-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مدیر جان سلام.لطفا قفل آخرین جزوه ی فیزیک(فیزیک مدرن و حالت جامد) رو بردارین یا مثل بقیه قفل ها کنید.چون من از رو کامپیوتر میخونم باید یه جاهاییش رو هایلایت کنم.این جزوه این قابلیت رو نداهر و بقیش رو میتونم.
-
مدیر جان سلام.لطفا قفل آخرین جزوه ی فیزیک(فیزیک مدرن و حالت جامد) رو بردارین یا مثل بقیه قفل ها کنید.چون من از رو کامپیوتر میخونم باید یه جاهاییش رو هایلایت کنم.این جزوه این قابلیت رو نداهر و بقیش رو میتونم.
مدیرنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهحسین دهقانی پور در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام این جزوه که قفل نیست
منظورتون پرینت کردن هست دیگه؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
اونم آره ، پرینت نمیشود
-
اونم آره ، پرینت نمیشود
حسین دهقانی پور در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
اونم آره ، پرینت نمیشود
این چزوه ای که من لینکش رو قرار داده ام که پرینت می شود و مشکلی ندارد . لطفا لینک صفحه تماشای جزوه ای که می فرمایید خراب است را قرار دهید.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.آره این پرینت میشهولی قبلی نمیشدوعوضش کردین؟؟؟
بعد یه موضوع دیگه مشکل آخرین فیلم چیه قطع و وصل میشه اولش؟ -
بعد یه موضوع دیگه مشکل آخرین فیلم چیه قطع و وصل میشه اولش؟حسین دهقانی پور در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
بعد یه موضوع دیگه مشکل آخرین فیلم چیه قطع و وصل میشه اولش؟با توجه با اینکه هر روز ممکنه جلسات جدید اضافه بشه به سایت لطفا شماره جلسه رو بگید (اخرین جلسه کدوم منظورتونه) در ضمن بفرمایید کردوم کیفیت منظورتونه و همچنین با استفاده از چه دستگاهی فلیمها رو تماشا می کنید ؟ کامپیوتر ، تبلت ، گوشی (اندروید یا IOS)
با تشکر -
سلام جزوه فیزیک فصل 3 حرکت نوسانی ساده وقتی فایل پی دی افش باز میکنم هرکاری میکنم نمیشه پرینت بگیرم لطفا بررسی کنید.
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshahmohammadiayahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام جزوه فیزیک فصل 3 حرکت نوسانی ساده وقتی فایل پی دی افش باز میکنم هرکاری میکنم نمیشه پرینت بگیرم لطفا بررسی کنید.
اصلاح شده، میتونید دانلود و پرینت کنید.
-
حسین دهقانی پور در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
بعد یه موضوع دیگه مشکل آخرین فیلم چیه قطع و وصل میشه اولش؟با توجه با اینکه هر روز ممکنه جلسات جدید اضافه بشه به سایت لطفا شماره جلسه رو بگید (اخرین جلسه کدوم منظورتونه) در ضمن بفرمایید کردوم کیفیت منظورتونه و همچنین با استفاده از چه دستگاهی فلیمها رو تماشا می کنید ؟ کامپیوتر ، تبلت ، گوشی (اندروید یا IOS)
با تشکردانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr.Shahrokhi
جلسه 113.من با کیفیت متوسط روی کامپیوتر -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا کمکم کنید و به سوالم جواب بدید اینم لینکش:http://forum.alaatv.com/topic/1833/سوال-مهم-مغناطیس
-
لطفا کمکم کنید و به سوالم جواب بدید اینم لینکش:http://forum.alaatv.com/topic/1833/سوال-مهم-مغناطیس
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام من این مبحثونخوندم کامل ببخشیدنمیتونم کمکتون کنم.
استادسرکلاسشون حل نکردن سوال؟ -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام استاد بخش القای الکترومغناطیس فیزیک3راتدریس نمیکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
نظرتون درموردکتاب لقمه فیزیک(مهروماه)چییه؟ برای جمع بندی مناسبه ایا؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه فصول 5و6سال دوم قرارداده نشده؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام القای الکترو مغناطیس از جلسه 97 شروع می شود نه از 98
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ممنون
اصلاح شد -
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام تا تاریخ ۳/۱۱ که امتحان نهایی فیزیک پیش دانشگاهی هست ادامه ی فصل ۸در سایت قرار میگیرد؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفا -
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفاکنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفالطفا بفرمایید کدوم کیفیت را دانلود نموده اید و اینکه با چه دستگاهی و پلیری پخش می کنید و اینکه چه دقیقه ای این قطعی اتفاق می افتد . ممنون
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هردو جلسه رو با کیفیت بالا دانلود کردم و باkm player اجرا کردم جلسه ی 105 در دقیقه ی 27 و جلسه ی 106 در دقیقه ی 11 قطع میشوند