مسئله PH
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@sara-haghighatrad
سلام
خب شما غلظت مولار رو آوردید
اون رو ضرب در حجم کنید، میشه مول لازم...گ4 -
@sara-haghighatrad
سلام
خب شما غلظت مولار رو آوردید
اون رو ضرب در حجم کنید، میشه مول لازم...گ4محمدحسین ساجدی اون ۴ رو ضربدر ۰/۲ که حجم بوده کردم
-
سلام باید غلظت مولار رو که 1.6 بدست اوردید ضربدر حجم کنید که0.2 لیتره میشه مول اون 4 غلظت H+
-
محمدحسین ساجدی اون ۴ رو ضربدر ۰/۲ که حجم بوده کردم
@sara-haghighatrad
غلظت مولار 0.016 هست -
@sara-haghighatrad
غلظت مولار 0.016 هستمحمدحسین ساجدی خب مگه نمیگیم توی خنثی شدن
باید مول هیدرونیوم با هیدروکسید برابر باشهاینجا هم مولار هیدرونیوم چهار ضربدر ده به توان منفی چهاره؟
پس غلظت هیدرونیوم رو ضربدر حجمش کنم یعنی دو دهم میشه مول هیدرونیوم؟پس مول هیدروکسید با هیدرونیوم برابره
از اوجایی هم که باز ضعیفه مول باز با مول هیدروکسید برابرهنمیفهمم کجارو دارم اشتباه میکنم😶

-
محمدحسین ساجدی خب مگه نمیگیم توی خنثی شدن
باید مول هیدرونیوم با هیدروکسید برابر باشهاینجا هم مولار هیدرونیوم چهار ضربدر ده به توان منفی چهاره؟
پس غلظت هیدرونیوم رو ضربدر حجمش کنم یعنی دو دهم میشه مول هیدرونیوم؟پس مول هیدروکسید با هیدرونیوم برابره
از اوجایی هم که باز ضعیفه مول باز با مول هیدروکسید برابرهنمیفهمم کجارو دارم اشتباه میکنم😶

@sara-haghighatrad
اون اکانت به تاریخ پیوست دیگه منشنش نکنید (:
و اما در مورد راه حل
درصد یونش که نقش هویج نداره رو سوال :| قبل این که مول رو پیدا کنید باید غلظت مولی رو بدست بیارید که همون "4 در ده به توان منفی 4" رو باید تقسیم بر درصد یونش یعنی 2.5 کنید که میاد غلظت مولی محلول...و جواب قسمت یک
نهایتا غلظت مولی هم در حجم میشه جواب قسمت دوم
امیدوارم حل شده باشه -
@sara-haghighatrad
و اما در مورد راه حل
درصد یونش که نقش هویج نداره رو سوال :| قبل این که مول رو پیدا کنید باید غلظت مولی رو بدست بیارید که همون "4 در ده به توان منفی 4" رو باید تقسیم بر درصد یونش یعنی 2.5 کنید که میاد غلظت مولی محلول...و جواب قسمت یک
امیدوارم حل شده باشهSaudade 19 چرا به تاریخ پیوست؟
-
@sara-haghighatrad
و اما در مورد راه حل
امیدوارم حل شده باشهSaudade 19
ببینید من یه جا رو نمیفهمم
توی قسمت دوم
اول یه چیزی توی خنثی شدن کامل اسید و باز مگه نباید مول هیدروکسید با مول هیدرونیوم برابر باشه؟ -
Saudade 19 چرا به تاریخ پیوست؟
@sara-haghighatrad
هیچی دیگه دیدم نمیشه نام کاربری رو عوض کرد رفتم با جیمیل جدید اومدم -
@sara-haghighatrad
هیچی دیگه دیدم نمیشه نام کاربری رو عوض کرد رفتم با جیمیل جدید اومدمSaudade 19 عه شما همونید😂
دخترید دیگ؟ -
Saudade 19
ببینید من یه جا رو نمیفهمم
توی قسمت دوم
اول یه چیزی توی خنثی شدن کامل اسید و باز مگه نباید مول هیدروکسید با مول هیدرونیوم برابر باشه؟@sara-haghighatrad
بله برابرن -
Saudade 19 عه شما همونید😂
دخترید دیگ؟@sara-haghighatrad
نه بابا
"محمد حسین" من بودم
پیر شدیم با این محدودیتای انجمن...نه آواتار میتونیم بذاریم نه جواب پیام بدیم نه تعویض یوزنیم.. سوال دویست نفرم جواب میدیم اعتبار کافی نمیگیریم :| -
@sara-haghighatrad
نه بابا
"محمد حسین" من بودم
پیر شدیم با این محدودیتای انجمن...نه آواتار میتونیم بذاریم نه جواب پیام بدیم نه تعویض یوزنیم.. سوال دویست نفرم جواب میدیم اعتبار کافی نمیگیریم :|Saudade 19
من اسم اکانتتونو خوندم سودابه😂
اثرات درسه😂 -
@sara-haghighatrad
بله برابرنSaudade 19 خب قبول دارید مول هیدرونیوم میشه ۰/۸ ضربدر ده به توان منفی ۴؟
-
Saudade 19 خب قبول دارید مول هیدرونیوم میشه ۰/۸ ضربدر ده به توان منفی ۴؟
@sara-haghighatrad
شما مشکلتون با درصد یونش چیه؟:face_with_tears_of_joy:
خب اول باید از طریق اون غلظت مولی محلول رو پیدا کنید و بعدش تو لیتر ضرب کنید بگید مول ها چقدره -
@sara-haghighatrad
شما مشکلتون با درصد یونش چیه؟:face_with_tears_of_joy:
خب اول باید از طریق اون غلظت مولی محلول رو پیدا کنید و بعدش تو لیتر ضرب کنید بگید مول ها چقدرهSaudade 19 خب برای قسمت اول همین کارو کردم
بزارید
با بدست اوردن غلظت محلول مشکلی ندارم
میدونید من قبلن توی مسائل خنثی شدن مول هیدرونیوم و برابر هیدروکسید میزاشتم اوکی میشد
نمیدونم چرا الان درست نمیادالان شما میشه قسمت دوم رو با برابری هیدرونیم و هیدرکسید برید
-

-
@mr-fantastic
ممنونم🌸
قسمت اول رو اوکیم
میشه بگید برای قسمت دوم اگر بنویسم H=OH چرا اشتب میشه
یعنی اینطوری👇🏻
-
@Mr-Fantastic
Saudade 19سوالمو از استادم پرسیدم مشکلم و فهمیدم
مرسی که وقت گذاشتین🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on