سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مدرسه
-
Sara rezaee 0 سلام ببین واکسن بزن
خیلی خوبه واکسن
فقط از اخرین باری که کرونا گرفتی باید 6 هفته بگذره و بعد واکسن بزن
الان 60 درصد دانش آموزان دز اول رو تزریق کردن
فقط قبل و بعد از واکسن دو لیوان اب بخور
چون واکسن خون رو غلیظ میکنه و اب خون رو رقیق میکنه
اگه سوالی داشتی از 4030 بپرس
خیلی از بیماری های فلج اطفال و سرخک و سیاه سرفه و هپاتیت با همین واکسن کم شدن و حتی از بین رفتن
البته اگه بیماری داری یا قرص مصرف میکنی, با دکتر مشورت کن
ضمنا حواست باشه به دست مخالفت بزنن که راحت مشق بنویسی
همچنین یه هفته بعد از تزریق واکسن اصلا ورزش سنگین نکن
راستی ناشتا هم نباش
عارضه واکسن تا 72 ساعت هستش مثل تب و سردرد و خستگی
به خودت تلقین نکن واکسن بد هستش و برو بزن
هر سوالی داشتین بپرسین در خدمتم و پاسخ میدم -
matin shirinkam ممنون
-
یکی به من بگه چطور درس بخونم الان گمراه شدم آزمون قبلیمو بد زدم🥺🥺🥺🥺
-
لطفا یکی کمکم کنه رتبم تو آزمون قبلی۵۷۰۰اومدم اصلا راضی نیستم روزی ۷ساعت میخونم
کمکم کنید ممنون میشم🥺🥺🥺🥺 -
یکی جواب منو بده بنظرتون چطور درس بخونم🥺🥺🥺
-
این پست پاک شده!
-
Sara rezaee 0 من خرداد کرونا گرفتم ،دستگاه گوارشم داغون شد و رودم خیلی آسیب دید و بیمارستان بستری شدم . بعد از اون داستان چندین بار کنار افرادی که کرونا دلتا گرفته بودن بدون ماسک تو فضای بسته بودم بعد چند روز اون افراد خیلی درگیر شدن ولی من اصلا علائم نگرفتم . واکسنم زدم الان . ولی به نظر من هنوز ممکنه مبتلا شیم . خود اون کسی که میگه مدارس باز شه حاضره بچشو بفرسته مدرسه؟؟
پارسال مدرسه اول مهر باز شد ، رئیس جمهور مملکت انلاین زنگ مدرسه رو به صدا کرد آورد -
mahdi shokry
پارسال کلا ۲ هفته باز شد
تا میایم عادت کنیم سریع شیوه تدریس رو عوض میکنند
با موج ششم کرونا و آنفولانزا منکه بعید میدونم باز شه
الانم آمار داره افزایش پیدا میکنه حداقل کاهش پیدا میکرد یه چیزی مثل پارسال ۲ هفته باز میشه باز میبندن -
زهرا قدیری فعلا داستان همین جوریه . خیلی بعیده که بخوان بگن از فردا همه برین مدرسه ، اگر هم باز بشه فکر کنم اختیاری باشه رفتنش .
بحث یکی دوتا دانش آموز نیست که ۱۳ میلیون نفر دانش آموز داریم تو کشور . به قول شما موج شیشم هم توراهه -
@sania-andiravan
همین دیگه
خدا کنه اختیاری باشه چراااا نمیزارن کار خودمونو بکنیم -
mahdi shokry
پارسالم هیچ کس نیومد
ما رفتیم مدرسه معلما همهش میگفتن چرا اومدین
ما توی سن حساسیم و .... به دو گروه تقسیم مون کردن کلای ۳۵ دقیقه ای تا معلم میومد حضور غیاب کنه تایم تموم میشد -
سلام به همه
دوستانی که میگین مدرسه برا دبیرستانیا مجازی باشه بهتره، واقعا بهتره؟
والا من حاضرم بمیرم ولی بهم نگن بیا مجازی برو مدرسه..
مخصوصا الان که دوازدهممفکر کن بخوای مجازی بری مدرسه و حضوری امتحان بدی...
اه اه اه
خیلی بده
به نظرم یکم بیشتر فکر کنین
فضای مدرسه نشاط آوره، همین که با معلم ها سر کلاس سلام کنی یا حرف بزنی این خودش یه دنیا انرژیه -
mahdi shokry حتما مدارس باز میشه.
اینجای ما که ما از اول مهر میریم مدرسه دیگه اختیاری هم نیست واجب هست -
@آرمان-میرانی
هنوز هیچ چیزی مشخص نیست دوست عزیز
ممکنه شهر شما تعداد مبتلایان کم باشه یا تعداد دانشآموزای مدرسهتون کم باشن
برای شهرهای بزرگ یا کلاس های بالای ۳۵ نفر نمیشه نظر قطعی داد، کلاس ما ۳۸ نفرهس حتی کلاسمون ظرفیت ۱۷ نفرم نداره چه برسه به ۳۸ نفر
انشاءالله هر چی خیره همون بشه -
زهرا قدیری انشالله هرچی به صلاحمون هست همون بشه و اگه میخواد تعطیل بشه ما هم تعطیل بشیم. تعداد مبتلا ها اینجا کم نیست کلاسمون تغریبا 30 نفر هستیم اما یه خوبی داره که کلاس های ما بزرگ هستند ظرفیت خیلی زیادی میتونن داشته باشن