معنی بیت ۴
-
سلام دوستان
معنی و مفهوم این بیت چی میشه؟گدایی در میخانه طرفه اکسیری است
گر این عمل بکنی خاک زر توانی کرد -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
معنی و مفهوم این بیت چی میشه؟گدایی در میخانه طرفه اکسیری است
گر این عمل بکنی خاک زر توانی کرد@sara-haghighatrad در معنی بیت ۴ گفته است:
معنی و مفهوم این بیت چی میشه؟
گدایی در میخانه طرفه اکسیری است
گر این عمل بکنی خاک زر توانی کرد
میگه که گدایی کردن از میخانه(اظهار نیاز و خواستن از درگاه معبود)کیمیایِ شگفت انگیزی است که با آن خاک را می توانی تبدیل به طلا کنی گرچه به ظاهر (گدایی کردن) نشانه ی فقیری وبی سروسامانیست ولی درکشورِ عشق معنا ومفهومی دیگردارد ومایه ی رشک سلطانیست:beaming_face_with_smiling_eyes:
سارا تموم عمنی شعراتو من جواب میدما قدرمو بدون:crying_face::face_with_tears_of_joy: -
@sara-haghighatrad در معنی بیت ۴ گفته است:
میگه که گدایی کردن از میخانه(اظهار نیاز و خواستن از درگاه معبود)کیمیایِ شگفت انگیزی است که با آن خاک را می توانی تبدیل به طلا کنی گرچه به ظاهر (گدایی کردن) نشانه ی فقیری وبی سروسامانیست ولی درکشورِ عشق معنا ومفهومی دیگردارد ومایه ی رشک سلطانیست:beaming_face_with_smiling_eyes:
سارا تموم عمنی شعراتو من جواب میدما قدرمو بدون:crying_face::face_with_tears_of_joy:@fatemeh-ma معنی:face_with_tears_of_joy: :person_facepalming_medium-light_skin_tone:
-
@sara-haghighatrad در معنی بیت ۴ گفته است:
سارا تموم عمنی شعراتو من جواب میدما قدرمو بدون:crying_face::face_with_tears_of_joy:@fatemeh-ma
ممنونم🌸
بله بله تموم لحظه هایی که برام وقت گذاشتی و معنی هارو تایپ کردی قدر میدونم و ممنونم😍🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@fatemeh-ma
ممنونم🌸
بله بله تموم لحظه هایی که برام وقت گذاشتی و معنی هارو تایپ کردی قدر میدونم و ممنونم😍🌸@sara-haghighatrad
الــــــهی^^:green_heart: