Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
sina ansary
چیزی که اونجا دادن همین بود !
هرچی هست سر کلاس حل شده -
@alireza.yousefi75yahoo.com ممنون داداش
-
sina ansary
خواهش میکنم -
حسین دهقانی پور در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام.استاد تو مقدمه گفتن که جزوه تست کنکور میدن.اونو میشه بزارین
موجوده، میتونید دانلود کنید
-
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جزوه تست ها را اشتباه گذاشتید
سپاس
اصلاح شد -
ireh4505yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/19/489
این جزوه که درسنامه است تست نداشتاصلح شد
-
aaa در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
هر دو جزوه هستن
لطفا پیگیری کنید مرسیبرطرف شد
-
99fatemeh در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام مرسی از زحماتتون.ببخشیدولی دوجزوه مثل هم است وتست ندارد
میتونید تست ها رو دانلود کنید، ایرادش رفع شد
-
amir hossein در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جلسه های 10 11 12 13 رو اگه کیفیت بالا رو نمیذارین عالی دانلود کنم
اگه امکانش هست کیفیت بالا بذارین چون حجمش خیلی بالاسدر دست انجامه
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
توضیحات جلسه ها
جلسه2 در مورد کمیت اندازه گیری-دقت اندازه گیری که امسال برای اولین بار به این سبک در کنکور احتمالش هست بیاد چون قبلا در کتاب نبود
جلسه3 درمورد تفاضل وبرآیند و تدریس بردارها حل دو تست یکی برآیند و یکی کشش نخ ها با روش قضیه سینوس ها و روش ذهنی
جلسه4درمورد جزوه تست ها میگن از سال 86تا 94 هست روش سرعتی برای مثلث و قضیه سینوس ها -برآیندnنیرو صفر شود تشکیل nضلعی میدهد
جلسه5حل دو تست دیگر از بردار ها
جلسه6کولیس و ریز سنج ها و دقت آن ها و روش حل تست ناوه ها و حل دوتست ناوهبا سپاس فراوان از شما دوست عزیز
-
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
استاد بزرگوار سرور گرامی جزوه تست هارا اشتباه گذاشتید اگر برایتان مقدور است فیلم هارا سریع تر قرار دهید که زودتر درس هارا تمام کنیم
اصلاح شد
-
amir hossein در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کیفیت پایین چند قسمت اخر رو نمیذارین؟
تا آخر امروز انشاا... میاد رو سایت
-
سلام.خواهش میکنم اگه امکان داره فیزیک پیش رو هم در دستور کار جمع بندی قرار بدین چون 50 درصد کنکوره
-
اگه میشه لطفا کیفیت های پایین تر فیلم ها رو هم بزارین اگه گیفیت بالا رو میزاشین خیلی بهتر بود کیفیت عالی خیلی زیاده
-
Mohammad -ml همونطور که گفته شد ان شاالله تا آخر شب کیفیت پائین هم قرار داده میشه(با اجازه آقا سهراب و آقای شاهرخی)
-
324
دوست عزیز نگرانی شما کاملا قابل درکه...مطمئنا دست اندرکاران آلا نهایت سعی و تلاششون مبنی بر اینه که به موقع فیلم ها و فایل های جزوه رو آپلود کنن....اما گاهی به دلیل حجم بالای کاری ممکنه که تو آپلود فیلم ها یه کمی تاخیر پیش بیاد و از اونچه ما انتظار داریم بیشتر طول بکشه....از نظر من و شما فیلم های ضبط شده آماده آپلودن اما با کمی دقت میشه فهمید که این فیلما قبل آپلود باید یه سری مراحلی رو طی کنن و از یه سری فیلتر ها رد بشن....مثلا قسمت های غیر ضروری حذف بشن و ...
(با عرض پوزش فراوان دوست عزیز)