چجوری هم میبینی هم میخونی؟
-
وقت نمیشه ..تویه ی روز باید سه تا درس بخونی وقت نمیشه اصلا
-
@دکتر-محبوبه برنامه الا یجوریه سنگینه نمیشه با فیلم دیدن بهش رسید ..
-
میگم من الان پشت کنکوریم ولی با این حال نمیتونم دقیقا به برنامه الا پیش برم یجاهایش کم میارم..میخواستم بدونم این برنامه این ماه سنگینه یا کلا همینجوری پیش میره؟
-
میگم من الان پشت کنکوریم ولی با این حال نمیتونم دقیقا به برنامه الا پیش برم یجاهایش کم میارم..میخواستم بدونم این برنامه این ماه سنگینه یا کلا همینجوری پیش میره؟
-
منم این مشکلو دارم منتها شرایطم سخت تره چون از شنبه تا سه شنبه مدرسم .درسای پیش دانشگاهی رو هم دارم .پایه رو هم باید همزمان با پیش بخونم .از اونجایی هم که مدرسمون دولتی هس واصلا معلم های خوبی نداریم مجبورم فیلم های تمام درسا رو ببینم ونکته برداری کنم .منتها نمیدونم چطوری واز کجا شروع کنم کی پایه بخونم کی پیش ؟ وکی وقت کنم تست بزنم .کلا سردرگمم
-
اگه کسی سال قبل ویا سال های قبل ترش شرایطی مشابه من رو داشته والان میدونه باید چکارکنه وقلق کار اومده دستش لطفا منو راهنمایی کنه
-
اگه کسی سال قبل ویا سال های قبل ترش شرایطی مشابه من رو داشته والان میدونه باید چکارکنه وقلق کار اومده دستش لطفا منو راهنمایی کنه
-
ممنونم عزیزم
-
-
میشه برام لینکشو بفرستید ؟
-
aaalizadeh79 ممنون
-
-
متاسفانه خیلی به کارم نیومد . درستش میکنم انشاا...
-
متاسفانه خیلی به کارم نیومد . درستش میکنم انشاا...
@fateme-khanom هر کاری میکنی کیفیت درس خوندنتو فدای مقدار درس خوندن نکن، یعنی همیشه درسا رو کامل بفهم بعد برو درس بعدی.
-
اهوم درست میگید شما .خودم نظرم اینه سه شنبه که از مدرسه میام تا جمعه اون فیلم هایی رو که میخوام ببینم بعد روزایی که میرم مدرسه فقط تست بزنم بنظرتون خوبه ؟
-
اهوم درست میگید شما .خودم نظرم اینه سه شنبه که از مدرسه میام تا جمعه اون فیلم هایی رو که میخوام ببینم بعد روزایی که میرم مدرسه فقط تست بزنم بنظرتون خوبه ؟
@fateme-khanom منم برنامم همینه، روزای مدرسه تستای همون چیزی که اون روز خوندمو میزنم که مطالب تثبیت شه، سه شنبه و چهارشنبه پایه میخونم، پنجشنبه و جمعه دروس چهارم.
-
من واسه تمام درسام میخوام با فیلم ها بیام جلو