-
حسین دهقانی پور در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام.آره این پرینت میشهولی قبلی نمیشدوعوضش کردین؟؟؟
بعد یه موضوع دیگه مشکل آخرین فیلم چیه قطع و وصل میشه اولش؟با توجه با اینکه هر روز ممکنه جلسات جدید اضافه بشه به سایت لطفا شماره جلسه رو بگید (اخرین جلسه کدوم منظورتونه) در ضمن بفرمایید کردوم کیفیت منظورتونه و همچنین با استفاده از چه دستگاهی فلیمها رو تماشا می کنید ؟ کامپیوتر ، تبلت ، گوشی (اندروید یا IOS)
با تشکردانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr.Shahrokhi
جلسه 113.من با کیفیت متوسط روی کامپیوتر -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا کمکم کنید و به سوالم جواب بدید اینم لینکش:http://forum.alaatv.com/topic/1833/سوال-مهم-مغناطیس
-
لطفا کمکم کنید و به سوالم جواب بدید اینم لینکش:http://forum.alaatv.com/topic/1833/سوال-مهم-مغناطیس
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام من این مبحثونخوندم کامل ببخشیدنمیتونم کمکتون کنم.
استادسرکلاسشون حل نکردن سوال؟ -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام استاد بخش القای الکترومغناطیس فیزیک3راتدریس نمیکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
نظرتون درموردکتاب لقمه فیزیک(مهروماه)چییه؟ برای جمع بندی مناسبه ایا؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه فصول 5و6سال دوم قرارداده نشده؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام القای الکترو مغناطیس از جلسه 97 شروع می شود نه از 98
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ممنون
اصلاح شد -
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام تا تاریخ ۳/۱۱ که امتحان نهایی فیزیک پیش دانشگاهی هست ادامه ی فصل ۸در سایت قرار میگیرد؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفا -
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفاکنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفالطفا بفرمایید کدوم کیفیت را دانلود نموده اید و اینکه با چه دستگاهی و پلیری پخش می کنید و اینکه چه دقیقه ای این قطعی اتفاق می افتد . ممنون
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هردو جلسه رو با کیفیت بالا دانلود کردم و باkm player اجرا کردم جلسه ی 105 در دقیقه ی 27 و جلسه ی 106 در دقیقه ی 11 قطع میشوند
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بچه هایی که فصل الکتریسیته جاری رو خوندن خواهشا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یانه چون تعداد تستاش تو کنکور زیاده ولی شنیدم سخته.(در ضمن من خازنم افتضاح است و اگه سوال ترکیبی بدن میشه حل کرد)
مرسی -
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتما دان کن
حتماحتما -
سلام
بچه هایی که فصل الکتریسیته جاری رو خوندن خواهشا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یانه چون تعداد تستاش تو کنکور زیاده ولی شنیدم سخته.(در ضمن من خازنم افتضاح است و اگه سوال ترکیبی بدن میشه حل کرد)
مرسیخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید... -
هردو جلسه رو با کیفیت بالا دانلود کردم و باkm player اجرا کردم جلسه ی 105 در دقیقه ی 27 و جلسه ی 106 در دقیقه ی 11 قطع میشوند
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهکنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
هر دو رو هم به صورت آنلاین، هم به صورت دانلود شده نگاه کردم، هیچ مشکلی نداشت.
ما از پلیر potplayer استفاده می کنیم . توصیه می کنم این پلیر را دانلود نموده و با آن امتحان کنید
دانلود از اینجا -
کنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
هر دو رو هم به صورت آنلاین، هم به صورت دانلود شده نگاه کردم، هیچ مشکلی نداشت.
ما از پلیر potplayer استفاده می کنیم . توصیه می کنم این پلیر را دانلود نموده و با آن امتحان کنید
دانلود از اینجانوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmajides2005
ممنون از پیگیری شما -
arsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید...نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید...مرسی از جوابتون