معنی بیت ۵
-
سلام دوستان
معنی این بیت و مفهومش چی میشه ؟بیا که چاره ذوق حضور و نظم امور
به فیض بخشی اهل نظر توانی کرد -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
بیا و نظم بخشیدن به کار ها و به ثمر رسیدن انتظار هارا با آمدنت به اهل نظر(کسانی که خدا بهشون نظری داره)،هدیه کن.
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
بیا و نظم بخشیدن به کار ها و به ثمر رسیدن انتظار هارا با آمدنت به اهل نظر(کسانی که خدا بهشون نظری داره)،هدیه کن.
Reyhaneh Moradi
ممنونم🌸
مفهومشو گفته فیض بخشی همنشینی با اهل معرفتالان این معنی همینو میگه؟🤔
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
Reyhaneh Moradi
ممنونم🌸
@sara-haghighatrad
نه، اهل نظر رو دوستمون معکوس معنی کردند. اهل نظر کسانی هستند که به خدا نظر دارند و نه عکسش. (کلمه عرفان نظری رو گوگل کنید).
واژه ای که شما نوشتی، اهل معرفت (اهل عرفان) چی؟ همون عارف ها که با دل شون به خدا نظر دارند. (پس اهل نظر همون اهل عرفان هست با این تعریف که گفتم).
خلاصه ترین معنی این بیت همونه که خودت نوشتی، با همنشینی اهل نظر، از لطف و توجه شون بدون هیچ منتی بهره مند میشی و میتونی به امورات عرفان و سلوک (آداب و ...) نظم ببخشی و انجام بدی. «ذوق حضور» هم اشاره داره به اینکه (با فیض بخشی اهل نظر و ... که توضیح دادم) از حضور معشوق هم بهره مند میشی (که خب قاعدتاً ذوق داره!). -
Reyhaneh Moradi
ممنونم🌸
@sara-haghighatrad
بله همینه معنیش🌷 -
@sara-haghighatrad
نه، اهل نظر رو دوستمون معکوس معنی کردند. اهل نظر کسانی هستند که به خدا نظر دارند و نه عکسش. (کلمه عرفان نظری رو گوگل کنید).
واژه ای که شما نوشتی، اهل معرفت (اهل عرفان) چی؟ همون عارف ها که با دل شون به خدا نظر دارند. (پس اهل نظر همون اهل عرفان هست با این تعریف که گفتم).
خلاصه ترین معنی این بیت همونه که خودت نوشتی، با همنشینی اهل نظر، از لطف و توجه شون بدون هیچ منتی بهره مند میشی و میتونی به امورات عرفان و سلوک (آداب و ...) نظم ببخشی و انجام بدی. «ذوق حضور» هم اشاره داره به اینکه (با فیض بخشی اهل نظر و ... که توضیح دادم) از حضور معشوق هم بهره مند میشی (که خب قاعدتاً ذوق داره!).@amin-forouzan ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Reyhaneh Moradi
ممنونم🌸
@sara-haghighatrad چیزی که خودم متوجه شدم این بود
-
@sara-haghighatrad چیزی که خودم متوجه شدم این بود
Reyhaneh Moradi ممنونم🌸