دانشگاه های خارج
-
سلام
ببخشید در چه شرایطی میشود از دانشگاه های خارج کشور پذیرش شد؟
یا اصلا میشه بعد کنکور تو دانشگاه های خارج ادامه تحصیل بدی؟
و چطور؟؟؟ -
-
اولین فرصت برای تحصیل در خارج چیه؟؟؟
-
سلام
و چطور؟؟؟Hosseyn Pooreyni درود
تا جایی که من میدونم بسته به اینکه چه دانشگاهی و رشته ای مدنظرتون باشه فرق میکنه
ولی در کل برای پذیرش، کنکور و نمرات نهایی تاثیر خواهند داشت (اکثرا نمرات نهایی تاثیر بیشتری داره ولی اگه در کنکور جزو رتبه های برتر باشید هم تاثیر بسزایی داره)؛ مدرک زبان هم که پایه ثابت 99درصد دانشگاهاست
. -
Hosseyn Pooreyni یا باید نخبه باشی
یاباید پول داشته باشی😅 -
@hosseyn-pooreyniاولیش داشتن مدرک زبان تافل یا آیتلس با نمره ی بالاس، ینی این جزو اولین چیزاییه که مورد بررسی قرار میگیره، و اگه نداشته باشیش، جزو نفرات اولی هستی که حذف میشی، بعد نمراته تحصیلیته، نمرات سال های گذشته، البته بسته به رشتت داره، اگه خیلی رده بالا باشه، آزمون ورودی میخواد و شرایطش سخته، اگه هم رشته معمولی باشه،بدون ازمون هم مورد قبوله، و تا جایی که من میدونم کنکور ایران، زیاد تاثیری تو بورسیه و قبولی تو دانشگاه مورد نظر نداره،ولی نمرات تحصیلی مخصوصا درسایی که به رشتت مربوطه هم مورد اهمیته، مثلا برا پزشکی نمرات زیست و فیزیک و شیمی سال های قبل مورد بررسی قرار میگیره، داشتن مدارک و افتخارات و لوح تقدیر ها هم باعث میشه تا حدودی از بقیه ی دانشجوها، جلوتر بیوفتی، انگیزه نامه و مدارک معتبر هم که میخواد که اینا هم اوکیه، تا جایی که میدونم این شرایط برا اکثر دانشگاه های کشورای دیگه شامل میشع، حالا بسته به خودت و نمراتو مدارک و رشتت داره داره🌸
موفق باشی🌈✨ -
سلام
و چطور؟؟؟Hosseyn Pooreyni
سلام
بحث اپلای واقعا به خیلی چیزها بستگی داره مثلا بخوای در دانشگاه دولتی بخونی یا در خصوصی یا بورسیه بگیری خیلی متفاوت هست یا برا چه رشته ای بخوای اپلای کنی به کدوم کشور بخوای بری اول باید اینا رو مشخص کنی بعد برای مثال پذیرش گرفتن از رشته پزشکی دانشگاه های اتریش و آلمان به شدت سخت هست چون تحصیل کاملا رایگان هست همه از سطح دنیا میخوان اونجا بخونن. بعد سطح زبانت چقدر هست البته اگه بخوای بری آلمان و اتریش زبان انگلیسی بکارت نمیاد فقط باید زبان آلمان بلد باشی. در کل در بحث اپلای به خیلی خیلی چیزا بستگی داره. یا مثلا برای کارشناسی بری یا ارشد بری اینم متفاوت هست اگه بخوای برای ارشد بری واقعا باید روی دانشگاه که در ایران میخونی خیلی تمرکز کنی.موفق باشین🌹
-
دوست عزیز سلام
خیلی سوال و کلی پرسیدین باید کلی در بارش تحقیق کنید و با یه وکیل خبره صحبت کند اینجا اطلاعات درستی بهتون نمیدن من در حدی که خودم میدونم و مطمئنم که درسته اطلاعاتم بهتون میگم
ببینید بعضی کشورا مثل کشور سوئیس فقط نخبه قبول میکنن ولی توی بعضی کشورا مثل ایتالیا نروژ میتونید هم رایگان تحصیل کنید هم اینکه رتبه بالایی نمیخوان( اگر بخوایند رشته های علوم پزشکی تو دانشگاه ایتالیا و بخونید باید یه آزمونی مثل کنکور خودمون بدین که درس های زیست و شیمی و فیزیک و ریاضیه و به زبان انگلیسیه می رسیم به کشور های عربی توی کشوری مثل قطر تحصیل هزینه بالای داره ولی خب راحت قبول میشین و اینکه کشور آلمان تحصیل رایگان و نیازی هم به زبان آلمانی و مدرک اون نیست ( البته بستگی به دانشگاه داره) اگه به تحصیل زبان و ادبیات فارسی ایرانشناسی خاور پژوهی و این چیزا علاقه دارین دانشگاه خارج خیلی خوب دانشجو میگیرنموفق باشید ☘☘☘
-
یادم رفت بگم نمره لیسانستون اگه برای ارشد اقدام کنید خیلییییی مهمه حواستون باشه و دو رشته خیلی مهم تر از دانشگاه است اگه شما مهندسی کامپیوتر تو یه دانشگاه درپیت بخونید خیلی بهتره که یه رشته الکی تو دانشگاه تهران بخونید اگه هر دوتاش خوب باشه که هیچی دیگه
-
اگه فرض کنیم دانشگاه فرانکفورت باشه
هرکاری که لازم باشه میکنم
فقط بگید چه رتبه ای . چه مدرکی و ... لازم داره تا پذیرش بشی؟ -
رشته پزشکی یا دندان پزشکی
-
اگه فرض کنیم دانشگاه فرانکفورت باشه
هرکاری که لازم باشه میکنم
فقط بگید چه رتبه ای . چه مدرکی و ... لازم داره تا پذیرش بشی؟Hosseyn Pooreyni
به نظرم اگه با یه وکیل خبره یا موسساتی که تو این کارن صحبت کنید ، زودتر و دقیق تر پاسخ میگیرید
. -
اوکی
ممنون بابات راهنمایی ها