جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد
-
پاسخ: قیمت همه جزوه ها اومد بعد یه سوال با این قیمتا لابد سیمیم نیست همین جوری بهمون میدن؟؟
فک کنم قیمت آخرش برامون 2تومن دربیاد
اصن ناامیدم دلم میخواد یکیو بکشم🩸
️
Mobina Hosseini
بله سیمی نیست
سیمیشم بالای 300 تومن در میاد فکر کنم
ولی خوب رنگیه دیگه
سیاه و سفید بخواین نصفش میشه -
Amirreza Vafaei Moghadam
sohrab
لطفا یه تخفیفی در نظر بگیرید قیمتا سنگینهسید رضا ساداتی خیلی سنگینه واقعا
-
Amirreza Vafaei Moghadam قیمتا واقعا زیاده
منکه میخوام از سایت مکس کپی سفارش بدم خیلی ارزون تر میشه مثلا زبان 45 تومن میشه فیریک 106 تومن
Nrjs D خب اونا رنگین ؟؟
-
Yegane Dehqan منم عقب افتادم ولی از راه ابریشم نه
ولی خب بی جزوهام میشه خوند
پ.ن:الان همه میریزن سرم@roghayeh-eftekhari چشمت نابود میشه اصلا نمیتونی بخونی مخصوصا شیمی
-
تا کی وقت داریم بخریم ؟
-
این پست پاک شده!
Amirreza Vafaei Moghadam در جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد گفته است:
ی بچه بازی د
سلام تاپیکها تکراری بود بنابرین صلاح دیدم ادغام بشن. نیازی به اخراج یا بیاحترامی نیست!
-
این پست پاک شده!
Amirreza Vafaei Moghadam در جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد گفته است:
اگر ناظمها هم به شما تذکر دادن پس توصیه میکنم لینکهای این تاپیک رو حتما با دقت بخونید
https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره/3?_=1631797130321
https://forum.alaatv.com/topic/32237/قوانین-انجمن?_=1634397854340
-
کاشکی آلاء رئیس کالاف دیوتی بود %(#ff0000)[طرح پرچم] برای %(#ff0000)[گردونه] و %(#ff0000)[باندل] و کلا %(#ff0000)[cp] میزد خیخیخی... البته من ک ۴ سیزن ای میشع دیگه پلی نمیدم ولی اگ بود چ میشد
-
بازم لایو تاخیر داره
-
بازم لایو تاخیر داره
@آرمان-میرانی فقط پنج دیقه بود تاخیرش
-
Hhh Hh
میشه زحمت ضبط لایو امشب رو هم بکشید؟؟
ممنون -
Hhh Hh
ممنون -
Hhh Hh
ممنونReza Estendi
سلام
من دانلود نمیکنم . فقط لینکش رو میفرستم که هم بتونید دانلود کنید و هم اگه اینستا دارید مستقیم ببینید
بفرمایید
https://www.instagram.com/tv/CVGLbtHMbbY/?utm_medium=copy_link -
سلام قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) سیمی و سیاه سفید سایت مکس کپی : 833750
قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) رحلی و رنگی سایت چی بخونم : ۱,۳۳۲,۶۰۰
نظرتون با کدومه ؟ اینم در نظر بگیرید که تابستون آلا گفت مهر میاد و توی مهر گفت فرسنگ 2 الانم 12 آبان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
سلام قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) سیمی و سیاه سفید سایت مکس کپی : 833750
قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) رحلی و رنگی سایت چی بخونم : ۱,۳۳۲,۶۰۰
نظرتون با کدومه ؟ اینم در نظر بگیرید که تابستون آلا گفت مهر میاد و توی مهر گفت فرسنگ 2 الانم 12 آبان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاءحسین آقاپور
من نظرم اینه که بعضی درسا مثل فیزیک و ریاضی اصلا رنگیو سیاه سفیدشون فرقی نداره
ادم توی این دوره وزمونه اون 20 تومنو بذاره جیبش بهتره
من به مکس کپی ندادم ولی به کانال کاف پرینت که دادم برام برگی 300 زد خیلی خوب شد قیمتش -
نوشته ارسال از ۱٢ آبان
-
این کار الا که تاپیک که های که به حق انتقاد کرده بودن رو پاک کرد، به نظرم اصلا کار خوبی نبود
همونجور که در تاپیک های قبلی عرض کردم
قیمت جزوه ها واقعا بالاست و اینجوری هرکسی که راه ابریشم داره یا نداره میتونه بخره، پیشنهاد من دادن کد تخفیف به راه ابریشمی هاست -
این کار الا که تاپیک که های که به حق انتقاد کرده بودن رو پاک کرد، به نظرم اصلا کار خوبی نبود
همونجور که در تاپیک های قبلی عرض کردم
قیمت جزوه ها واقعا بالاست و اینجوری هرکسی که راه ابریشم داره یا نداره میتونه بخره، پیشنهاد من دادن کد تخفیف به راه ابریشمی هاستali rahimi 0 اره اگه راه داشت باید یه تخفیف هرچند کوچیک به بچه های راه ابریشم میداد تا یه وجه تمایز بین بچه های راه ابریشم با بقیه وجود داشته باشه