جزوههای راه ابریشم در سایت "چی بخونم" منتشر شد
-
بازم لایو تاخیر داره
-
بازم لایو تاخیر داره
@آرمان-میرانی فقط پنج دیقه بود تاخیرش
-
Hhh Hh
میشه زحمت ضبط لایو امشب رو هم بکشید؟؟
ممنون -
Hhh Hh
ممنون -
Hhh Hh
ممنونReza Estendi
سلام
من دانلود نمیکنم . فقط لینکش رو میفرستم که هم بتونید دانلود کنید و هم اگه اینستا دارید مستقیم ببینید
بفرمایید
https://www.instagram.com/tv/CVGLbtHMbbY/?utm_medium=copy_link -
سلام قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) سیمی و سیاه سفید سایت مکس کپی : 833750
قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) رحلی و رنگی سایت چی بخونم : ۱,۳۳۲,۶۰۰
نظرتون با کدومه ؟ اینم در نظر بگیرید که تابستون آلا گفت مهر میاد و توی مهر گفت فرسنگ 2 الانم 12 آبان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
سلام قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) سیمی و سیاه سفید سایت مکس کپی : 833750
قیمت جزوه عمومی و اختصاصی ( فیزیک استاد کازرانیان ) رحلی و رنگی سایت چی بخونم : ۱,۳۳۲,۶۰۰
نظرتون با کدومه ؟ اینم در نظر بگیرید که تابستون آلا گفت مهر میاد و توی مهر گفت فرسنگ 2 الانم 12 آبان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاءحسین آقاپور
من نظرم اینه که بعضی درسا مثل فیزیک و ریاضی اصلا رنگیو سیاه سفیدشون فرقی نداره
ادم توی این دوره وزمونه اون 20 تومنو بذاره جیبش بهتره
من به مکس کپی ندادم ولی به کانال کاف پرینت که دادم برام برگی 300 زد خیلی خوب شد قیمتش -
نوشته ارسال از ۱٢ آبان
-
این کار الا که تاپیک که های که به حق انتقاد کرده بودن رو پاک کرد، به نظرم اصلا کار خوبی نبود
همونجور که در تاپیک های قبلی عرض کردم
قیمت جزوه ها واقعا بالاست و اینجوری هرکسی که راه ابریشم داره یا نداره میتونه بخره، پیشنهاد من دادن کد تخفیف به راه ابریشمی هاست -
این کار الا که تاپیک که های که به حق انتقاد کرده بودن رو پاک کرد، به نظرم اصلا کار خوبی نبود
همونجور که در تاپیک های قبلی عرض کردم
قیمت جزوه ها واقعا بالاست و اینجوری هرکسی که راه ابریشم داره یا نداره میتونه بخره، پیشنهاد من دادن کد تخفیف به راه ابریشمی هاستali rahimi 0 اره اگه راه داشت باید یه تخفیف هرچند کوچیک به بچه های راه ابریشم میداد تا یه وجه تمایز بین بچه های راه ابریشم با بقیه وجود داشته باشه
-
حسین آقاپور
من به مکس کپی ندادم ولی به کانال کاف پرینت که دادم برام برگی 300 زد خیلی خوب شد قیمتشsallar savadkoohi در جزوه ها از چی بخونم یا مکس کپی گفته است:
حسین آقاپور
من به مکس کپی ندادم ولی به کانال کاف پرینت که دادم برام برگی 300 زد خیلی خوب شد قیمتشاختصاصی عمومی چقدر شد قیمتش واینکه سیمی هم کردید؟
-
حاجی من تمام کتابای کمک درسی رو گرفته بودم، بعضی درسا حتی چندتا کتاب دارم ولی ۱تومن بیشتر خرج نکردم یه عالمه دست دوم نو دارم
هیچی پول نمونده بمولا واسه این جزوه ها
قیمتا نجومیه -
sallar savadkoohi در جزوه ها از چی بخونم یا مکس کپی گفته است:
حسین آقاپور
من به مکس کپی ندادم ولی به کانال کاف پرینت که دادم برام برگی 300 زد خیلی خوب شد قیمتشاختصاصی عمومی چقدر شد قیمتش واینکه سیمی هم کردید؟
Mobina Hosseini
عمومی رو من ندارم فقط تخصصی چاپش شد حدود 435 تومن
سیمی هم بستگی به تعداد برگی که بهشون میگین سیمی کنن داره
من فکر کنم روی هم نزدیک 100 تومن هم سیمی دادم
ارسالشم چون تهران بودم برام مناسب در اومد
حالا برین خودتون به کانالشون سر بزنید دقیق تر بهتون میگن -
sallar savadkoohi در جزوه ها از چی بخونم یا مکس کپی گفته است:
حسین آقاپور
این پست پاک شده!