واقعا به کمکتون احتیاج دارم
-
سلام دوستان به کمکتون احتیاج دارم من تست زنیم خیلی بده خیلی یعنی زیر صفر چجوری درستش کنم؟؟
خواهشا کمکم کنین، نمیخوام یه بار دیکه پشت کنکور بمونم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان به کمکتون احتیاج دارم من تست زنیم خیلی بده خیلی یعنی زیر صفر چجوری درستش کنم؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0
سلام
به نظرم با یه مشاور هم مشورت کنید
ولی باید ریشه یابی کنید
اینکه میگین تست زنیتون ضعیفه یعنی چی؟
یعنی زمان کم میارین؟
خوب اینو با تمرین زیاد و تحلیل کامل و درست میشه اوکیش کرد
یا مثلا غلط زیاد دارین؟
اون بر میگرده به اشتباهات مطالعاتی
باید اون قسمتو دقیق تر بخونید -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام عزیزم اول باید به متن کتاب و تمرینا مسلط بشی کامل بعد بری سراغ درسنامه و تست ممکنه مشکل توی یادگیری درس داشته باشی -
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 سلام.سوالات درسنامه رو تشریحی و با چند بار توضیح برای خودتون بزنید.
-
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 سلام، برای تست زدن یکی از روش هایی که بنظرم خوب هست اینه که مثلا وقتی تست۱ رو حل کردی در جا بررسی و تحلیلش کنی و همین طور بری جلو......اما وقتی در آخر به آزمونک یا چیز دیگه ای برسی اون موقع همه رو حل کن و بعد بررسی کن (یادت نره همه اینها نظر من بود).
-
@دانش-آموزان-آلاء
شبت بخیـــــر^^
ببین زهرای گل
نحوه تست زدنت باید اینجور باشه که اول متن کتاب درسیتو بخون بعد برو سراغ درسنامه و بعدش برو سراغ تست دقت کن زمانی که داری تست میزنی وقتی تست زدی سریع ازش رد نشو برو پاسخنامه رو ببین که درست زدی یا نه اگه درست زدی که هیچ اگ نه ی بار دیگه روی اون تست کار کن از خودت دلیلشو بپرس که چرا غلط زدی کجا اشتبا کردی
منظور اینکه سریع رد نشو ازش،زمانی این کار رو بکن که مطمعن بشی خیلی قوی هسدی در تست زدن!
با دقت و حوصله تست بزن
موفق -
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 ببین زهرا اول از همه خودتو اروم کن استرس نداشته باش سعی کن بیشتر فیلم های اموزشی تست زنی ببینی و برای اینکه خیلی خیلی قوی بشی توی تست زنی بهتره از کتاب گاج نقره ای استفاده کنی چون تست های کنکور رو داره و خیلی خوبه من با اینکه یازدهم تجربی هستم ولی وقعا راضی ام از گاج نقره ای
-
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 سلام
بعد ازاینکه به آموزش یه مبحث کامل مسلط شدید فقط و فقط باید تست زیاد کار کنید و از تست زدن نترسید ممکنه اوایلش همش غلط بزنید و ناامیدتون کنه اما تنها راه پیشرفتش همینه که تمام تلاشتونو بکنید :کم کم به همه تیپ تست ها مسلط میشید فقط باید صبور باشید و مستمر به تلاشتون ادامه بدید.
موفق باشید.
یاعلی. -
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 در واقعا به کمکتون احتیاج دارم گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااول کتابو بخونین بعد برین سر تست ها فرداش اول برین سر تست ها بعد برین سراغ کتاب و این چرخه رو دوباره و دوباره تکرار کنین تا راه بیوفتین
درسنامه رو بزارین برای مرور و وقت سر اون نزارین
هرچیزی که لازم باشه رو از تست ها یادمیگیرین -
زهرا عزیزی 0
سلام
به نظرم با یه مشاور هم مشورت کنید
ولی باید ریشه یابی کنید
اینکه میگین تست زنیتون ضعیفه یعنی چی؟
یعنی زمان کم میارین؟
خوب اینو با تمرین زیاد و تحلیل کامل و درست میشه اوکیش کرد
یا مثلا غلط زیاد دارین؟
اون بر میگرده به اشتباهات مطالعاتی
باید اون قسمتو دقیق تر بخونیدsallar savadkoohi ببخشید مشاور خوب سراغ دارین که تلفنی باشه؟
یه سوال دیگه هم دارم ببخشیدا
من بعد ساعت ۷غروب دیگه نمیتونم بخونم چیکار کنم واقعا اذیت میشم عذاب وجدان دارم -
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 سلام
اوایل کار بعد آموزش که میرین سراغ تست و میخواین تست آموزشی بدون در نظر گرفتن زمان تست بزنین در حد ۳،۴ دقیقه روی تست زمان بذارین و خودتون سعی کنید حلش کنید
اگر نتونستید، دیگه زیاد زمان صرف نکنید و برید سراغ پاسخنامه تشریحی
بعد حل ۳،۴ تست به کمک پاسخ تشریحی باید دیگه بتونید مشابه های همون تست رو خودتون حل کنید -
سلام ، به نظر شما یه پشت کنکوری که خیلی تنبله از روزی چند کتاب شروع کنه خوبه ؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
برای فردی که 5 سال از فضای کنکور دور بوده و الان میخواد تازه شروع بکنه به خوندن چه پیشنهادی دارین که بتونه خوب بخونه و نامید نشه؟
(ریاضی و فیزیک رو بلدم تا حدودی اما زیست و شیمی رو نه)
-
sallar savadkoohi ببخشید مشاور خوب سراغ دارین که تلفنی باشه؟
یه سوال دیگه هم دارم ببخشیدا
من بعد ساعت ۷غروب دیگه نمیتونم بخونم چیکار کنم واقعا اذیت میشم عذاب وجدان دارمزهرا عزیزی 0
والا خودم که مشاور ندارم ولی دوستم با مدیکال داره راضیه که مدیکال ظرفیتش پر شده تا دی
ولی نوتروفیل امسال قبولیاش زیاد بود به نظرم بهشون پیام بدین فکر کنم هنوز ظرفیت دارن
برای اون 7 شب به بعدم اصلا نباید عذاب وجدان داشته باشید وقتی قبلشو خوب کار کردید -
سلام دوستان وقتتون بخیر
برای فردی که 5 سال از فضای کنکور دور بوده و الان میخواد تازه شروع بکنه به خوندن چه پیشنهادی دارین که بتونه خوب بخونه و نامید نشه؟
mahsa asadi meshkal
اگه پشتتون باد نخورده و تنبل نشدین خودتون با توجه به یه سری قوانین و شرایط خودتون برنامه بریزید شروع کنید اما اگه تنبلیتون میاد درس بخونید مشاور بگیرین
برای زیست و شیمی یه مدت کوتاه مثلا یه ماه یا کمتر درسنامه بخونین اگه دیدین اوکیه ادامه بدین اگه دیدین نمیشه کلاس بنویسین
برای شیمی استاد ابوالقاسمی خیلییی خوبن و برای زیست هم استاد اسدی و ماز به نظرم مفهومین یا میتونید از راه ابریشمم بای این دوتا درس استفاده کنید
من راه ابریشم زیست رو دارم خوب بود ولی با استاد اسدی بیشتر ارتباط گرفتم -
سلام دوستان وقتتون بخیر
mahsa asadi meshkal ببین اول از همه باید درس نامه بخونی و تو حافظه بلند مدتت به یاد بسپاریش و از همه مهم تر برنامه ریزی خوب دقیق بعد درس نامه تست بزن اونقدر که به تست ها و اون مدل سوالات حرفه ای بشی بعد ازتست دوباره درس نامه بخون و تست کتاب گاج نقره ای بزن که دیگه خییییلی قوی میشی
-
mahsa asadi meshkal
اگه پشتتون باد نخورده و تنبل نشدین خودتون با توجه به یه سری قوانین و شرایط خودتون برنامه بریزید شروع کنید اما اگه تنبلیتون میاد درس بخونید مشاور بگیرین
برای زیست و شیمی یه مدت کوتاه مثلا یه ماه یا کمتر درسنامه بخونین اگه دیدین اوکیه ادامه بدین اگه دیدین نمیشه کلاس بنویسین
برای شیمی استاد ابوالقاسمی خیلییی خوبن و برای زیست هم استاد اسدی و ماز به نظرم مفهومین یا میتونید از راه ابریشمم بای این دوتا درس استفاده کنید
من راه ابریشم زیست رو دارم خوب بود ولی با استاد اسدی بیشتر ارتباط گرفتمsallar savadkoohi
سلام
استاد اسدی راه ابریشم دارن یا ....؟؟
یا فقط استاد موقاری برای راه ابریشم هستند؟! -
sallar savadkoohi
سلام
استاد اسدی راه ابریشم دارن یا ....؟؟
یا فقط استاد موقاری برای راه ابریشم هستند؟!سارا M 0
استاد موقاری راه ابریشم دارن
استاد اسدی تفتان و تایتان دارن
خانم مدیر نمیشه یه تتای زیست دوازدهم با استاد اسدی ضبط شه؟
@M-an -
سارا M 0
استاد موقاری راه ابریشم دارن
استاد اسدی تفتان و تایتان دارن
خانم مدیر نمیشه یه تتای زیست دوازدهم با استاد اسدی ضبط شه؟
@M-ansallar savadkoohi
آها، ممنونم. -
mahsa asadi meshkal
من راه ابریشم زیست رو دارم خوب بود ولی با استاد اسدی بیشتر ارتباط گرفتمsallar savadkoohi
ممنون از شما.