جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد
-
خیلی دوست دارم دوستای آلاییمو از نزدیک ببینم
️
-
خیلی دوست دارم دوستای آلاییمو از نزدیک ببینم
️
Yegane Dehqan همچنین
البته این ترامپ بمیره عکسش پروفایلش بوده -
Amirreza Vafaei Moghadam الان ترامپ این وسط چکاره بود؟
@roghayeh-eftekhari
نمیدونم -
@roghayeh-eftekhari
نمیدونمAmirreza Vafaei Moghadam میفهمم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
نه بابا با ترامپ چیکار دارم
آزمون دیروزمم کنسل کردم
از ساعت ۳ فیزیک جلوم بازه تازه رسیدم صفحه دومششششYegane Dehqan
اینستا رو باز کردم دیدم چنددد نفر (شونزده ۱۷ تا) غریبه دایرکت دادن درباره جزوه نوشتن چ گرونه و چ خاکی کنیم پول نداریم!
.
.
رفتم پیام دایرکت یکی رو تایید کردم نوشتم « احساسی شبیه استرس هنگام زایمان دارم! »
.
.
بعد یارو نوشت: « اون موقع ک بیهوشی! »بعد سریع نوشت: « اععع ن تو ک پسری بچه دار نمیشی اصن! »
-
Yegane Dehqan
اینستا رو باز کردم دیدم چنددد نفر (شونزده ۱۷ تا) غریبه دایرکت دادن درباره جزوه نوشتن چ گرونه و چ خاکی کنیم پول نداریم!
.
.
رفتم پیام دایرکت یکی رو تایید کردم نوشتم « احساسی شبیه استرس هنگام زایمان دارم! »
.
.
بعد یارو نوشت: « اون موقع ک بیهوشی! »بعد سریع نوشت: « اععع ن تو ک پسری بچه دار نمیشی اصن! »
Amirreza Vafaei Moghadam
پناه اوردن دایرکت تو
️
-
Yegane Dehqan
.
.
.
.
Amirreza Vafaei Moghadam واااااای
-
Yegane Dehqan
آی از جزوه عقب افتاده، ترامپ بَمیرعآزمون عقب افتاد نمیدونه چیکار بکنعع، آی ترامپ بمیرع
آزمونو گند زد چجوری میخاد جمع کنه، آی ترامپ بمیرع
جزوه تا ۱۲ آبان نمیاد خاک تو سرمون شد و آی ترامپ بمیرعععع
.
.
احساسی دارم بیشتر شبیه به افسردگی بعد زایمان...Amirreza Vafaei Moghadam قشنگ مشخصه تجربه کردیااا این احساسو
-
قیمتاش واقعا زیاااده من حساب کردم حدودا یک میلیون و دویست وشصت هزار تومن باید بدم پول جزوه واین واقعااا سنگینه آلا جان توروخدا یکاری بکن @M-an
-
Amirreza Vafaei Moghadam قشنگ مشخصه تجربه کردیااا این احساسو
Ryhn E آقااااا
الان پرتمون میکنن بیرون
تموم کنید این بازی رو -
Mohammad Dehghan شیمی و زیست توی تخصصی ها تمام رنگیه به همین دلیل قیمتش بالا تره.
الان توی کپی مکس کمترین کلاس رنگیش برای شیمی دو رو ۵۰۰ خورده ای در میادامیر محمد دادرس
آخه گفته بودن با اینکه رنگیه ولی هزینه ش از سیاه سفید کمتره -
Ryhn E آقااااا
الان پرتمون میکنن بیرون
تموم کنید این بازی رواین پست پاک شده! -
امیر محمد دادرس
آخه گفته بودن با اینکه رنگیه ولی هزینه ش از سیاه سفید کمترهSara Aliakbari اره دقیقا حداقل باید یه کد تخفیف بدن برا بچه هایی که خریدن ابریشمو
-
hoosin goodarzi چهار تا درس تخصصی برا تجربیا
839 میشهMina Sadeghi برا ریاضیا تخصصی ۷۲۶ میشه...البته از قیمت چاپ سیاه سفید انقلاب هم کمتره ولی انصافا برا مایی که پول خرید پک دادیم زور داره...
-
Amirreza Vafaei Moghadam قشنگ مشخصه تجربه کردیااا این احساسو
-
Ryhn E
برفی داشت بچه هاشو بدنیا میاورد ور دستش بودم
خودم یه پا دکترم دیگفقط مطب ندارم
Amirreza Vafaei Moghadam خدایاااا
-
Ryhn E
برفی داشت بچه هاشو بدنیا میاورد ور دستش بودم
خودم یه پا دکترم دیگفقط مطب ندارم
-
@ftm-montazeri خدا نکنهههههه
این چه حرفیه
عه -
Ryhn E آقااااا
الان پرتمون میکنن بیرون
تموم کنید این بازی روYegane Dehqan من که اصلا رسما اضافه ام اول از همه من و میندازن بیرون