا حدودی درک میکنم که اینکارا باعث میشه آدم حس کنه دوستش دوستش نیست اما اون دید مثبت رو باید تقویت کنیم دیگه
خواهش میکنم خوشحالم که حرفایی رو که میخواستید یاداوری بشن یاداوری کردم و نوشته هام مفید بودن -
سلام، دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها بپرهیزد
دوری کن فقط -
@zahra-hamrang وایییی دقیقا منم یه چنین دوستی داشتم واقعا آدم ازدستش کلافه میشد.با این که دروغ هاش همش ضایع میشد ولی بازم از این کارش دست نمیکشیدو مصمم ترم میشد.واقعا نمی فهمیدمش