جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد
-
Yegane Dehqan
آی از جزوه عقب افتاده، ترامپ بَمیرعآزمون عقب افتاد نمیدونه چیکار بکنعع، آی ترامپ بمیرع
آزمونو گند زد چجوری میخاد جمع کنه، آی ترامپ بمیرع
جزوه تا ۱۲ آبان نمیاد خاک تو سرمون شد و آی ترامپ بمیرعععع
.
.
احساسی دارم بیشتر شبیه به افسردگی بعد زایمان...نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam الان ترامپ این وسط چکاره بود؟
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان به جرم پیام بازرگانی بودن میان میندازنم بیرون خودشون
-
Amirreza Vafaei Moghadam به نظرم اگه آلاء جزوه ها رو توی یه پک قرار بده و حدود قیمت رو بکنه 1 میلیون همه بچه ها راضی میشن
چون هم چاپش رنگی میشه و هم یِکَمی قیمت مناسب ترنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti بله منم موافقم
-
Yegane Dehqan
آی از جزوه عقب افتاده، ترامپ بَمیرعآزمون عقب افتاد نمیدونه چیکار بکنعع، آی ترامپ بمیرع
.
.
احساسی دارم بیشتر شبیه به افسردگی بعد زایمان...نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
نه بابا با ترامپ چیکار دارم
آزمون دیروزمم کنسل کردم
از ساعت ۳ فیزیک جلوم بازه تازه رسیدم صفحه دومشششش -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی دوست دارم دوستای آلاییمو از نزدیک ببینم
️
-
خیلی دوست دارم دوستای آلاییمو از نزدیک ببینم
️
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهYegane Dehqan همچنین
البته این ترامپ بمیره عکسش پروفایلش بوده -
Amirreza Vafaei Moghadam الان ترامپ این وسط چکاره بود؟
المپیادیانوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
نمیدونم -
@roghayeh-eftekhari
نمیدونمنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam میفهمم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
نه بابا با ترامپ چیکار دارم
آزمون دیروزمم کنسل کردم
از ساعت ۳ فیزیک جلوم بازه تازه رسیدم صفحه دومششششالمپیادیانوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهYegane Dehqan
اینستا رو باز کردم دیدم چنددد نفر (شونزده ۱۷ تا) غریبه دایرکت دادن درباره جزوه نوشتن چ گرونه و چ خاکی کنیم پول نداریم!
.
.
رفتم پیام دایرکت یکی رو تایید کردم نوشتم « احساسی شبیه استرس هنگام زایمان دارم! »
.
.
بعد یارو نوشت: « اون موقع ک بیهوشی! »بعد سریع نوشت: « اععع ن تو ک پسری بچه دار نمیشی اصن! »
-
Yegane Dehqan
اینستا رو باز کردم دیدم چنددد نفر (شونزده ۱۷ تا) غریبه دایرکت دادن درباره جزوه نوشتن چ گرونه و چ خاکی کنیم پول نداریم!
.
.
رفتم پیام دایرکت یکی رو تایید کردم نوشتم « احساسی شبیه استرس هنگام زایمان دارم! »
.
.
بعد یارو نوشت: « اون موقع ک بیهوشی! »بعد سریع نوشت: « اععع ن تو ک پسری بچه دار نمیشی اصن! »
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
پناه اوردن دایرکت تو
️
-
Yegane Dehqan
.
.
.
.
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam واااااای
-
Yegane Dehqan
.
.
احساسی دارم بیشتر شبیه به افسردگی بعد زایمان...Amirreza Vafaei Moghadam قشنگ مشخصه تجربه کردیااا این احساسو
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قیمتاش واقعا زیاااده من حساب کردم حدودا یک میلیون و دویست وشصت هزار تومن باید بدم پول جزوه واین واقعااا سنگینه آلا جان توروخدا یکاری بکن @M-an
-
Amirreza Vafaei Moghadam قشنگ مشخصه تجربه کردیااا این احساسو
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRyhn E آقااااا
الان پرتمون میکنن بیرون
تموم کنید این بازی رو -
Mohammad Dehghan شیمی و زیست توی تخصصی ها تمام رنگیه به همین دلیل قیمتش بالا تره.
الان توی کپی مکس کمترین کلاس رنگیش برای شیمی دو رو ۵۰۰ خورده ای در میادامیر محمد دادرس
آخه گفته بودن با اینکه رنگیه ولی هزینه ش از سیاه سفید کمتره -
Ryhn E آقااااا
الان پرتمون میکنن بیرون
تموم کنید این بازی رونوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
امیر محمد دادرس
آخه گفته بودن با اینکه رنگیه ولی هزینه ش از سیاه سفید کمترهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara Aliakbari اره دقیقا حداقل باید یه کد تخفیف بدن برا بچه هایی که خریدن ابریشمو
-
hoosin goodarzi چهار تا درس تخصصی برا تجربیا
839 میشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط amirhossein azizi انجام شدهMina Sadeghi برا ریاضیا تخصصی ۷۲۶ میشه...البته از قیمت چاپ سیاه سفید انقلاب هم کمتره ولی انصافا برا مایی که پول خرید پک دادیم زور داره...
-
Amirreza Vafaei Moghadam قشنگ مشخصه تجربه کردیااا این احساسو
المپیادیانوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهRyhn E
برفی داشت بچه هاشو بدنیا میاورد ور دستش بودم
خودم یه پا دکترم دیگفقط مطب ندارم
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلا کاش هزینشونو همراه با پیش رفتن فرسنگا قسطی
میسوند