ادبیات
-
سلام دوستان.
برای افزایش درصد و یادگیری بهتر یکی که ادبیاتش در حد صفره چه کتاب یا دبیری رو پیشنهاد میکنین؟
هفت خان رو دارم اما وقتی آرایه ها یا دستور رو میخونم فراموش میکنم. -
سلام دوستان.
برای افزایش درصد و یادگیری بهتر یکی که ادبیاتش در حد صفره چه کتاب یا دبیری رو پیشنهاد میکنین؟
هفت خان رو دارم اما وقتی آرایه ها یا دستور رو میخونم فراموش میکنم.Amir 6 منم همینم انگار ادبیات خیلی فراره
-
سلام دوستان.
هفت خان رو دارم اما وقتی آرایه ها یا دستور رو میخونم فراموش میکنم. -
سلام دوستان.
هفت خان رو دارم اما وقتی آرایه ها یا دستور رو میخونم فراموش میکنم.Amir 6 سلام
شما چون با ادبیات مشکل دارین بنظرم از اول نرید سراغ تست چون باعث میشه بیشتر گیج بشید.
میتونید با ویدئو های صفر تا صد آلا پیش برید،بعد درسنامه بخونید بعد برید سراغ تست.
موضوعی اگر کار کنید خیلی بهتره،اینطوری دیگه قاطی نمیکنید. -
Amir 6
سلام😊
من خودم برای ادبیات از دوره های صفر تا صد آقا حسین خانی استفاده میکنم
البته تا الان ارایه ها رو دیدم راضی بودم ارایه ها رو کامل و خوب توضیح میدن
ولی کتاب کار متاسفانه نمی شناسم😶🌻 -
سلام دوستان.
هفت خان رو دارم اما وقتی آرایه ها یا دستور رو میخونم فراموش میکنم.Amir 6 سلامو اون تاپیک گفتم باز باید بگم؟
یه جوری میشه😐😂
سلام!!
ببین ربطی به کتاب نداره خودت یادت میره چیکار به کتاب ملت داری:///😂
خلاصه نویسی کن اگه یادت میره فقط باید خلاصه نویسی کرد که استمرار داشته باشه مثل اینه که یه بار یه لغتو حفظ کنی بعد چند وقت بیای بگی یادم رفت
خو معلومه دیگه باید تکرار کنی...اونم جیزی مثل آرایه های ادبیات که به نظرم اصلا خلاصه نویسی رو گذاشتن برا این.
اگه هم مشکل اشتباه خوندن درسنامس و با اون مشکل داری منبع رو عوض کن
من خودم چون موضوعی میخونم منبع هایی که دارم مختلفه وگرنه میگفتم -
سلام دوستان.
هفت خان رو دارم اما وقتی آرایه ها یا دستور رو میخونم فراموش میکنم.Amir 6
ســـلام
من پیشنهاد میکنم کتاب قرابت معنایی جامع نشر الگو خوبه من خودمم از این استفاده میکنم اگه میخای درصد بالایی توی کنکور بزنی باید این راهکارارو انجام بدی روش مطالعه ادبیات جوریه که باید موضوعی خونده بشه،روش مطالعه آرایه:هر شب این مبحث رو بخون و 10تا تست بزن،روش مطالعه قرابت معنایی:کتاب درسی رو سعی کن قشنگ و دقیق بخونی و تست های کنکور این مبحث رو حل بکنی،روش مطالعه لغت:واژه های اخر کتاب روبخون و لغات اضافی که توی کتاب های کمک درسی اومدع اونا رو هم بررسی کن
تموم:beaming_face_with_smiling_eyes: -
سلام دوستان.
هفت خان رو دارم اما وقتی آرایه ها یا دستور رو میخونم فراموش میکنم.Amir 6 سلام منم خودم تو ادبیات کمیتم لنگ میزد :) و همچنان هم کمی لنگ میزنه بنظرم الان ک فرصت کافی هست دوره های صفر تا صد اقای حسن خانی ببینید خیلی موثره در کنارش کتاب های موضوعی آقای سبطی کارکنید بعدش هم با همون هفت خوان یا نشر الگو یا هر کتاب دیگه ای مهارت تست زنیتون افزایش بدید.
-
@sania-Andiravan
Reyhaneh Moradi
@narjes-hashemi
@fatemeh-ma
mooon haaappy
ممنون ازتون🙏
نکات خوب و کاربردی بود -
@sania-Andiravan
Reyhaneh Moradi
@narjes-hashemi
@fatemeh-ma