چجوری هم میبینی هم میخونی؟
-
اگه کسی سال قبل ویا سال های قبل ترش شرایطی مشابه من رو داشته والان میدونه باید چکارکنه وقلق کار اومده دستش لطفا منو راهنمایی کنه
-
اگه کسی سال قبل ویا سال های قبل ترش شرایطی مشابه من رو داشته والان میدونه باید چکارکنه وقلق کار اومده دستش لطفا منو راهنمایی کنه
-
ممنونم عزیزم
-
-
میشه برام لینکشو بفرستید ؟
-
aaalizadeh79 ممنون
-
-
متاسفانه خیلی به کارم نیومد . درستش میکنم انشاا...
-
متاسفانه خیلی به کارم نیومد . درستش میکنم انشاا...
@fateme-khanom هر کاری میکنی کیفیت درس خوندنتو فدای مقدار درس خوندن نکن، یعنی همیشه درسا رو کامل بفهم بعد برو درس بعدی.
-
اهوم درست میگید شما .خودم نظرم اینه سه شنبه که از مدرسه میام تا جمعه اون فیلم هایی رو که میخوام ببینم بعد روزایی که میرم مدرسه فقط تست بزنم بنظرتون خوبه ؟
-
اهوم درست میگید شما .خودم نظرم اینه سه شنبه که از مدرسه میام تا جمعه اون فیلم هایی رو که میخوام ببینم بعد روزایی که میرم مدرسه فقط تست بزنم بنظرتون خوبه ؟
@fateme-khanom منم برنامم همینه، روزای مدرسه تستای همون چیزی که اون روز خوندمو میزنم که مطالب تثبیت شه، سه شنبه و چهارشنبه پایه میخونم، پنجشنبه و جمعه دروس چهارم.
-
من واسه تمام درسام میخوام با فیلم ها بیام جلو
-
به همین خاطر اخر هفته ها سعی میکنم فیلم هارو در حد قابل قبولی نگاه کنم وب ی جایی برسونمش بعد تومدرسه ها با خیال راحت تستشو میزنم
-
@fateme-khanom
صرفا نمیشه این طوری گفتد چون بسته به شرایط داره مثلا خودم هر روز امتحان داشتم ومجبوربودم تایم زیادی رو برای مدرسه بزارم درحالی که کیفیت زیادی نداشت ودر حد همون مدرسه وتشریحی بود تدریس بعضی دبیرام
پیشنهاد می کنم درس هاتون رو به دو دسته قوی وضیعف تقسیم کنید سعی کنید فعلا درس های ضیف ومباحث اصلی رو ببینید بعد اگه شد درس های قوی اگه الان بخواید همه رو باهم پیش ببرید ممکنه به کیفیت لطمه بخوره -
من درس های پیش دانشگاهی رو که معلم هام تدریس میکنن در حد معمول وقابل قبولی میخونم ومیام جلو در واقع برنامه اصلیم فیلم های الا هست .
-
الان مثلن مدرسه ما دین و زندگی و تحلیلی که ضعیف درس میدن باید ویدیو ببینم و بقیه رو با مدرسه میرم جلو، اگه میخوای همش ویدیو ببینی مدرسه اتلاف وقته.
-
مثلا زمان هایی که امتحان دارم صبحش ساعت 4 بلندمیشم میخونم
-
به همین خاطر اخر هفته ها سعی میکنم فیلم هارو در حد قابل قبولی نگاه کنم وب ی جایی برسونمش بعد تومدرسه ها با خیال راحت تستشو میزنم
@fateme-khanom
خوندن درس هر روز در همون روز و حل تعددی تست بهتون کمک میکنه روزای که مدرسه میرید می تونید درس های پیش بخونید وچهارشنبه پنج شنبه وبعد از ظهر سه شنبه پایه وجمعه مرور کنید سعی کنید از اوقات مرده استفاده کنید واگه در طول هفته وقت شد کمی ازپایه رو بخونید اگه برنامه پایه سنگین بود -
اخه میدونید چطوریه ما اصلا معلم هامون درحدی نیستن که بعد از تدریسشون بیای خونه مرور کنی وتست یزنی .تشریحی رو هم به زور باما کار میکنن اصلا بلد نیستن درس بدن .مشل اینه . درواقع ما مدرسه رفتنمون هیچ بدردی نمیخوره ولی متاسفانه مجبوریم بریم واجازه غیرحضوری نداریم
-
مثلا زمان هایی که امتحان دارم صبحش ساعت 4 بلندمیشم میخونم