-
سلام استاد بخش القای الکترومغناطیس فیزیک3راتدریس نمیکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام القای الکترو مغناطیس از جلسه 97 شروع می شود نه از 98
-
mohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ممنون
اصلاح شد -
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفا -
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفاکنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفالطفا بفرمایید کدوم کیفیت را دانلود نموده اید و اینکه با چه دستگاهی و پلیری پخش می کنید و اینکه چه دقیقه ای این قطعی اتفاق می افتد . ممنون
-
این پست پاک شده!
-
سلام
بچه هایی که فصل الکتریسیته جاری رو خوندن خواهشا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یانه چون تعداد تستاش تو کنکور زیاده ولی شنیدم سخته.(در ضمن من خازنم افتضاح است و اگه سوال ترکیبی بدن میشه حل کرد)
مرسی -
سلام
بچه هایی که فصل الکتریسیته جاری رو خوندن خواهشا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یانه چون تعداد تستاش تو کنکور زیاده ولی شنیدم سخته.(در ضمن من خازنم افتضاح است و اگه سوال ترکیبی بدن میشه حل کرد)
مرسیarsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید... -
هردو جلسه رو با کیفیت بالا دانلود کردم و باkm player اجرا کردم جلسه ی 105 در دقیقه ی 27 و جلسه ی 106 در دقیقه ی 11 قطع میشوند
کنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
هردو جلسه رو با کیفیت بالا دانلود کردم و باkm player اجرا کردم جلسه ی 105 در دقیقه ی 27 و جلسه ی 106 در دقیقه ی 11 قطع میشوند
هر دو رو هم به صورت آنلاین، هم به صورت دانلود شده نگاه کردم، هیچ مشکلی نداشت.
ما از پلیر potplayer استفاده می کنیم . توصیه می کنم این پلیر را دانلود نموده و با آن امتحان کنید
دانلود از اینجا -
کنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
هر دو رو هم به صورت آنلاین، هم به صورت دانلود شده نگاه کردم، هیچ مشکلی نداشت.
ما از پلیر potplayer استفاده می کنیم . توصیه می کنم این پلیر را دانلود نموده و با آن امتحان کنید
دانلود از اینجاmajides2005
ممنون از پیگیری شما -
arsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید...@ROOHIA در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید...مرسی از جوابتون
-
سلام دوستان من فیزیکم خیلی ضعیفه در حد منفی فیلم های جناب کازانیان بدردم میخوره یا فدایی؟
کمکم کنین:( -
سلام دوستان من فیزیکم خیلی ضعیفه در حد منفی فیلم های جناب کازانیان بدردم میخوره یا فدایی؟
کمکم کنین:(@Mr.Gentleman1376 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کمکم کنین:(استاد فدایی خیلی سطح بالا درس میده و با شرایط فیزیکت به دردت نمی خوره و کلا به نظر من استاد کازرانیان بهتره.البته برای پیش دانشگاهی (نه پایه) استاد رفیعی خیلی خوب.
-
arsalanalinejad76yahoo.com@
رفیق اصلا ارزش داره ببینم من خودم الان شیمی و عربی رو میبینم چند روزی هست
ولی فیزیک دو دلم