ارسال نشدن جزوه ها
-
Fatemeh Khalili 2 سلام وقتتون بخیر
من همه ی جزوه هارو سفارش دادم و امروز برام کد رهگیری پست ارسال شده.نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai کد رهگیری داده یا کد سفارش شما در چی بخونم؟
-
@nazanin-mirzai کد رهگیری داده یا کد سفارش شما در چی بخونم؟
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاگر همه جزوات رو سفارش داده باشین،همشون وقتی باهم اماده شدن به دستتون میرسه...اینطوری اگر بخوان یکی یکی بفرستن که پول پست زیاد میشه و هم وقت الکی هدر میره...صبر کنید میاد به دستتون
-
Fatemeh Khalili 2 سلام وقتتون بخیر
من همه ی جزوه هارو سفارش دادم و امروز برام کد رهگیری پست ارسال شده.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai من فقط زبانو سفارش دادم هنو کد رهگیری ندادن
-
اگر همه جزوات رو سفارش داده باشین،همشون وقتی باهم اماده شدن به دستتون میرسه...اینطوری اگر بخوان یکی یکی بفرستن که پول پست زیاد میشه و هم وقت الکی هدر میره...صبر کنید میاد به دستتون
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Ramezani پستی که گفته جزوه ها نصفش زود تر ارسال میشه رو بخونید گفتن این هایی که آماده میشه رو زود تر میفرستیم
-
@nazanin-mirzai من فقط زبانو سفارش دادم هنو کد رهگیری ندادن
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Khalili 2 دقیقا مثل من
-
Fatemeh Khalili 2
سلام من امروز دريافت كردم تهران هم هستمHanane Kaaj
ببخشید
کی سفارش داده بودید؟ -
Hanane Kaaj
ببخشید
کی سفارش داده بودید؟Reza Estendi
من راستش فكر كنم اواخر مهر بود -
سلام
من اصفهان هستم و همه جزوه ها رو سفارش داده بودم و الان کد رهگیریش برام ارسال شده
و به نظر میرسه که دیروز از تهران ارسال شده بسته
الان ینی همه کتاب ها آماده شدن که برام ارسال کردن ؟؟ -
سلام
من اصفهان هستم و همه جزوه ها رو سفارش داده بودم و الان کد رهگیریش برام ارسال شده
و به نظر میرسه که دیروز از تهران ارسال شده بسته
الان ینی همه کتاب ها آماده شدن که برام ارسال کردن ؟؟نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهALI MI
اونایی ک آماده شده بدستتون میرسه
https://forum.alaatv.com/post/2259366 -
ALI MI
اونایی ک آماده شده بدستتون میرسه
https://forum.alaatv.com/post/2259366Hhh Hh
خوبه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز رسید مال من
ولی تو سایت کد رهگیری نیومده بود عجیب بود
-
امروز رسید مال من
ولی تو سایت کد رهگیری نیومده بود عجیب بود
Fatemeh Khalili 2
تاپیک دیروزتون رو دیدن و براتون فرستادن -
Fatemeh Khalili 2
تاپیک دیروزتون رو دیدن و براتون فرستادندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Fatemeh Khalili 2 شما کدوم شهر هستید
-
Fatemeh Khalili 2 شما کدوم شهر هستید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parsa-aminiعلی آباد گلستان
همونی که مدرسه ریزش کرده فک کنم از اخبار شنیده باشین -
@parsa-aminiعلی آباد گلستان
همونی که مدرسه ریزش کرده فک کنم از اخبار شنیده باشینFatemeh Khalili 2 خوشبحالتون
ما استان فارس هستیم همینطوریم منتظرم فک نکنم امروز بیاد
-
سلام بچه ها کسی از شما هست که جزوه هایی که آلاگفته حاضره یعنی زبان و... رو دریافت کرده باشه؟یا اصلا کد رهگیری پست براش اومده باشه؟
Fatemeh Khalili 2 سلام من اندیمشک هستم خوزستان و امروز صبح یه کد رهگیری از طرف چی بخونم برام ارسال شد
-
@nazanin-mirzai کد رهگیری داده یا کد سفارش شما در چی بخونم؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی هردو
-
@parsa-aminiعلی آباد گلستان
همونی که مدرسه ریزش کرده فک کنم از اخبار شنیده باشیننوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Khalili 2 اتفاقی که برای بچه های مدرستون نیفتاده؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزوه های من امروز صبح رسیدن:)