ارسال نشدن جزوه ها
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها کسی از شما هست که جزوه هایی که آلاگفته حاضره یعنی زبان و... رو دریافت کرده باشه؟یا اصلا کد رهگیری پست براش اومده باشه؟
-
سلام و درود
برای اینکه تاپیکتون دیده بشه بهتره که گروه ها رو هم تگ کنید
@راه-ابریشمی-ها-زبان
موفق باشید -
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من سفارش ندادم که برام بیاد
ولی یکی از بچه ها زیر پست اینستگرامی آلا کامنت گذاشته بود ک جزوه شیمی بدستش رسیده -
سلام و درود
برای اینکه تاپیکتون دیده بشه بهتره که گروه ها رو هم تگ کنید
@راه-ابریشمی-ها-زبان
موفق باشیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAhmad Nezami ممنون شماعم همینطور
-
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کد رهگیری هنوز ندادن که مرسوله رو از اداره پست پیگیری کنیم
-
سلام بچه ها کسی از شما هست که جزوه هایی که آلاگفته حاضره یعنی زبان و... رو دریافت کرده باشه؟یا اصلا کد رهگیری پست براش اومده باشه؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Khalili 2 سلام وقتتون بخیر
من همه ی جزوه هارو سفارش دادم و امروز برام کد رهگیری پست ارسال شده. -
Fatemeh Khalili 2
سلام من امروز دريافت كردم تهران هم هستم -
Fatemeh Khalili 2 سلام وقتتون بخیر
من همه ی جزوه هارو سفارش دادم و امروز برام کد رهگیری پست ارسال شده.نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai کد رهگیری داده یا کد سفارش شما در چی بخونم؟
-
@nazanin-mirzai کد رهگیری داده یا کد سفارش شما در چی بخونم؟
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاگر همه جزوات رو سفارش داده باشین،همشون وقتی باهم اماده شدن به دستتون میرسه...اینطوری اگر بخوان یکی یکی بفرستن که پول پست زیاد میشه و هم وقت الکی هدر میره...صبر کنید میاد به دستتون
-
Fatemeh Khalili 2 سلام وقتتون بخیر
من همه ی جزوه هارو سفارش دادم و امروز برام کد رهگیری پست ارسال شده.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai من فقط زبانو سفارش دادم هنو کد رهگیری ندادن
-
اگر همه جزوات رو سفارش داده باشین،همشون وقتی باهم اماده شدن به دستتون میرسه...اینطوری اگر بخوان یکی یکی بفرستن که پول پست زیاد میشه و هم وقت الکی هدر میره...صبر کنید میاد به دستتون
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Ramezani پستی که گفته جزوه ها نصفش زود تر ارسال میشه رو بخونید گفتن این هایی که آماده میشه رو زود تر میفرستیم
-
@nazanin-mirzai من فقط زبانو سفارش دادم هنو کد رهگیری ندادن
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Khalili 2 دقیقا مثل من
-
Fatemeh Khalili 2
سلام من امروز دريافت كردم تهران هم هستمHanane Kaaj
ببخشید
کی سفارش داده بودید؟ -
Hanane Kaaj
ببخشید
کی سفارش داده بودید؟Reza Estendi
من راستش فكر كنم اواخر مهر بود -
سلام
من اصفهان هستم و همه جزوه ها رو سفارش داده بودم و الان کد رهگیریش برام ارسال شده
و به نظر میرسه که دیروز از تهران ارسال شده بسته
الان ینی همه کتاب ها آماده شدن که برام ارسال کردن ؟؟ -
سلام
من اصفهان هستم و همه جزوه ها رو سفارش داده بودم و الان کد رهگیریش برام ارسال شده
و به نظر میرسه که دیروز از تهران ارسال شده بسته
الان ینی همه کتاب ها آماده شدن که برام ارسال کردن ؟؟نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهALI MI
اونایی ک آماده شده بدستتون میرسه
https://forum.alaatv.com/post/2259366 -
ALI MI
اونایی ک آماده شده بدستتون میرسه
https://forum.alaatv.com/post/2259366Hhh Hh
خوبه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز رسید مال من
ولی تو سایت کد رهگیری نیومده بود عجیب بود
-
امروز رسید مال من
ولی تو سایت کد رهگیری نیومده بود عجیب بود
Fatemeh Khalili 2
تاپیک دیروزتون رو دیدن و براتون فرستادن -
Fatemeh Khalili 2
تاپیک دیروزتون رو دیدن و براتون فرستادندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده