Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
حسین دهقانی پور در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام.استاد تو مقدمه گفتن که جزوه تست کنکور میدن.اونو میشه بزارین
موجوده، میتونید دانلود کنید
-
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جزوه تست ها را اشتباه گذاشتید
سپاس
اصلاح شد -
ireh4505yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/19/489
این جزوه که درسنامه است تست نداشتاصلح شد
-
aaa در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
هر دو جزوه هستن
لطفا پیگیری کنید مرسیبرطرف شد
-
99fatemeh در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام مرسی از زحماتتون.ببخشیدولی دوجزوه مثل هم است وتست ندارد
میتونید تست ها رو دانلود کنید، ایرادش رفع شد
-
amir hossein در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جلسه های 10 11 12 13 رو اگه کیفیت بالا رو نمیذارین عالی دانلود کنم
اگه امکانش هست کیفیت بالا بذارین چون حجمش خیلی بالاسدر دست انجامه
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
توضیحات جلسه ها
جلسه2 در مورد کمیت اندازه گیری-دقت اندازه گیری که امسال برای اولین بار به این سبک در کنکور احتمالش هست بیاد چون قبلا در کتاب نبود
جلسه3 درمورد تفاضل وبرآیند و تدریس بردارها حل دو تست یکی برآیند و یکی کشش نخ ها با روش قضیه سینوس ها و روش ذهنی
جلسه4درمورد جزوه تست ها میگن از سال 86تا 94 هست روش سرعتی برای مثلث و قضیه سینوس ها -برآیندnنیرو صفر شود تشکیل nضلعی میدهد
جلسه5حل دو تست دیگر از بردار ها
جلسه6کولیس و ریز سنج ها و دقت آن ها و روش حل تست ناوه ها و حل دوتست ناوهبا سپاس فراوان از شما دوست عزیز
-
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
استاد بزرگوار سرور گرامی جزوه تست هارا اشتباه گذاشتید اگر برایتان مقدور است فیلم هارا سریع تر قرار دهید که زودتر درس هارا تمام کنیم
اصلاح شد
-
amir hossein در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کیفیت پایین چند قسمت اخر رو نمیذارین؟
تا آخر امروز انشاا... میاد رو سایت
-
سلام.خواهش میکنم اگه امکان داره فیزیک پیش رو هم در دستور کار جمع بندی قرار بدین چون 50 درصد کنکوره
-
اگه میشه لطفا کیفیت های پایین تر فیلم ها رو هم بزارین اگه گیفیت بالا رو میزاشین خیلی بهتر بود کیفیت عالی خیلی زیاده
-
Mohammad -ml همونطور که گفته شد ان شاالله تا آخر شب کیفیت پائین هم قرار داده میشه(با اجازه آقا سهراب و آقای شاهرخی)
-
324
دوست عزیز نگرانی شما کاملا قابل درکه...مطمئنا دست اندرکاران آلا نهایت سعی و تلاششون مبنی بر اینه که به موقع فیلم ها و فایل های جزوه رو آپلود کنن....اما گاهی به دلیل حجم بالای کاری ممکنه که تو آپلود فیلم ها یه کمی تاخیر پیش بیاد و از اونچه ما انتظار داریم بیشتر طول بکشه....از نظر من و شما فیلم های ضبط شده آماده آپلودن اما با کمی دقت میشه فهمید که این فیلما قبل آپلود باید یه سری مراحلی رو طی کنن و از یه سری فیلتر ها رد بشن....مثلا قسمت های غیر ضروری حذف بشن و ...
(با عرض پوزش فراوان دوست عزیز) -
samabaa
به نظرمن که کافیه...چون ایشون به قدری واضح و گویا و کامل توضیح میدن که هر کسی که تا به حال حتی اسم این فصولم نشنیده باشه راه میوفته...چه برسه به شما.... -
خیلی ازتون ممنونم برای ماها که امکان استفاده از کلاس رو نداریم این شرایط رو فراهم کردید.
میدونم کارتون خیلی سخت هست...
اما واقعا ویدیو ها به کندی آپلود میشن...من خیلی وقته منتظرم به قسمت هایی که ضعبفم برسه.چون ویدیو های همایش کمتر وقت میگیرن و مفید تر هستن.