جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد
-
سلام نمیدونم این عکس اومد یانه
تعداد کل صفحات ۷ جزوه ی ریاضیات رو با ماشین حساب روهم جمع کردم بعد یکجا زدم تو سایت مکس کپی. بدون حذف صفحه ای.
صفحه آ چهار
سیاه و سفیدو قیمت شد تقریبا ۶۵۰ هزار. البته قیمت پست اینارو در نظر نگرفتم فعلا
آلا چون رنگی چاپ میکنه قیمت بیشتری میگیره. من دلم با آلا بود ولی قیمتش برام زیاده. اگه تهران جایی چاپ کردین یا از قیمت خبر دارین لطفا بهم بگین. پیشاپیش ممنون
-
سلام نمیدونم این عکس اومد یانه
تعداد کل صفحات ۷ جزوه ی ریاضیات رو با ماشین حساب روهم جمع کردم بعد یکجا زدم تو سایت مکس کپی. بدون حذف صفحه ای.
صفحه آ چهار
سیاه و سفیدو قیمت شد تقریبا ۶۵۰ هزار. البته قیمت پست اینارو در نظر نگرفتم فعلا
آلا چون رنگی چاپ میکنه قیمت بیشتری میگیره. من دلم با آلا بود ولی قیمتش برام زیاده. اگه تهران جایی چاپ کردین یا از قیمت خبر دارین لطفا بهم بگین. پیشاپیش ممنون
-
SJY هنوز چاپ نکردنش
اونا زرنگ تر چاپ رو متوقف میکنند -
پاسخ: قیمت همه جزوه ها اومد بعد یه سوال با این قیمتا لابد سیمیم نیست همین جوری بهمون میدن؟؟
فک کنم قیمت آخرش برامون 2تومن دربیاد
اصن ناامیدم دلم میخواد یکیو بکشم🩸
️
Mobina Hosseini قبول دارم حرفتون رو ولی من عادت کردم با لپ تاپ راحتم.هر نکته stp هم یا تو پی دی اف تایپ میکنم یا توی کتاب مینویسم.
-
امیر محمد دادرس
آخه گفته بودن با اینکه رنگیه ولی هزینه ش از سیاه سفید کمترهSara Aliakbari این اتفاق اگه الا مثل گاج یا خیلی سبز و ... که انتشارات هستن ، چاپخونه هم از خودشون هست، الا هم چاپخونه از خودش باشه می افته .در این صورت میتونستن به شکل کتاب چاپ کنن با هزینه کمتر حتی به بازار هم عرضه کنن . قطعا بسیاری از جزوات الا اگه کتاب بشن و به بازار عرضه بشن میتونن بازار رو به دلیل محتوای مناسبشون برای خودشون کنن .
ولی این چیزا اگه قرار بشه اجرایی بشه زمان بره . -
پاسخ: قیمت همه جزوه ها اومد بعد یه سوال با این قیمتا لابد سیمیم نیست همین جوری بهمون میدن؟؟
️
Mobina Hosseini
بیا باهم بریم بکشیم🩸
-
️
Mobina Hosseini
بله سیمی نیست
سیمیشم بالای 300 تومن در میاد فکر کنم
ولی خوب رنگیه دیگه
سیاه و سفید بخواین نصفش میشه -
Amirreza Vafaei Moghadam
sohrab
لطفا یه تخفیفی در نظر بگیرید قیمتا سنگینهسید رضا ساداتی خیلی سنگینه واقعا
-
Amirreza Vafaei Moghadam قیمتا واقعا زیاده
منکه میخوام از سایت مکس کپی سفارش بدم خیلی ارزون تر میشه مثلا زبان 45 تومن میشه فیریک 106 تومن
Nrjs D خب اونا رنگین ؟؟
-
Yegane Dehqan منم عقب افتادم ولی از راه ابریشم نه
ولی خب بی جزوهام میشه خوند
پ.ن:الان همه میریزن سرم@roghayeh-eftekhari چشمت نابود میشه اصلا نمیتونی بخونی مخصوصا شیمی
-
تا کی وقت داریم بخریم ؟
-
این پست پاک شده!
Amirreza Vafaei Moghadam در جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد گفته است:
ی بچه بازی د
سلام تاپیکها تکراری بود بنابرین صلاح دیدم ادغام بشن. نیازی به اخراج یا بیاحترامی نیست!
-
این پست پاک شده!
Amirreza Vafaei Moghadam در جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد گفته است:
اگر ناظمها هم به شما تذکر دادن پس توصیه میکنم لینکهای این تاپیک رو حتما با دقت بخونید
https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره/3?_=1631797130321
https://forum.alaatv.com/topic/32237/قوانین-انجمن?_=1634397854340
-
کاشکی آلاء رئیس کالاف دیوتی بود %(#ff0000)[طرح پرچم] برای %(#ff0000)[گردونه] و %(#ff0000)[باندل] و کلا %(#ff0000)[cp] میزد خیخیخی... البته من ک ۴ سیزن ای میشع دیگه پلی نمیدم ولی اگ بود چ میشد
-
بازم لایو تاخیر داره
-
بازم لایو تاخیر داره
@آرمان-میرانی فقط پنج دیقه بود تاخیرش
-
Hhh Hh
میشه زحمت ضبط لایو امشب رو هم بکشید؟؟
ممنون -
Hhh Hh
ممنون -
Hhh Hh
ممنونReza Estendi
سلام
من دانلود نمیکنم . فقط لینکش رو میفرستم که هم بتونید دانلود کنید و هم اگه اینستا دارید مستقیم ببینید
بفرمایید
https://www.instagram.com/tv/CVGLbtHMbbY/?utm_medium=copy_link