-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه جزوه بزارین این تستایی که استاد طلوعی حل میکنن رو داشته باشه
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه الکتریسیته ساکن رو میخواستم
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهThe Doctor در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فک کنم قبلن بچه ها اینجا یا تو تاپیک جزوه دروس اختصاصی گذاشتن..یکم بگردین پیدامیکنین
-
نظرات خودتون در مورد فیلم ها، توضیحات فیلم ها و بحث و گفت و گو پیرامون هر جلسه رو اینجا می تونید بحث کنید.
جهت تماشای جزوات و فیلم ها اینجا کلیک کنید.sohrab سلام ببخشید بر چ اساس میگن جسم اگ ب کانون اینه نزدیک بشه تصویرش دورمیشه؟!یادم نمیاد همچین چیزی گفته باشن. تو جزوه ایم ک ازشون دارم نیس همچین نکته ای.:( لطفن جواب بدید
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهThe Doctor #در_انجمن_آلاء
#پست_برگزیده هفته قبل :
mohammadhassanارسال کننده
دوست آلایی مون جزوه های فیزیک استاد طلوعی رو برای دوستان آلایی آرشیو کردن
از لینک زیر می تونید پست ها رو ببینیدhttp://forum.alaatv.com/topic/4576/
#انجمن_آلاء محل ارتباط آلایی ها با هم
@alaa_sanatisharif
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی ... این pdf که خود استاد طلوعی استفاده میکنه و تست ازش حل میکنه رو از کجا میتونم بگیرم ؟
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این جزوه هایی که دوستان گزاشتن رو هم دانلود کردم ولی بازم همه تستای فیلما نوشته نشده ...
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط The Doctor انجام شده
http://forum.alaatv.com/topic/4576/
جزوات دستنویسه -
Alireza17 منم همین مشکلو داشتم. پرینت گرفتم دیدم تستا نیس. ولی خب برا هرکدوم ی برگه اچار اضاف کردم ب جزوه و خودم مینوسیم دگ سوالارو. شمام همینکارو کنید قطعن ب اندازه خوده جزوه نوشتن تایم نمیگیره ازتون
-
Alireza17 منم همین مشکلو داشتم. پرینت گرفتم دیدم تستا نیس. ولی خب برا هرکدوم ی برگه اچار اضاف کردم ب جزوه و خودم مینوسیم دگ سوالارو. شمام همینکارو کنید قطعن ب اندازه خوده جزوه نوشتن تایم نمیگیره ازتون
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alizadeh-m این جزوه رو تو خود قسمت فیلم های استاد طلوعی میتونید دانلود کنید منم دانلودش کردم
-
@alizadeh-m این جزوه رو تو خود قسمت فیلم های استاد طلوعی میتونید دانلود کنید منم دانلودش کردم
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m
واسه فصل یکو پیدا کردم ... از فصلای دیگه اونایی که تو جزوه نیستن رو باید بنویسم -
@mohadeseh-m-m
واسه فصل یکو پیدا کردم ... از فصلای دیگه اونایی که تو جزوه نیستن رو باید بنویسمنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza17 اره باید نوشت من ننوشتم چون وقت نکردم
-
@alizadeh-m این جزوه رو تو خود قسمت فیلم های استاد طلوعی میتونید دانلود کنید منم دانلودش کردم
@mohadeseh-m-m تستارو میگید؟
-
@mohadeseh-m-m تستارو میگید؟
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alizadeh-m اره
-
مرسی از تدریس عالیتون دکتر.. انصافا فیزیکو برام ساده کردید.. بی شک عنوان بهترین دبیر فیزیک ایران برازنده شماس استاد..
-
مرسی از تدریس عالیتون دکتر.. انصافا فیزیکو برام ساده کردید.. بی شک عنوان بهترین دبیر فیزیک ایران برازنده شماس استاد..
Mehdi_Zr یعنی با دیدن فیلم میتونی تست بزنی؟
-
Mehdi_Zr یعنی با دیدن فیلم میتونی تست بزنی؟
@reza-m1999
اره چرا که نه..!!! ولی قبلش تستایی که دکتر خودشون حل میکنن یبار خودم حل میکنم تا کامل تفهیم شه.. بعدش تستای کنکورو میزنم.. اگرم وقت باشه تالیفی -
@reza-m1999
اره چرا که نه..!!! ولی قبلش تستایی که دکتر خودشون حل میکنن یبار خودم حل میکنم تا کامل تفهیم شه.. بعدش تستای کنکورو میزنم.. اگرم وقت باشه تالیفیMehdi_Zr یعنی منم ببینم میتونم تستاشو بزنم
؟ -
Mehdi_Zr یعنی منم ببینم میتونم تستاشو بزنم
؟@reza-m1999 اگه خوب گوش بدی و نکته برداری کنی بله.. باید تست هارو درک کنی و بفهمی چی ازت خواسته.. بعد ببینی خواسته سوال چ چیزی و کم داره و اون مفاهیم مورد نیاز بررای حل روی از روی شکل یا مفهوم سوال درک کنی.. ولی خب فیزیک تنوع سوالش خیلی زیاده باید زیاد تست بزنی.. تست کنکور و ازمون های ازمایشی..
هیچ دبیری نمیتونه معجزه کنه ک کل تستا بزنی.. 70 درصد کار دست خودته!!!!